אז ככה...

s h i r s 1

New member
אז ככה...

שנינו חיילים הכרנו לפני 8 חודשים ונהיינו זוג חודשיים אחרי שהכרנו.. היה מושלם, באמת, הייתי מאושרת והיה לי כ"כ טוב איתו..ולו איתי... היינו מדברים מלא בטלפון..נפגשים כל שבוע שבועיים ההכל היה טרי וכייף.. לאט לאט זה התחיל להרגיש כאילו הקשר כבר מאוד מובן מאילו.. מאבד את המיוחדות שבו..את היופי..מבחינת הכל..הוא חוזר אחת לשבועיים וכמעט אין לו זמן לדבר בטלפון..וכשהוא בבית אני זו שצריכה להגיע אליו כי הוא רוצה לצאת עם החברים הקרובים ורוצה שאצא איתם ופתאום עניינים התחילו להתפרק.. בזמן האחרונים הרגשתי כאילו אנחנו רחוקים מתמיד..אבל הוא לא יסיים את זה בחיים..הוא אוהב אותי וטוב לו איתי... לי לא טוב..הבעייה היא שאני לא רואה את עצמי בלעדיו ונכון אני יודעת שבמילא הוא כמעט ולא שם בשבילי,והרגלתי את עצמי כבר למצב הזה בגלל זה לא הכי נורא לי..אבל עדיין...והוא לא מעורב בחיים שלי..אבל עדיין המחשבה בלי...אני קשורה אליו.. ואפעם אין לי את האומץ לסיים כבר חשבתי על זה יותר מפעם והתייעצתי עם כל חברה אפשרית. :\\

shirli24

New member
היי

לפני שאת מסיימת את זה, אולי תנסי לדבר איתו, להאיר לו את המצב...אולי הוא לא שם לב לזה, ואם הוא שם לב הוא לא חשב שזה כל כך מפריע לך. דברי איתו, אם הוא אוהב אותך וטוב לו הוא יעשה מאמץ ויבוא גם אלייך, יבין שזה לא מובן מאליו ושהוא צריך להתאמץ כדי לשמור על זה ולהחיות את הקשר, שזה יחזור למושלמות של ההתחלה. אם זה לא יקרה, ואני מאוד מקווה שזה יקרה והוא כן יראה נכונות...אז תעשי את את הצעד, תדעי שניסית אבל זה עדיין לא הלך... פרידה זה דבר קשה, אבל לפעמים זה הדבר הנכון..וכנראה שיש מישהו אחר שרוצה להיות קשור אלייך ומחכה שתתפני:) וברגע שתעברי כמה זמן בלעדיו, אולי בהתחלה זה יהיה קשה ושונה, אבל את תתרגלי למצב החדש ותמצאי את הדברים הטובים ותנסי להנות כמה שיותר...כמו שאמרת הוא לא מעורב בחיים שלך אבל זו רק המחשב שלהיות בלעדיו... תחשבי מחשבות אחרות...תקשרי למישהו אחר...זה יהיה יותר נחמד ובריא בשבילך:) בהצלחה!

s h i r s 1

New member
זה מסובך..

עשיתי לו לא 1 ולא 2 שיחות על המצב ועל מה שעובר עליי והוא אמר שהוא מבין את הראש שלי אבל אני גם צריכה להבין אותו שעד שהוא חזור הבייתה הוא צריך לשלב חברים משפחה אתהחופש שלו שזה טלוויזיה מחשב ומנוחה..ואת החברה יחד..ושאני צריכה להבין שזה בלתץי אפשרי לחלק להכל זמן בניפרד עם העובדה שיש לו יום וחצי לכל זה..משישי בצהריים עד שבת ושאני בתור אחת שעושה יומיות ויש לה זמן להכל תמיד אני צריכה להבין את החוסר בזמן שהוא חווה..ושהוא לא כול לשנות גברים..ושאני צריכה לקבל.. אז נמאס לקבל..עכשיו לא דיברנו יומיים בגלל אילוצים מצידו..כי הוא בקורס..והוא רק שלח SMSים בלילה שהוא היה עסוק ולילה טוב..ואני לא היה לי אכפת,כאילו זוג של הרגל כזה..הייתי אדישה והיום הוא התקשר בצהריים כאילו דיבר רגיל כאילו רבע שעה לפני זה דיברנו..והכל חלק שבעצם יומיים שלמים לא דיברנו.. עכשיו ישבתי וחשבתי אולי הקורס זה המפריד בינינו וכשהוא יתחיל את הסדיר היציאות שלו הבייתה יהיו טובות והכל ייסתדר..אבל בעצם ניראה לי שזה האופי שלו..כי גם כשיש לו זמן..הוא מתנהג ככה..ולא נותן יותר מעצמו..

אז שאתם מדברים פעם הבאה

תגידי לו שאת רוצה להבין איפה את עומדת בכל הסיפור. כי את מרגישה רחוקה ממנו ....תסבירי לו שוב פעם אחת..וגם אל תפחדי להבהיר לו ... שאם הוא לא משתנה אז אולי זה גם סוף לקשר....תשאלי אותו בכלל אם איכפת לו ממך.

s h i r s 1

New member
אני לא חושבת

שיש משהו שאני מרגישה או חושבת שלא שיתפתי אותו באחת השיחות שעשיתי איתו ואמרתי לו..שאם לא נדבר ודברים לא יישתנו זה פשוט ייגמר כי אי אפשר ככה.. והוא אמר בעצבים שמשביז אותו לשמוע את המילה "ייגמא" כל הזמן... ושאם כל הזמן אני מדברת על ייגמר וייגמר אז בוא נחתוך את זה עכשיו..אבל כמו בן שהוא לא התכוון לגמור את הקשר.. והוא מצידו טוב לו איתי והוא לא ייפרד..זה הכדור ביידים שלי..הוא אמר את זה בעצמו.. והוא אמר שהלוואי שאני אבין כמה אני חשובה לו וכמה הוא אוהב אותי פשוט הוא נמצא במצב נתון שהוא לא יכול להראות ולהיות חופשי..ולבטא את זה..וזה כניראה גם אופי..זה פשוט האופי כניראה שלא עובד..וכל הדברים מסביב זה רק כתירוץ כדי להתמודד אם העובדות.. מאשים בעיקר את הצבא בכל הריחוק הזה..ובחוסר תשומת לב וההשקעה..למרות שכל מי שמכיר אותו וחבר משותףשלנו אומר שזה האופי שלו..שהוא פשוט כזה..

מורוש60

New member
אז אם לא מתאים לך האופי שלו...

זה כבר משהו אחר.כי את צריכה לדעת מה את רוצה ממנו.... תראי חבר שלי בצא התגייס לפני שבועים..הריב הראשון שלנו היה בידוק ביציאה הראשונה שלו...וזה לא היה לי פשוט...אוקי הריב עצמו היה שטותי...אבל גם בכל הסופ"ש הוא היה קר כזה ומוזר....אבל אז ישבתי אם ידיד שלי ...והוא הסביר לי ...זה צבא ולטירונים מאוד קשה אם זה כי הכל חדש ויש זמנים שצריך להתרגל אליהם ונסיע מהדרום ועד לצפון(בערך)....בקיצור הכל נבע מלחץ של להספיק בשבת ..ואז ביום ראשון שדיברנו ו"הסדרנו" דברים אז הכל נרגע ואז קראו לו כי נגמר לו השעת ט"ש ....ואז הוא לא שמע שאמרתי לו שאני אוהבת אותו והוא התקשר במיוחד בשביל זה עוד הפעם!! מה שאני באה להראות לך מהדוגמא שלי ....שלחיילים שיש להם חברה אז מאוד חשוב כל היחס הזה.... השאלה אם הוא גם צריך את היחס הזה?? ואם את כן צריכה ...תאמיני לי יש לך את כל צה"ל(חוץ ממנו חח)!! ואולי תמצאי לך משהו יותר טוב ממנו...כי אני חושבת שקשר חד צדדי זה הכי רע בעולם!!!!

s h i r s 1

New member
תראי..

נכון שהגישה שלי אולי משדרת שלא אכפת לי והכל... ממה שעובר עליו.. אם מישהו היה יודע כמה הערכה יש לי כלפיו למרות החוסר זמן שלו ולמרות האדישות שלו ולמרות החוסר יחס ולמרות ולמרות..חברות שלי תופסות ממני איך אנחנו מחזיקים ככה... ואני בכל זאת נותנת את כוליייייי ותומכת בו ומקשיבה ומקדישה מזמני...ומה לאאא...ומקבלת את זה שאין לו זמן ושהוא לא שם ושלפעמים הוא לא מעורב במה שקורה לי ביום יום ושיש לנו לפעמים 5 דק' ביום לדבר... אבל הוא בחיים לא בא וגם לא יבוא ויגיד "שמעי לא מגיע לך יחס כזה ממני ולדעתי מגיע לך מישהו יותר טוב ממני" ההיפך הוא אומר "את צריכה להבין אותי..להבין שהמסגרת שלי דורשת ככה וככה וככה הבנה מסויימת מצידך, שזה פחות ממה שאת דורשת לקבל.." אז זה שם אותי במצב שהכדור בידיים שלי..של או שסבבה אני אוכלת את כל החרא ושותקת ורואה את הדברים המעטים החיוביים כמו למשל כמה שעות בסופ"ש לבלות ביחד...שגם זה לא משהו כי הוא לא עושה הפרדה כמו שציינתי.. או שאני באה ואומרת לו "שמע לא מתאים לי המצב הזה...הקשר הזה..התקופה הזו" וחותכת.. וכאן הנקודה הכואבת שלא יודעים מה לעשות..ואת המחיר של זה...

מורוש60

New member
נכון אבל....

תראי ....את חייבת ...אוקי ...להפסיק קשר שפוגע בך. ואני אומרת לך דוגרי סבבה החבר שלי היה מתנהג לי באדישות....לא הייתי ממשיכה את הקשר איתו! ואם באמת תריצי יותר להעמיק בזה את מוזמנת לשלוח לי במסר את המסנג'ר או האייסי שלך:)

אני מרגישה בדיוק כמוך

שהוא לא יכול לתת לי יותר, גם אם ממש ירצה. ואני רוצה יותר ולא יכולה ככה ומצד שני, גם לא מצליחה להפרד. וגם אני דברתי איןספור. אין לי עצה, אבל קבלי
עצבני.

מורוש60

New member
תקראי תגובה למעלה...

תאמינו לי בנות גם אצלי לא כל הזמן אומר....אבל הלב יודע...

מכירה את המצב...

אנחנו עדיין בסוג של מצב כזה. גלי (B o o o M) אמרה לי כמה דברים חכמים.. עם כמה שזה קשה, תמשיכי להתנהג כאילו זה לא מפריע לך, ואת תראי שזה פתאום יפריע לו. נשמע מוזר, אבל פלא - זה עובד. ומאז שהיא אמרה לי את זה המצב בינינו רק משתפר לאט לאט (המצב לא היה משהו..), ושנינו מרגישים הרבה יותר טוב. תפסיקי לדבר איתו ולעשות שיחות כבדות, זה לא מקל על העניין. פשוט תתנהגי כמוהו, ואז הוא ישים לב שמשהו שהוא עושה לא כלכך בסדר. מבטיחה. בהצלחה לשניכם
מקווה שיסתדר לכם.

Conviction

New member
זה באמת עובד ../images/Emo122.gif

(עצוב שרק כשמגיע השלב שלנו כבר לא אכפת, להם מתחיל להיות אכפת פתאום
..)

s h i r s 1

New member
לא יודעת..

ניסיתי כבר הכל.. ניראה לי שזה נורא תלוי באופי של הבנאדם.. או שזה מסתדר או שלא..זה לא שביום אחד אני אשנה אותו והוא יתנהג אחרת.. ומה שהוא בעצם עושה עם עצמו במודע או יותר נכון לדעתי בלא מודע זה לשחק עצמו קשה להשגה..והוא פשוט נותן את זה כתירוץ של אילוצים בגלל צבא...כחייל קרבי..כמעט לא יכול לדבר..כמעט לא יכול להקשיב להיות שם... שעדיין כשהוא איתי יש ל חברים..וכו' וכו' וגמני מנסה.. אבל בדר"כ הוא מקבל את זה..שסבבה בעצם גם לי יש חיים וגם לי יש חברות וזמן איכות משלי לכל דבר..ומקובל עליו..והוא בעצמו אומר..שפשוט צריך להסתדר ככה..והוא אדיש..

תהיי אדישה בחזרה.

ואז הוא יבין איך את מרגישה... נכון, זה ממש לא ביום אחד קורה, תהיי ככה כמה ימים ותראי שהוא כבר משנה את היחס שלו כלפייך. נשבעת לך שזה עובד, אני לא האמנתי שזה עבד אחרי שעשיתי את זה (זה היה כלכך קשה :/ )

OgaliO

New member
ואו. היינו במקום הזה לגמרי ..

כמה שלא דיברתי איתו ובכיתי הוא היה אומר שזה לא נכון וששום דבר לא מובן מאילו ושזה ככה האופי שלו.. הייתי רודפת אחריו ולא מרפה ועדיין הוא לא הבין, ואז החלטתי להתנהג איתו כמו שהוא מתנהג איתי, והייתה איזו תקופה שהייתי לגמרי אדישה ומנותקת ממנו.. מצטרפת להמלצה של טל (השם הזה תפוס), ברוב המקרים זה עובד אצלנו זה עבד ובגדול והוא הבין שאם הוא לא ישקיע וירצה את זה, זה יתפרק, ובאמת יצאנו מזה.. בהצלחה

עצה

אז...נכנסת למלכודת מוכרת...מצד אחד את רוצה להיות איתו והתרגלת אליו ויש לך רגשות...מצד שני את רואה בעיות תקשורת בקשר שלכם... אז לפני שאת מפרקת ומחליטה שזה נגמר אני מציעה שתשבי ותחשבי (אפילו תרשמי לעצמך) למה את מצפה בקשר עם גבר...אחר כך תבדקי מה יש לך מהדברים האלה עם החיילצ'יק שלך ואז נסי להסביר לו ספציפית מה לא בסדר... ביטויי כמו "לא טוב לי" או "אתה אף פעם לא מתקשר או יוזם" לא יקדמו אותך לשום מקום...תגידי לו מה המצב הקיים...תגידי לו שאת מודעת לקשיים שיש לו ואז תגידי לו מה את רוצה מהקשר.-לא-תבהירי לו מה את רוצה מהקשר ותוודאי שהוא מבין...אם המצב לא משתפר אני מציעה שתביני את הרמז...אם כן אז הבעיה נפתרה=] זה עובד דיי טוב בדרך כלל...פשוט כשאת מסבירה לו תסבירי מה לא בסדר ואז איך היית רוצה שזה יהיה...אל תתני לו ביטויי כוללניים כמו "אנחנו לא יוצאים מספיק" תגידי משהו בסגנון של "אני יודעת שיש לך מעט זמן כשאתה חוזר הביתה מהצבא אבל הייתי רוצה לבלות איתך קצת יותר זמן..." בכל הקשור לתקשורת בזמן צבא אני גיליתי שיש שיטה אחת שעובדת...זה לא בסדר מצידי להשוות גברים לכלבים אבל זה עובד...(בצורה מוזרה)...אם תתני לכלב פרס על התנהגות טובה הוא יעשה מה שתרצי-זה נקרא אילוף...----->אם תגידי לחיילצ'יק כמה את שמחה לשמוע אותו כשהוא מתקשר...כמה את אוהבת לשמוע את הקול שלו...אני מבטיחה שזה יעבוד. אם גילית שהוא עקשן מספיק כדי להתגבר על השיטות האלה פשוט תתייחסי אליו באותה דרך שהוא מתייחס אלייך...אחרי כמה ימים או שבוע שבועיים הוא יבין שמשהו לא בסדר...הרי את לא יוזמת ולא מתקשרת...תצאי עם חברים שלך ואל תתייחסי אליו בצורה כל כך רצינית...תהני מהחיים שלך...הוא כבר ידאג לעשות את עצמו חלק מהם...אל תחכי לו בבית שיתקשר...תתקשרי לאחת החברות ותקבעו משהו...אל תהי זמינה בשבילו כל הזמן...אם הוא לא טורח לעשות כלום אל תעשי גם את (זה נשמע קצת קיצוני אבל את השאר כבר ניסינו)... מקווה שישתפר=]

למעלה