אז ככה זה

MajoR_ToM

New member
אז ככה זה

יושב לי אני - צעיר נימרץ ומשועמם - ומחפש תעסוקה . אז אחרי שהגבתי על הוויכוח המיתבקש על הדעת והקלאסי - למה פינק פלויד הם הכי טוב שיש , ושטויות אחרות ניסיתי להיכנס ל ALLMUSIC שמשום מה מזה שעה מושיע לי לחזור בעוד מיספר שניות עקב ריבוי משתתפים . טראגי . כולה מה ביקשתי . רשימת השירים של N.I.B טריביוט טו בלאק סאבת` . אוף . אז למדתי את ההתחלה של MEDITRENIAN SUNDANCE של אל דימיולה ופקו . אוף . ועכשיו אני משתף אותכם בכל זה . משעמם לי . THINK FLOYD ?

מעתיקן מסריח!!

אה, ככה ארקדי אה? פוגש אותי כמה פעמים וכבר מתחיל לחקות אותי אני יודעת, אני יודעת, אני כ``כ מושלמת שזה קשה שלא להביט בי ופשוט לרצות להיות מיכל, אבל לגנוב לי את השורה, השורה שלי?????. תתבייש, באמת תתבייש תזהר לך, פעם הבאה שאני רואה אותך, ותוכל לדקלם את השורות tell me true, tell me why, was Arkadi crucified? think floyd מיכל

נעל

New member
קטע מדהים...

לאוניד הכריח את נעל להוריד את הקטע :) אבל הוא באמת קטע מדהים (היא מאזינה לו עכשיו). גם נשמע קשה מאוד. מומלץ לכולם להוריד (כל עוד לנאפסטר יש עו כמה נשימות לפני שהוא נסגר ונפתח מחדש למנויים בלבד). נעל, שכל כך מצטערת שהיא גילתה את אל דימיולה רק אחרי שהוא כבר הופיע ;-)

אל דמיולה...

וואו, הוא פשוט מדהים. כן, היתה לו הופעה פה לפני שבוע... אבל זה היה יקר. יקר. אז נאלצתי לוותר. והוא ללא ספק אחד מהטובים ששמעתי בתחומו. בעצם, כנראה שהכי טוב. דולצינאה.

למעלה