אז ככה, יש מכות.

אז ככה, יש מכות.

הסיפור הוא כזה, אני לומד במכללה בירושלים וכל פעם שאבטחת המכללה רואים אותי מעמיד את הקטנוע במדרכה הסמוכה לה הם מזהירים אותי לא לחנות שם כי "השכנים מתלוננים והם יביאו פקח שיתן לך דו"ח".
מה הסיפור עם עמידת דו"ג על המדרכה, הנוהל הוא הרי שלא לתת דו"חות. נכון? אני מניח שאם אני עומד במקום שמפריע למעבר אז יכולים לתת לי דו"ח אבל אם אני לא עומד מול עץ ויש מספיק מקום במדרכה על יד הקטנוע להעביר עגלת שלישיה (לרוחב) יכול פקח לתת לי דו"ח?
מעצבן אותי קצת, כי זו הרי סתם נודניקיות מצד השכנים (שאגב אני לא בטוח לחלוטין שזו לא יוזמתם של מאבטחי הקמפוס עצמם ולאף שכן אין יד בדבר). מפריע להם בעין שעומד שם קטנוע, שיתמודדו, המדרכה לא שלהם.
לפעמים בא לי לחנות בצד הכביש במקום של הרכבים, הם לא יוכלו להחנות רכבים ויבינו שהעובדה שאני עומד על המדרכה, מועילה להם לא פחות מלי.
אז מה אתם אומרים?
אם מישהו מתלונן יכולים לתת לי דו"ח על עמידה על המדרכה בלי שאני מפריע?
או פשוט להתעלם?

אם פי 3

New member
אתה בבעיה

חוקית, אסור לעמוד על המדרכה, אם אין תמרור שמתיר, ולא משנה כמה מקום יש על המדרכה.יש מקומות שמעלימים עין, כל עוד אתה לא מפריע - אבל לאחרונה מתרבים המקומות שמדחדחים גם בלי סיבה נראית לעין.אם מישהו מתלונן עליך, אז סביר שיתנו לך דוח (אלא אם יש פקח נורא נחמד).אני הייתי מנסה למצוא מקום אחר.

אם פי 3

New member
אוף תפוז

הגיע הזמן לדבג את הגרסה הסלולרית. הפכו לי את התשובה לגוש.ועוד מלא באגים.

החולם 42

New member
תיקרא את התקנה.

שאומרת שצריך להישאר רווח מעבר של כ1.30 מטר, אם המידרכה רחבה מספיק וקיבלת דוח צלם בזמן אמת ותערער, או תצלם התקנה ותן למאבטחים שיראו למיתלונן / ים בהצלחה......

anigodin

New member
נסה לדבר עם הנהלת המכללה לגבי הסדרת חניה לדו"ג.

כפי שאמרו לך מעלי, לפי החוק היבש אסור לעמוד על המדרכה.
בד"כ מעלימים עין בגלל הצפיפות בכבישים והעובדה שיש הבנה של הרשויות שאם דו"ג יחנו כמו מכוניות מצוקת החניה תחמיר (כפי שאמרת בעצמך).
וגם בגלל שהנהג הישראלי המצוי לא ממש יבין למה הקטנוע/אופנוע החוצפן הזה עומד במקום של מכונית ויהיו כאלה שינסו להזיז אותו.
אם מישהו יתלונן מספיק פעמים, זה עלול להיגמר בדו"ח, בהחלט. גם אם השארת לפחות מטר מעבר ועמדת בצורה שהקטנוע בכלל לא מורגש על המדרכה.
&nbsp
האם יש חניון לתלמידים במכללה? או למורים? הם יש אפשרות שבמקום מסוים בחניון הזה או בחצר החניון יתקיים הסדר חניה לדו"ג? לפעמים הכי טוב לשאול..
הנה דוגמא: בבניין שבו אני עובד יש חניון תת-קרקעי אבל אין בו מקום מסודר לדו"ג.
מה שכן יש, זה תכנון גרוע של החניון ובגלל זה ליד אחד הקירות לכל אורך החניון יש חצי חניה שאף מכונית לא יכולה לעמוד בו. קולגה לעבודה ואני התחלנו להתגנב לחניון אחרי שדיברנו עם השומרים של הבניין ועמדנו שם.
זה נמשך כמה חודשים עד שבעלי הבניין התעורר ואסר עלינו להיכנס. הבנו שהוא אנטי-דו"ג למרות שאחד העובדים שלו רוכב על קטנוע ועומד בין העמודים קרוב למעליות).
אבל אחרי שפנינו למנהלת כ"א האדם שלנו (שמסוכן להסתבך איתה..
) היא הצליחה להגיע איתו להסדר - קיבלנו צ'יפ שפותח את החניה ואנחנו חייבים לעמוד רק בחצי החניה..
אני לא אומר לך להתגנב לחניון כמו שאנחנו עשינו אבל אולי שווה לך לדבר עם הגורם האחראי במכללה.

eitanamit1

New member
אשכרה חארות

אצלנו ברחוב הרבה מחנים על המדרכה ובחיים לא היו מתקשרים

למעלה