שבי, אפרופו מקבלים, אתה מכיר אישית אוהד בית"ר גיי? זה נראה לי מה זה לא הגיוני.
ת תמיר1991 New member 4/7/08 #19 ../images/Emo6.gif שבי, אפרופו מקבלים, אתה מכיר אישית אוהד בית"ר גיי? זה נראה לי מה זה לא הגיוני.
מ מיץ פטל קריר New member 4/7/08 #28 כן המנהל של פורום בית"ר לשעבר (בתפוז), אבל משום מה הוא חזר בתשובה או משהו ולא שומעים ממנו
R RakTsarot001 New member 7/7/08 #61 ../images/Emo6.gif פשוט ראיתי איך שחצי עולם הולך לשרוף לו את הבית עכשיו.
ז זונע New member 4/7/08 #14 אחותך מזדיינת בלאפה יאללה מה את כבדה, הבנאדם בטוח הומו אז בטח לא אכפת לו שאנחנו קוראים לו ככה במילא
ב ב ר ו ש י ת1 New member 4/7/08 #16 אורי, א-ו-ת-י אתה מכיר בתור כבדה? ../images/Emo12.gif ועובדה שהוא לא הגיב עד עכשיו
L L i O r K u S h New member 4/7/08 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif אני בטוחה שהוא לא שואל אותכם אם להיות פמיניסט או מכביסט אז אתם לא חייבים לתת לו "עצות"... וזה בכלל כדורסל אז מה מפריע לכם?
../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif אני בטוחה שהוא לא שואל אותכם אם להיות פמיניסט או מכביסט אז אתם לא חייבים לתת לו "עצות"... וזה בכלל כדורסל אז מה מפריע לכם?
R R o n 2 5 6 New member 4/7/08 #22 כי הם אוהדי הפועל,אז הם שונאים את השם של המועדון ואת המכביזם. מיותר לציין שאין קשר בכלל בין המכביזם לנטייה מינית..
כי הם אוהדי הפועל,אז הם שונאים את השם של המועדון ואת המכביזם. מיותר לציין שאין קשר בכלל בין המכביזם לנטייה מינית..