אז ככה:

• פותח הנושא Zi Zi
  • פורסם בתאריך

Zi Zi

New member
אז ככה:

בניגוד למה שאתם חושבים, ובניגוד לרום שחושב שאני טיפש (תודה באמת), אני נמנה בין מעריציו של שלמה ארצי. אבל! עד ירח. יש לי את כל תקליטיו בבית ואני מתכוון כולם! אני מעריץ אותו כבר שנים רבות! אני מאוהב בשטויות של משחקי 26 ולמברטה, בתמימות והנאיביות של פתאום אחר ימים רבים, בהופעה המדהימה עם אצ´י שטרו. בשירים המדהימים מדרכים, והשירים הכואבים והנוקבים בחום יולי אגוסט. אבל.. ויסלחו לי מעריצי היקרים, משניים, הוא כבר לא מה שהוא היה. הוא התמסחר, התחיל לכתוב "להיטים", ולא שירים מהבטן.. אני לא מאמין לו יותר . נמאס לי ללכת להופעות ולשמוע את אותם סיפורים לעוסים שכבר שנים הוא מדבר עליהם. אני כבר מדקלם את ההופעות בע"פ. בשביל זה אני משלם 180 ש"ח?????? לי נמאס! וכמובן, הקש ששבר את גב הגמל, זה אהבתיהם, ובעקבותיו... הדיכאון הגדול (על משקלו של צימאון). מה????? מה זה? מה זה אמור להביע? 6 שנים חיכינו לדיסק עם ארבעה-חמישה שירים טובים? זה מה שיש לו להציע? הוא מתחיל לעורר בי סלידה. אני לא יכול לסבול אותו יותר. בעיני שלמה ארצי הוא אגדה. אגדה שמתה בירח. אגדה שהיתה צריכה לפרוש בשיא, ומתעקשת לרכב על גלי ההצלחה ללא שום הוכחות שהוא שווה בהווה.

שיר3

New member
לפי דעתי את טועה

הוא היה ועדיין ממשיך להיות הגדול מכולם ועדיין ממשיך עם שירים שעושים לי צמרמורת כל פעם שאני שומעת. אם לדעתך אתה לא אוהב בעיה שלך ואל תלך להופעות אבל הרוב פה אוהבים את השירים ואת ההופעות.

טוב

אז על צימאון ואהבתיהם, אני נאלץ להסכים. אבל תן לי שיר אחד מסחרי בשניים? יש שם משו לא אמיתי? לדעתי זה אחד הטובים שלו.

ועוד משו

שירים טובים, הופכים בד"כ ללהיטים. אז מה הקשר לזה שהם להיטים, שזה אומר שאנשים אוהבים את זה, לבין זה שהם מסחריים? זה ממש שטות

תגובה:

1. הסיפורים בהופעות קצת לעוסים (אבל אף פעם לא ימאסו) 2. צימאון היה טיפה אכזבה גם עבורי.. לא צריך להגזים שה לא דיסק טוב, אבל בהשוואה לקודמיו.. הוא קצת פחות מלהיב. זה לא אומר שאין שם שירים טובים. זה לא אומר שזה דיסק לא טוב והייתי קונה אותו גם הוא היה של זמר אחר. 3. שניים זה לא מסחרי. וגם צימאון לא. הדבר היחידי שהיה מסחרי, זה היה אהבתיהם, ולדעתי הוא היה מיותר. אבל חוץ ממנו, שום דבר ממה שהוא עשה, לא מיותר, לא מסחרי, ועדיין.. רמה אחת מעל כולם.

למעלה