אז ככה

אז ככה

אני יושבת וחושבת . . ורק אותך מדמינת אפילו בחלום שלי אתה נימצא. אני רוצה להוציא אותך מהראש אבל זה לא מצליח כי כשאני רואה את פניך הסיפור מתחיל שוב מהתחלה . . .ורק אותך רוצה. . אחרי כל ההקדמה אני יספר מה כתבתי . יש לי שכן בחור ישיבה{די מודרני }ופשוט איך אומרים אוהבת אותו. אף פעם לא דיברנו וגם אני לא רוצה קשר כי אני גם חרדיה בסמינר . . אבל אני כל הזמן חושבת עליו חולמת עליו הוא פשוט לא יוצא מהראש פליזזז תנו לי עצה! !מה אני עושה ?! אני ממש חרדיה ואני לא מאמינה שכתבתי את זה. חברה המליצה לי על הפורום אז אני מקווה שיהיה בידכם עיצה בישבילי.

ומה עם שידוכים?

כל עוד שלא היה לכם שום קשר, אז אין לך ממה לפחד, אז למה שלא שדברי עם ההורים שלך על זה? את לא בחור... מותר לך לחלום על בחורים, וכנראה שההורים יבינו..

mAk1aTo

New member
הוא בגיל שידוכים?

בת כמה את?עוד כמה זמן חסר לשידוכים?

mAk1aTo

New member
אוי..אממ..

אני חושב שבשביל שיהיה לך סיכוי איתו את צריכה לגרום לו לדבר איתך,שבכלל יבחין בך.מצד שני-אני יודע טוב מאוד שזה לא לעניין..אז..אולי אין לך ממש ברירה אלא לוותר

עדיף שרק תחשבי עליו

את לא יודעת איזה בחורים מגעילים מסוכנים יש ברחוב גם אם הם נראים חמודים, את אמרת שהוא מודרני את יודעת עם מי הוא מסתובב ? איפה? מה האופי שלו? עזבי את ילדה עדיין תשמעי לאנשים מבוגרים עם נסיונות תמשיכי את החיים שלך כמו עכשיו את לא צריכה כבר מעכשיו באלגן על הראש נכון? זכרי מה אני אומרת לך את תתגעגעי לימים האילו . בהצלחה לך.

כתבת מבולבל מאוד... אם שמת לב..

קודם כל שלום. פיטרו אותך מהפיקוד הלילי? ענית לה בצורה מאוד מבולבלת.. קודם את אומרת שיחשוב רק עליו, ואחר כך שיש בחורים מגעילים ונראים יפה.. ואחר כך שלא תחשוב כי היא עוד ילדה..

אוקי שניה אני עונה.

דבר ראשון משהו כזה אני אחרי פיטורים אפשר להיות כאן קצת ברשותך? דבר שני שכתבתי לה רק תחשבי עליו התכוונתי שזה ישאר בגדר המחשבה וזהו שלא יצא לפועל. כי יש טיפוסים כאילו שאוהבים לחשוב או לדמיין מישהו שהוא רוצה מאד. נו השאר מה מבולבל כתבתי?

אז . . .

תצאי איתי ותשכחי ממנו. /tapuzforum/images/emo8.gif חחח... סתם, אם את בגיל שידוך אז דברי עם ההורים שלך עליו שידברו עם ההורים שלו ויסדרו בניכם.

הצעה אישית

מצאי לך מישהי, בעלת יראת שמים, חכמה ומבינה, שתוכל לתמוך בך, לנתח איתך מאיזה מקור זה בא ולהגיע למצב של מחשבה בריאה ונכונה. ייתכן והוא באמת מתאים לך, ייתכן והוא שלך, את לא יודעת. את רק צריכה לחשוב בריא ולדעת איך לקדם דברים נכון. אוכל להמליץ לך על אחת שתוכל לעזור לך בזה. אם תרצי, פני אלי במסרים. בהצלחה

למעלה