אז ככה

ToryMaster

New member
אז ככה

מי מביניכן שיצא לה לדבר איתי קצת בזמן האחרונה, יודעת שהפרידה לא לחלוטין נסגרה, הוחלטה, הוכרזה רשמית, וזו בעצם הסיבה שלא הרשיתי לעצמי לצאת מפה כל הזמן הזה. ובכן, דברים משתנים, כנ"ל הקשר, שהופך מלא ברור לדי ברור ומוגדר, או שמא - מוגדר כלא? באיזשהו מקום, לשבת פה ולראות הכל, ואתכן ואת האהבות שלכן, עושה הכל הרבה הרבה יותר כואב, וזה גם ככה הרבה יותר גרוע ממה שדמיינתי שזה יהיה. אז לכן, שיהיה לכן בהצלחה, יש פה כמה בחורות מדהימות עם בני זוג מדהימים וקשרים מדהימים, ואני הכי שמחה שכן יצא לי להכיר אתכן, וזה. אניוואי, מי שתרצה את המסן שלי או משהו, הוא יחולק במסרים וזה. [טראגי מדי?]

Ray512

New member
../images/Emo201.gif

חבל שתעזבי... הענקת לפורום זווית ראייה טיפה שונה. בכל מקרה, זו הבחירה שלך, ואני מניחה שלהפציר בך להישאר יהיה מיותר. קבלי חיבוק אחד אחרון-
ד"א, אני די בטוחה שהכרתי אותך מתישהו בעבר. דרך ערן... אולי? טוב, אולי אני הוזה מרוב פסיכומטרי.

Ray512

New member
אני לא יודעת לגביי זה

הפעם האחרונה שדיברתי איתו הייתה לפניי בערך 3 שנים... הוא היה מנהל של 160... יחד עם אורה. ואז את הצטרפת. את זה אני זוכרת.
ואז אני עזבתי. אבל הספקתי להכיר אותך דרכו. בניק אחר, כמובן.

Ray512

New member
אני מתביישת לומר לך ../images/Emo6.gif

זה היה גיקי להחריד. וגם אין מצב שאת זוכרת אותי. טוב.. זה הולך להיות מביך.. משהו בסגנון של FleR DeLacuR. >< אל תשאלי בבקשה... הייתי קטנה וטיפשה ><

ToryMaster

New member
חעחע

את יודעת מה יותר עצוב? בשנתיים ומשהו שעברו מאז שנכנסתי לניהול שם, אני זוכרת כמעט כל גולש וגולש שהיה פורום, וגם איך הוא התנהג. אז כן, גם אותך אני זוכרת
.

את עדיין מוזמנת להישאר../images/Emo201.gif

אבל אם זה עושה את כל העניין יותר כואב, אז את לא חייבת... את השאר אמרתי לך כבר במסנג'ר. יהיה בסדר מותק

למעלה