אז ככה

soofa

New member
אז ככה ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

ראשית יש לי הצעה, צריך לשים את חוטאת במילים שם למעלה יחד איתך, היא אתם שניכם כוכבים כאן. שנית ההיא המשהו של משה, משהו שושני, זה אותו גבר בניתוח מין, אלניניו, באמת טביעת האצבע שלך כל כך מוכרת, לא נורא בסוף תלמד, ואם שפתך היתה יותר ברורה, אולי היה לך פורום לתפארת. אז שיהיה לך שבוע טוב

אז ככה ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

הצעות יש להפנות בשלושה העתקים רצוי בשמות מקוריים מסכות וניקים נבובים מעוררים רחמים

or1

New member
אז ככה ../images/Emo8.gif

עד שיגיע המנהל ... גששים בלשים לתפארת הניחו את זכוכית המגדלת אפשר להסיר גם את כפפות ו... שיהיה שבוע טוב ... OR1

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאהלןsoofa

וצהריים טובים לכולללללללללם
. soofa בתחילת הדרך ביקשתי להכחיל אף את חוטאת במילים, מכיוון שתרומתה רבה וניכרת ואין על ויכוח. נעניתי כי הכחלה תבוא לפורום פעיל ביותר, שלא כבעבר הייתה גישה למנהל הפורום להכחיל כל מאן דבעי.(בפורום 40+ למשל ביקשתי מידידי כי לא יבקש להסיר את שמו בינתיים, לפחות עד 8.6.03 היום האחרון ללימודיי. (כעת חזרתי מבחינה
) עם חוטאת במילים הנני מתייעץ ומבקש עזרה, ומגיע לה מירב הקרדיטים. לא פשוט לבא לכתוב בפורום ריק, ותודה לכל החברות והחברים שתורמים. וכאן המקום להתנצל על אי תגובתי לחלק מהודעותיה הנפלאות מפאת חוסר זמן שהוקדש לבחינות היום ואלה שבדרך...יום שיחרורי קרב ובא 8.6.03
לחוטאת במילים הנפלאה
וכאן ברצוני למסור ד"ש ולהודות לor1 ,לפרינס ולאיימי, לסתם מישהי (שושני אידית:) )ולכל הצובעים כאן בעיתים פנויות. בקשר למישהו מהמשהו של משה המושהה
לדידי זוהיא דמות הכותבת בלשון נקבה, לא ניסיתי לברר למרות שרבים פנו אליי במסר ותהו בקשר לזהות הדמות, הנני נישבע כי אין זה מעניין אותי כלל וכלל, פשוט מתייחס לבחירת הכותב/ת באשר לזהות...ולמה לא? יותר נחמד כאשר לא ידועה הזהות,יותר קל להתבטא ולהגיב, באין ידיעת הזהות. מסכים כי בסוף כולנו מוצאים את עצמנו לומדים וזאת לא מאוחר לעולם
בקשר לשפתי לא היא מעלה ומורידה את הפורום. יום טוב לכולנו....אלו היו מס' שורות על קצה המזלג. ושבוע טוב,כמובן.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifטעיתי../images/Emo7.gif אשמתי...

8.6.03
8.7.03...יולי...יולי...ח' תמוז זהו...
מחר להבדיל יש מסיבת יום הולדת ה-18 לבנה של פרינס וזו אינה טעות

princess lis

New member
הפעם ../images/Emo19.gif ../images/Emo31.gif טעית...

לך
הצלחת להפתיע ולרגש אותי
בוקר טוב ויום טוב לכולם

אז גם אני ככה../images/Emo140.gif

קודם לכל רוצה לספר לכם משהו.... אני מה זה גאה בכם כל החוטאים והחוטאות הגולשים והגולשות. ולמה,למה אני גאה בכם? כי כולכםםםםם אחד אחת ואחת לאחד כולםםםםםם עשרררררר שעה שאני צוללת בעולם הדממה עם השנור קל על הפנים ועל הרגליים הסנפירים,מגייסת את כלללל חבריי וחבריו של הדייג,פיתאוווםםם ככה שאני במעמקי ים תיכוני שמעתי את ראש החוטאים והחוטאות זועק לי: חוטאת במילים,חוטאת במילים צאי מהמים, ואני לתומי חשבתי שהוא תבלבל לו ביני לבין הדייג מה לי ולעולם הקסמים? מהיכן אביא אוצרות ואגשים משאלות? אמרתי לעצמי הוא בטח טעה בסיפור. ואזזזז לא תאמינווו הבנתיייי שלאאא הוא לא טעההה הוא צדקקק אני בהחלט פגשתי בים תיכוני אוצר,ממש עולם ומלואו, ואת זה הוא רצה שאחלוק איתכם חוטאים וחוטאות יקרים ויקרות. וככה כשאני עם הסנפירים על הרגליים ועם השנור קל על הפנים~~~ יצאתי מהמיים. וכעת מוכנה ומזומנה לחלוק איתכם את עולם הדממה. וזאת ההזדמנות להודות לדייג שהסכים להשאר עם המכנסיים הכחולים,ולהשאיר אותי עם החצאית המיני הכחולה,על מנת להשגיח גם על עולם הדממה.

ראיתי כזה עולם מקסים,לקחתי נשימה

עמוקה,וצללתי עוד יותר עמוק אל בין השוניות והאלמוגים פגשתי עוד ועוד חברים

כבר הרגשתי שהאויר יוצא מראותי

הרגשתי ממש ממש מסוחררת מיופי עולם הדממה יצאתי קצת מהמים שתיתי קולה לימון החדש הזה, לא שכחתי שאמרו ולימון מוסיף המון ואחרי שהתרוויתי שוב צללתי אל תוך ים תיכוני

דייג דייג ענני../images/Emo19.gif

אנא ממך דייג, ככל שהסתובבתי סביב היצור המוזר הזה עוד ועוד תהיתי,ולא הצלחתי להבין מיהו היצור הזה? האם זה דג? האם הוא סוס טרויאני? ולמרות שלא ידעתי מיהו או מהו ככה חרש חרש,ניגשתי עליך על קצות הסנפירים שלי והעלתיו ארצה אל עולם החוטאים והחוטאות ואני ממנה אותך דייג לראש הגזבר לצאת במשא פירסום,ולאתר את האדם שידע מיהו מהו היצור המוזר הזה ששליתי והעליתיו ארצה. וכמובן פרס מובטח תבטיח אחר כך נראה אם נוכל לעמוד בהתחיבויותינו

וכעת אנצל את ההזדמנות החגיגית

שניתנה לי,על מנת להודות לכל אותם החוטאים והחוטאות הגולשים והגולשות,שנתנו בי אמון ושמרו על ארצינו הקטנטונת מכל משמר. לכל מי שהחליט להכנס ולומר את דברו על קצה המזלג לכל מי שהחליט להכנס לראות,לקרוא והרחבה ולשתוק על קצה המזלג ותודה מיוחדת לאור1 ולנסיכה ולאיימי ולאידית שושני שגרמה לי מעט לכאבי ראש עם החידון התנכי
מודה לדייג שעשה ימים כלילות לעמוד על המשמר לתפארת מדינת ישראל. וכמובן מודה גם לזופה שהקימה הפגנה והביאה תומכים עד שקול צעקה נשמע אל מתחת לפני המים מודה גם להפעם הגזמת שלימד והשכיל אותנו איך לעקוף את הבירוקרטיה. ולככווולללםםםם

or1

New member
וכעת אנצל גם אני ... ../images/Emo179.gif

יפה לך התכלת חוטאת יקרה נאה החצאית הקצרצרה הצצה לרשמי המסע בעולם הדממה ומלותיך מתוך המגירה שווים הקפצה
ערב טוב לכולם OR1

אור חמודה כעת אני נראית כמו רמזור

רק שאני רמזור משונה כעת החצאית כחולה החולצה צהובה והפנים אדומות
אני אצבע את השלכת בירוק יורם ארבל מילים: זמירה חן לחן: יורם ארבל אני אצבע את השלכת בירוק, אם רק תאמרי אני אטבול בחורף בנהר עמוק, אם רק תאמרי, כן, אמרי, כן אני אלבש את החולצה הצהובה אני אקנה לך אוניה עם ארובה אני אבוא במקום ההוא שעוד לא בא אם רק תאמרי דה בדה בדה... אני אשיר לך סררנדות גם ביום, אם רק תאמרי ואעבור את הרמזור באור אדום, אם רק תאמרי, כן, אהה, כן אני אפסיק באחרות להתבונן ואת הלב והנשמה רק לך אתן אף פעם לא אומר לך לא תמיד רק כן אם רק תאמרי דה בדה בדה... פדה פפה... אני אוריד לך את הגשם בשרב, אם רק תאמרי ולחפש את זה את פרח הזהב, אם רק תאמרי, כן, אמרי, כן אני אקח אותך לארץ רחוקה ואת ראשך אכתיר בכתר של מלכה ובסוכות אבנך לך יופי של סוכה פדה פפה..."

or1

New member
יפה לך ... גם האדום בלחיים ../images/Emo3.gif

חנה גולדברג כתבה
חברים בכל מיני צבעים
יש לי חבר חום כמו שוקולד שאני עצובה הוא תמיד כזה נחמד נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה חבר איך אפשר לוותר יש לי חברה עם עיניים כחולות שלה אני מספרת את כל הסודות נכון שהיא ממני לגמרי אחרת אבל היא חברה כזאת נהדרת איזה כיף שיש המון חברים המון חברים בכל מיני צבעים חומים, כתומים, שחורים ולבנים איזה כיף שיש כאלה חברים יש לי חבר ג'ינג'י עם נמשים איתו הכי כיף לעשות חיים נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה חבר איך אפשר לוותר יש לי חברה שחורה עם תלתלים שתינו מגדלות גור חתולים נכון שהיא ממני לגמרי שונה אבל היא חברה כזאת נפלאה איזה כיף שיש המון חברים המון חברים בכל מיני צבעים חומים, כתומים, שחורים ולבנים איזה כיף שיש כאלה חברים.

למעלה