אז ככה כשכבר מישהו בליכוד פותח

שרוף

New member
אז ככה כשכבר מישהו בליכוד פותח

את הפה ואומר את האמת של הליכוד קרי ישראל כץ מאשים את פרס באחריות ישירה לרצח יהודים אז מיד מזדעקת התקשורת ואומרת הפרובוקציות שהפעיל ישראל כץ על פרס. ושרי הליכוד איפה הם? הזמנתו של פרס למעוז הליכוד בכנסת והפגישה וכל מה שהלך שם היא תעודת עניות לליכוד. היא בושה וחרפה לאינטיליגנציה שכנראה אינה קיימת אצל בוחרי הליכוד. ראש הממשלה ושרי הליכוד שלפני הבחירות טענו מתחת לכל עץ רענן ובימה מזדמנת כמה ממשל ברק והמדיניות של פרס וברק מסכנת את ישראל היום נותנים גיבוי לפרס. הבנתם את זה מצביעי הליכוד? השרוף שנמצא פה יופ יום עם הפטיש 5 קילו לחבוט לכם על הראש.

nirkabalo

New member
תאמין לי שיש אינטיליגנציה.

הבעייה שאין אדם או גוף כיום שניתן לסמוך על המילה שלו וגם אם יש גוף כזה הוא לא מוכן להכנס לביב השופכין הזה שנקרא כנסת, וכאן אני מתחבר לעמדתך על הצורך בהחלפת השיטה הפוליטית וניקוי האורוות שיש לעשות ב צורת השלטון בישראל. גם ללא הפטיש שלך אנחנו מקבלים כל יום מממשלת השמאל הזאת יריקה לפנים. גם אנשים כמו גנדי וליברמן לא עושים בממשלה כלום ורק משחקים בברוגז במקום לעמוד על הרגליים האחוריות ולמנוע את פגישותיו של פושע אוסלו ,פרס, לטייל בעולם ולהפגש עם כל שונאי עם ישראל בין שהם אירופיים ערבים או אמריקאים. אני מקווה שבוחרי הליכוד,האנשים הפשוטים(ולא אלה שמקבלים ג`ובים ומצביעים לפי זה)יעשו בשכל ויבחרו בהנהגה נכונה שכאשר תבחר לא תהפוך את עורה ותהפוך לשמאלנית.

למעלה