אז ככה

ladykat

New member
אז ככה../images/Emo19.gif

אני ילידת מזל דגים 27.2.76 נולדתי בשעה 23:30 איפושהו בשלב זה אני מרגישה שמשהו נפתח ומתקדם אצלי בחיים - אבל מבחינת יחסים עם אנשים בכלל - ובני זוג בפרט - אין התקדמות ב-כ-ל-ל!!! יש איזושהי אינדיקציה לראות מה החסימה אצלי - אם יש כזאת? אני יודעת שאני מזל קשת באופק - או עקרב - לפי שעון קיץ.חורף - תלוי מי האסטרולוג/ית / תוכנה שמחשבת.... כוכבים - לא זכור לי - אבל אני בטוחה שכרגע זה לא משנה - אשמח מאוד לדעת מה גורם לי להתרחק ממטרת הזוגיות אצלי בחיים ומה הכיוון שעליי ללכת מה הצעד שעליי לנקוט על מנת לקדם קשר זוגי בחיים שלי בתודה מראש

גליתי10

New member
אם נולדת בדיוק בשעה23:30 אז מזל האופק בעקרב

ב 29 מעלות בעקרב נמצא מוקד בית ראשון שלך, אם נולדת קצת אחרי אז האופק שלך יהיה בקשת. בטח שזה כן חשוב לאסטרולוג. כיוון שאת מפת לילה פלוטו היה אצלך בבית 2 שמשי תקופה ארוכה הולך וחוזר על נקודות חשובות בבית 2 ועכשו ועד סוף נובמבר הוא נמצא על מוקד בית 2 שלך, מכאן עולה החשש ששעת הלידה שלך אולי לא ממש מדוייקת, מהיכן קיבלת אותה? כי פלוטו שמשי על מוקד בית 2 אומר כך: מבחינת מערכות יחסים, מצד אחד זה לא מעבר קל, כנקודת התחלה, אך בד"כ נוצרים בזמן הזה קשרים מאוד יציבים וחזקים, הקושי הוא בכך שיש מימד מאוד חזק של רכושנות מבחינת תפיסת היחסים, וזה מתאים רק אם לבן הזוג יש דגש על עקרב או שור או על בית 2 או 8, ואז נוח לו עם זה. אם זה לא קרה לך ונולדת כמה דקות אחרי, אז האופק שלך בקשת, וזה אומר שעוד מעט פלוטו נכנס לגדי, וישפיע על מערכות היחסים שלך בצורה שציינתי, אז התאזרי בסבלנות זה ממש קרוב. שימי לב לנטיה שלך להמשך לבני זוג לא נאמנים, ולקושי שלך ביצירת אינטימיות קרובה...שווה לך לעבוד על הנושא. בהצלחה.

למעלה