אתם יודעים מה?
בסדר. אני מאד עצובה מזה. אבל אני בטוחה,בטוחה שחן יגיע רחוק. אני כלכך מצפה ליום הראשון של שנה הבאה,שכולם יקפצו עליו בבצפר,ונקווה שיצא לי לברך אותו ולעודד אותו ולהגיד לו שהוא המספר 1 של כולנו אישית. העיר הסתומה שלנו חולון צריכה עכשיו לדעתי לתלות שלטים שיעודדו אותו וכו'. הוא יהיה בטח מאד שבור,אבל הוא יתגבר על זה. הוא יתגבר על זה ויוכיח לכולכם מי הוא וכמה שהפסדתם אותו. זו לא הפעם האחרונה שתשמעו עליו זה בטוח.... אין צדק במדינה הזו...אבל זה היה ברור. באמת שאני דובקת בזה,שאחוז ההצבעות של כל המשתתפים היו לרוב נערות,שהצביעו ושפטו על פי מראה ולא על הקריטריונים שאותם אמורים לשפוט! הקול,האיכות,והשירה עצמה! הצביעו לשלומי,כי הוא יפה,הצביעו פחות לחן כי הוא פחות יפה. על מרינה..אין לי בכלל על מה לדבר. איתה הכל מכור לדעתי...ששמרו עליה וכו'. בטח אני דעת מעטים. בועז הוא זה שמגיע לו לזכות...אחד ששר נקי,מביא את עצמו כמו שהוא,בלי כל פוזה... עם מה שהלך היום,בטח שלומי ינצח. הרי מצביעים על פי מראה ולא על פי מי שמגיע לו באמת...אני לא אתפלא. ושוב,אין כאן צדק. אבל אני לא מצפה לצדק מבנות שמצביעות על פי ההורמונים שלהן. יהיה בסדר. חן יוכיח לכולם מי הוא עוד כמה שנים טובות. אולי יש בזה גם צד חיובי. השתן לא יעלה לא לראש,והוא ישאר מקסים כמו שהוא.