אז ככה....!!!!!

tali44

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

הוא שר פופ, יש לו קול נעים, לא עושה פוזות... כאילו מה? איפה חן ואליסה? הגמר ממש משעמם, אני לא אוהבת אף אחד משם. (כאילו לא פייבוריט שלי) רק שאני חייבת לציין שמרינה אתמול את "ווידוי" בצורה מושלמת! הייתי בהלם, זה היה אדיר...!! ממש ביצוע של גמר.

האחת15

New member
אני לא אוהבת אותה...!!!

איכסססס לא אוהבת את הסיגנון שלה.... אני חושבת שהיא תקח בגמר!

tali44

New member
אני גם לא אוהבת אותה, אבל הביצוע היה ממש ממש

טוב, והיא יכולה לעשות עם הקול שלה מה שבא לה...!! ולהרבה זמרים אין את זה.

האחת15

New member
נכון....היה לה אחלה ביצוע..

אבל אני לא אוהבת את הסיגנון שירה שלה....

just טלוש

New member
אתם יודעים מה?

בסדר. אני מאד עצובה מזה. אבל אני בטוחה,בטוחה שחן יגיע רחוק. אני כלכך מצפה ליום הראשון של שנה הבאה,שכולם יקפצו עליו בבצפר,ונקווה שיצא לי לברך אותו ולעודד אותו ולהגיד לו שהוא המספר 1 של כולנו אישית. העיר הסתומה שלנו חולון צריכה עכשיו לדעתי לתלות שלטים שיעודדו אותו וכו'. הוא יהיה בטח מאד שבור,אבל הוא יתגבר על זה. הוא יתגבר על זה ויוכיח לכולכם מי הוא וכמה שהפסדתם אותו. זו לא הפעם האחרונה שתשמעו עליו זה בטוח.... אין צדק במדינה הזו...אבל זה היה ברור. באמת שאני דובקת בזה,שאחוז ההצבעות של כל המשתתפים היו לרוב נערות,שהצביעו ושפטו על פי מראה ולא על הקריטריונים שאותם אמורים לשפוט! הקול,האיכות,והשירה עצמה! הצביעו לשלומי,כי הוא יפה,הצביעו פחות לחן כי הוא פחות יפה. על מרינה..אין לי בכלל על מה לדבר. איתה הכל מכור לדעתי...ששמרו עליה וכו'. בטח אני דעת מעטים. בועז הוא זה שמגיע לו לזכות...אחד ששר נקי,מביא את עצמו כמו שהוא,בלי כל פוזה... עם מה שהלך היום,בטח שלומי ינצח. הרי מצביעים על פי מראה ולא על פי מי שמגיע לו באמת...אני לא אתפלא. ושוב,אין כאן צדק. אבל אני לא מצפה לצדק מבנות שמצביעות על פי ההורמונים שלהן. יהיה בסדר. חן יוכיח לכולם מי הוא עוד כמה שנים טובות. אולי יש בזה גם צד חיובי. השתן לא יעלה לא לראש,והוא ישאר מקסים כמו שהוא.

האחת15

New member
איזה חומדדדדדדדדדדד

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן......תתני לו נשיקה ממני!

just טלוש

New member
מבטיחה:) אל תדאגו,כל הרצוג יתנו לו להרגיש

שהוא מלך העולם.
:)

שירנאעה

Well-known member
איזה הורמנים? ואיזה יופי?../images/Emo105.gif

שלומי נחמד, בעל עיינים כחולות והכל . אבל.. הוא גם לא כזה שוס, ובלי שום קשר ללוק שלו .. אני חושבת שהוא זמר-רוק טוב מאוד, וכל מה שצריך עם זה . אני לגמרי בעדו רק , ואך ורק בגלל הקול שלו, השירה, הבגרות שהוא משדר על הבמה, הצרידות, הרוק.. וכד' .

just טלוש

New member
את גם בין היחידות...

תעשי לי טובה. רוב הבנות מצביעות לשלומי על פי מראהו החיצוני... זה שהוא לא יפה זה פשוט טעמך.היופי שלו פשוט עונה על הקריטריונים "המושלמים".בגלל זה מצביעים לו ובגלל זה הוא עלה לגמר. ושלומי לא רוקר...הוא עלק-רוקר שמחצין התנהגויות של רוקר. הכל,הכל פוזה.

שירנאעה

Well-known member
וחבל שזה כך../images/Emo105.gif

כי אני באמת לא רואה סיבה לשפוט את המתמודדים האלו.. שבאו בעצם לתחרות שירה, [ולא יופי!] .. עפ' קריטריונים שלא קשורים לתחרות . ולהגיד לך את האמת, יכולהיות שאם היינו הולכים לפי אך ורק שיפוט כזה, שמתייחס לשירה בלבד - אז חן [הפייבוריט שלך, ושל עוד המון אחרות..] בכלל לא היה מגיע עד הלום. וזמרים כמו נדב, אדיר- [שלא נראים 'מושי מושלמים'] היו מגיעים רחוק מאוד.. וכן, לגמר ! חח אז אם כבר העלת את נושא היופי. חמודה, חן לא נשאר מאחור. וגם לא דניאל. [ותירגעו, בלי שום השוואות] .

just טלוש

New member
אמ..I don't think so.

חן מ-מש לא חתיך,אפילו לא יפה. רוב האנשים שאני מכירה שמצביעים לו זה אנשים שמעריכים אותו אישית ולא מצביעים לו על פי המראה החיצוני שלו. אבל עזבי..תחשבי מה שאת רוצה. גם לחן היו פאקצות קטנות שהיו מאוהבות במראה שלו,אבל הן היו מעט. זה מתגמד לעומת כל אלה שהצביעו לשלומי..

שירנאעה

Well-known member
הן היו מעט..../images/Emo105.gif

הבנתי.. יפה שאת יודעת :] טוב שלא כשרק השופטים באים להגיד משו על חן..ישר כולן - 'חןןן! חןןן! חן!!!!1' .. וזה לא קרה פעם, או פעמיים. אויש נו, אפילו עיוור יקלוט שמדובר פה במראה החיצוני. -.- וטעם ? זה כבר נושא אחר לגמרי.
כנראה שהרוב הכריע- 'חן הכוסוןןןןןן!!!11' -.-

Coral T

New member
אילו חן היה מחכה שנתיים שלוש

ואפילו יותר הוא היה יכול להיות בגמר, ואפילו לקחת אותו. כולם חושבים שהוא עוד צעיר מדי ושאין לו מה להביא בגיל כל כך מוקדם... זה כל כך מבאס! מגיע לו גמר

האחת15

New member
נכוןןןןןןןןןןןן

מגיע לא רק גמר אלא גם יותר מזה...הוא ענקקקק

just טלוש

New member
הוא עוד יגיע ליותר מזה תהי בטוחה!../images/Emo8.gif

הוא ממש לא צריך תכנית מכורה!

האחת15

New member
אני בטוחה בזה..!!

כוכב נולד בשבילו זה קטן עליו..!! חן=כשמו כן הוא!

NP16

New member
כל כך ההפך.

אל תהרגו אותי, דעתי בלבד, אני חושב שהוא מאד מוכשר אבל שדי החזיק אותו העניין שהוא בן 17, כי זה מאד הפתיע אנשים והרשים.

למעלה