אז ככה......מיכל

אלדר

New member
אז ככה......מיכל

תודי שלא התגעגעת אלי מאז שפיתהום הפסקתי לכתוב כאן אחרי הרבה הודעות אז כזה ככה אני לא כותב לא שמת לב לזה בכלל.. ככה שלא התגעגעת אלי בכלל נכון?? שלך אלדר

שמתי לב אלדר ../images/Emo22.gif

היי אלדר!!! כן שמתי לב על זה שנעלמת פתאום. כבדתי את רצונך ולא הצקתי לך. חשבתי שהבנת את המסר שתשובות בנושא שהעלת תקבל רק בגיל 16 ושלושה חודשים. הרבה אור ואהבה. מיכל

אלדר

New member
אז את מתכוונת שאני צריך לחקות עוד

קצת פחות מחודש לזה?????. אני בן 16 ו2 חודש ו7 ימים.... זה לא מספיק לך?????? שלך אלדר נ.ב. היית צריכה להציק לי דוופה שאני ישאר כאן... זה היה רק יותר טופ לי..... בחירה לא מי יודע מה טובה עשית אבל זכותך....

אלדר

New member
למה מיכלו´ש זה חשוב כל כך????

אם זה יהיה יום לפני?? ומה יקרה אם כבר עוד שלושה שבועות אני יהיה אם אותה אחת?? אזי אני בטוח לא יצתרך כבר עזרה בכלל אז למה זה חשוב כל כך?????.. שלך אלדר נ.ב. ראית את השינוי של החתימה שלי??? פעם זה היה כך: "אור ואהבה אלדר" ועכשיו זה שונה........

tאלדר שעור בסבלנות ../images/Emo24.gif

אלדר חמוד!!! גם בעולם הרוח על פי אמונתי ישנם כללים וחוקים. אני משתדלת למלא אחריהם. אם לא אשמור עליהם אני אחטוף את העניין כבומרנג הפוך. במידה ועוד שלושה שבועות לא תצטרך עזרה אז כולנו יצאנו מורווחים. כלומר השגת את המטרה. בכל אופן עוד שלושה שבועות נחגוג את ראש חודש תשרי. חודש ההתחלות. חודש מבורך. חודש של ראש השנה. לא שווה לחכות. זהוא החודש הכי מאוזן בשנה. אנחנו נמשיל לחכות... הרבה אור ואהבה. מיכל

אלדר

New member
מיכל אני לא ממש בטוח בזה...

כאילו אני אף פעם לא ישמע למישהו אחר כל עוד אני יכול שלא... אולי בגלל זה יש לי הרבה סבל בחיים.. אבל אני לא חושב שזה בגלל זה.... אין הרבה דרכים לקצר דברים......אבל יש דרכים שאותם אני מוצא תמיד.. זה שראש השנה זה עוד שלוש שבועות...... אני לא ממש מבין.... ואיך זה קשור לחודש תשרי? חודש ההתחלות למי????? לא לי ממש.... אבל בכל מקרה אני לא עוקב אחר החודשים בכלל ולא אחר הזמן השבועות הימים והחודשים העיבריים........ והאם זה החודש הכי מאוזן בשנה? באמת? לא ממש יודע.... וכל הכבוד ליופיאל שיש לו פורום משלו בעיניין....... ממש כל הכבוד לו.............. שלך אלדר

חודש תשרי

היי אלדר!!! חודש תשרי הוא החודש הכי מאוזן בשנה. סימנו או מזלו מזל מאזניים. מכוון שאתה מתעניין באסטרולוגיה, חבל שאתה מבטל את החודשים העבריים. האם ידעת שיש מדע רוח ששמו: אסטרולוגיה יהודית? יש סיכוי טוב שאפשר דרך התורה הזו להתחבר אנרגטית לכל דבר ופעולה ביקום, אם יש לך שליטה בנושא הנ"ל. הרבה אור ואהבה. מיכל

אלדר

New member
כן אני יודע שיש את זה.....

אני אומר לך שאני יודע שיש אסטרו´ יהודית כזו..... אני שמעתי על זה.... ואני לא ממש רוצה בכלל לדבר על זה אם תביני אני כבר "עזבתי" בערך את הלימודים שלי בקשר להכל... וזה חבל מאוד..... אבל אני לא יכול ללמוד עוד...... ולא משנה למה זה קרה......... אמרתי לך שעוד כמה ימים הכל יכריע.....אצלי........ אז נראה כבר אז......... שלך אלדר נ.ב. לא ממש משנה לי כבר........הכל.......

אלדר תפסיק להתעצל ../images/Emo9.gif

אלדר בחייך??? אתה רק צריך ללחוץ על הלינק זה הכל. הרבה אורואהבה. מיכל

למעלה