אז ככה....:

shaiUSH2

New member
אז ככה....:

זה ה-30 דקות האחרונות שלי בערך להיות בת 12 ותראו איזה כבוד איפה אני מעבירה אותם (=])....... כן כן אני יודעתת שזאת לא אמורה להיות החצי שעה של בנאדם לפני שיש לו יומולדת אבל חברות שלי וידידים שלי עצבנו אותי אז אני לא יהיה איתם ב-12 בלילה.. אז ככה..... אני טסה בסביבות 5 בצהריים לגרמניה והולנד (אני יודעת,אני יודעת.....גרמניה..!!) בואנה אתם לא מבינים איזה חרא היה עם השביתה הזאת.... אבל למזליי הכול הסתדר....!! כול היום היינו על קוצים!! יש טיסה,אין טיסה,יש שביתה,אין שביתה.... טוב אז אין לי כול כך מה לכתוב אז ניפגש עוד שבוע... ושיהיה המשך שבוע מהנה וכיפי.... יאללה ביי... אהה אני ינסהה להתחבר בבוקר להגיד עוד פעם שלום לפני שאני טסהה מהמקום הזה!!!!!!!!!!! לילה טוב...

A d i D

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif

black rock star

New member
מזללל טוווב!../images/Emo65.gif../images/Emo103.gif

חבל שהחברים שלך מעצבנים אותך לפני היום הולדת :\\ תהני בגרמניה והולנד, ושיהיה לך יום הולדת שמח

oFka7

New member
מזל טוב חמודה../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifD:

ותהני

shaiUSH2

New member
תודה..!!

אז אני יוצאתת עוד שעה מהבית (אני פשוט גרה בצפון) וב-5 בערך בצהריים אני טסה כבר..!! אז ממש תודה לכולכם..!! ותמשיכוו להנותת ושאני יחזורר אני רוצהה דו"ח מלא על כול מה שהיה פה..!! יאללה המשךך יוםם נ-פ-ל-א ובכלל חופשש הכי מעולה שיכול להיות!!!! אוהבתת את כולכם!!!!
נטע (זה השם שליי פשוט את "shaiUSH2" לקחתי מחברה שלי שי כמו שהבנתםם.... ואני לא יודעת איך משנים שם אז זאת נראה ליי הזדמנות מעולה שתסבירו ליי...!!! חחחח) נ.ב. אני יתגעגע מלא..!!

S p r i n g B

New member
מזל טוב!../images/Emo9.gif

שיהיו לך חיים ניפלאים ומעניניים!
טיסה נעימה

shaiUSH2

New member
כייף!!!../images/Emo45.gif

אתם לא מביניםם איזה כיף פה...!!! ממליצהה...!!!

טל 182

New member
מזל טוב ותהני!!!

עצה: לא לאכול אוכל של מטוס!! זאת עצה מאוד חשובה לחיים!

למעלה