אז ככה:

חח מה אתה מתנצל? ../images/Emo163.gif

כאילו שזה משנה מה אומרים אנשים בפורום... לא הרבה מהאנשים פה היו אומרים לך את אותו הדבר פנים מול פנים. :)

gurke

New member
מאוכזבת?

פעם ראית מישהו נכנס לפורום ותופס תחת כל כך מהר? מה הוא מגיב ככה לליאורה, מי הוא חושב שהוא? שיקח את התגובות העוקצניות שלו ויתקע אותם בתחת.

gurke

New member
קודם כל, אם היית בודקת

אני לא הייתי שותף ל"קבלת פנים" הזו שאת מתארת, והוא דווקא הגיב מכוער לאלה שכן קיבלו אותו יפה. אז שיעוף לאלף-עזאזל.

dcohn

New member
גורקה לא דיברתי ישירות אלייך...

אני מאוכזבת שכל הגייז פה מתחילים לקום עליו כמו איזה מטומטמים. ועוד יותר שזה פשוט נמצא מאחורי מסכה שקוראים לה המחשב. הרי אם הייתם פוגשים אותו במציאות גם אם הוא היה לובש נוצות ורודות ומגפיים בצבע זהב נוצץ לא היתם משחילים לו מילה, לא ישירות אליו בכל אופן. אז תפסיקו לשבת בבית מול המחשב בהרגשה של "אני כזה חכם", "אני כזה יפה", "אני כזה מצחיק", זה שאתם משתמשים במחשב כדי לחפות על כל הדעות והערכים האמיתיים שלכם זה דוחה. [וגור, שוב, לא אליך. אתה צודק.]

זונע

New member
דורין

תני לי להסביר לך משהו שלעולם לא תביני הבנאדם הציג את עצמו בתור "הילד הכי הומו בעולם" פחות או יותר, אז זה מצחיק, כן. אם מישהו היה הולך ברחוב וצועק שהוא הומו, זה מצחיק וצוחקים. הוא לא הבין תרמז ועוד תפס תחת על אנשים פה, אז החזרנו לו. בכלל, את יותר מדי לוקחת דברים ללב בשמם של אחרים. הוא יצא פחות הומו ממך...

dcohn

New member
אורי שתוק.

אל תנסה להסביר לי דברים "שאני לא אבין לעולם" עאלק. הוא אמר לכם שהוא הומו? הוא צרח ברחוב שהוא הומו? לא! זה אתם הסקתם. זה שזה מה שאתם הסקתם זה טמטום. והוא לא צריך לסבול מזה שכל אחד שהוא טיפה שונה מכם הוא ישר הומו. מי אתה שתחליט לאנשים אם הם גייז או לא?! מי בדיוק?! אם אני הייתי באה ומבקרת אותך ככה וקוראת לך הומו ובכל הכינויים שקראתם לו, ועוד דרך המחשב בלי שהייתי מכירה אותך בכלל, אתה לא רק היית נעלב, אתה היית שונא אותי. ואני ממש לא לוקחת דברים ללב, זה לא רק במקרה הזה, זה הרבה זמן בראש שלי ועכשיו זה באמת עבר כל גבול. [בוהו, אני הומו. העלבת.]

gurke

New member
אם היית נעלבת ושונאת מישהו שאת לא מכירה

רק בגלל משהו שהוא אמר דרך האינטרנט, הבעיה אצלך ולא אצל מי שאמר. ובכל מקרה - אף אחד לא אמר לו לעוף מפה, אף אחד לא היה פה ממש חרא אליו. הוא היה יכול לקחת את מה שאמרו לו בקלות ובצחוק ולצאת גבר. הוא יצא טמבל וזה הכל. מותר לנו לצחוק על מישהו שאומר שהוא אוהב קטנטנות והוא פמיניסט. הוא לא חייב לקחת את זה ברצינות, על כולם פה צחקו הרבה מאד, אף אחד לא לקח את זה קשה.

dcohn

New member
טוב גור אני חושבת ששנינו אמרנו את מה שיש לנו

להגיד.. אני כן מקבלת חלקית את הטענות שלך, זה כן... אני חושבת שעדיף שלא נפתח את זה יותר כי באמת יובל רצתה לשים סוף לשרשור ואין סיבה לדון בזה. היה לי חבל שבמקום להיות סביבה חמה אנחנו סביבה נורא רעה ושוללת. גם אם הוא הומו (ואני לא אומרת שכן) אין סיבה לצחוק עליו, הוא בנאדם כמונו, ואני חושבת שעם זה אתה חייב להסכים איתי. שולם?
(לא שהרגשתי בריב, רק כי נראה לי מגניב לסיים את זה ככה
)

ברוך הבא

איזה OCD יש לך? יש לך חברה? הייתה לך חברה פעם? אם אתה לא מרגיש בנוח אתה עדיין חייב לענות.

זונע

New member
יערי אני אוהב אותך

אבל אפלטונית...שההוא לא יידלק יחשוב שיש אורגיה

P i x i e s

New member
../images/Emo18.gif יצאנו מפרופורציה ../images/Emo18.gif

הבנו, הפנמנו. השרשור נמצא ממש על גבול הבוטות ואפילו אם הוא התנשא, זו לא סיבה להעליב ולקרוא לו מתחנגל. מצטערת, לתפוז יש חוקים ואני עדיין מתלבטת אם למחוק את השרשור. לא להגיב פה יותר ולילה טוב לכולם

kelly7i

New member
התקבלת.

חח קורות חיים שמת פה XDD ברוך בואך, אני קלי.

למעלה