אז ככה:

Pr0bl3m

New member
אז ככה:

שמי הוא עמוס. אני בן 17. אני מהוד השרון. אני לא מעשן. אני לא שותה. אני לא לוקח סמים. יש לי OCD. אני פמיניסט מוצהר. אני אוהד קבוצת הכדורסל מכבי ת"א. אני אוהב: לשמוע מוזיקה, לשיר, לכתוב שירים (מדי פעם), להתפלסף, להעשיר את הידע שלי, לתכנת, לשחק במשחקי מחשב, לגלוש באינטרנט, להתכתב עם חברים, להיפגש עם חברים, לטייל. תחומי עניין: מתמטיקה, פילוסופיה, אסטרונומיה/אסטרופיזיקה/קוסמולוגיה, פיזיקה, פסיכולוגיה, מוזיקה, תכנות, אבטחת מידע. מוזיקה: ג'אז, פיוז'ן, פופ לטיני, בלדות, רוק, מטאל. אמנים אהובים: Orphaned Land, Saratoga, System of a Down, Sum 41, Sin Bandera, Erreway. סרטים אהובים: מת לחיות (1-4), אמריקה X, סיפור אהבה בלתי נשכח, באנג באנג אתה מת. סדרות אהובות: קטנטנות, סמולוויל, פלוריסיינטה, אלמה פיראטה.

זונע

New member
אז ככה

אתה פמיניסט ומכביסט...פורום הומואים זה לא פה
סתם אחי, ברוך הבא וזה אבל תפסיק עם הפמיניזם והמכביזם. וגם סדרות ספרדיות זה לא גברי.

sky darkens

New member
ברוך הבא.

קח לתשומת לבך את דבריו של אורי. מקווה שתפנים כמה שיותר מהר. (בכיתי בפרק שזבוב כמעט מת באיזה כתה ג', על מי אני עובד?)

gurke

New member
בנג בנג אתה מת ../images/Emo45.gif

סרט מעולה. ושים לב למה שנאמר מעלי, מכביזם ופמיניזם זה לא לפה, גם לא טלנובלות.. אבל הקטע של הלא מעשן לא שותה לא סמים,
, גם אני. אתה באמת באמת עושה פילוסופיה, או רק אומר את זה?

gurke

New member
והנה הזוכה בתחרות

ההודעה עם הכי הרבה שטיות בהכי פחות אותיות.

Pr0bl3m

New member
לטובתך...

אני רק יכול לומר שלא כדאי לפקפק ביכולותיי לגרום לאנשים לאבד את שכלם בשיחה קטנה. אל תיקח את זה קשה. XD

gurke

New member
בקיצור, הבנתי

יש הבדל ענקי בין פלצפן לפילוסוף, הגיע הזמן שתלמד אותו.

תקשיבו יא מזדיינים

מה הבעיה שלכם? כמעט כולכם הכנסתם פה את העניין של להיות גיי, ואם הוא באמת גיי? זה מפריע לכם? שתחררו ממנו. חרא של קבלת פנים עשיתם לו.

שמעי...

פמיניסט...עם תחביבים מאוד מתחנגלים... מה נשאר?
אגב...בנוגע למכביסט...אצלנו דווקא בצד האדום של העיר הרבה יותר מקבלים...

למעלה