אז ככה זה התחיל

1sexy

New member
אז ככה זה התחיל

השעה היתה לערך 14.00 יום שישי בצהריים כשהגענו עם הרכב אל לב היער . אל המקום הגענו אני ובת זוגתי בעקבות מידע שקיבלנו מזוג נחמד שפגשנו בדרכנו. החננו את הרכב וירדנו . ניתן לומר כי המקום פשוט שומם, לב ליבו של היער בני אדם לא מרבים להגיע לכאן.היה יום נעים חמים אבל מעונן ,בצד הדרך זרם לו הנחל .החלטנו ליראות לאן הוא מוביל ובדילוגים קטנים וכשאני אוחז בידה של בת זוגתי ועוזר לה לחצות את הסלעים הגענו אל מקור המים ,אגם מדהים קטן וקריר שאליו וממנו נשפכים מפלים קטנים ומדהימים,לא עברה שניה ומצאנו את שנינו ערומים בתוך האגם מחממים אחד את גופו של השני. הצמדדתי את גופה אלי תוך שאני לופת את ישבנה אלי ובנגיסות קלות מנסה להבין עד לאן יכולות הפיטמות להגיע,בשניה קלה היא מחליקה את ידה ואוחזת חזק חזק בזין שלי מושכת אותי אחוצה מהאגם ודורשת שאבצע בה מעשה זימה. אני משכיב אותה על סלע ענק כשחצי גופה מחוץ למים על צידה השמאלי, היא משעינה את ראשה אחורה על ידה השמאלית,בשלב זה איבדנו את תחושת הזמן והמקום ,הרגשנו לבד בעולם אדם וחווה ,ובראשי עוברת המחשבה שיזדינו כולם ולא מעניין אותי כלום ,.........תוך שהיא נשענת על ידה השמאלית ומותחת את צווארה אחורה אני מתקרב אליה עד כדי מרחק חדירה ,בידי הימנית אני מרים את רגלה כלפי מעלה ומבצע חדירה נקייה שברקע נשמעים קולות אנחה ,בתנועות אגן סיבוביות קלות אי מבצע פעולות חדירה ויציאה נקיות,כעבור שניות אני משחרר את ידי מרגלה שהושארה מונחת באוויר כאילו הונחה על כרית והחלקתי את ידי כלפי מטה אל הירך לכיוון התחת עד שניפגשו אצבעותי עם הדגדגן שלה .תוך שאני מעסה כלות את הדגדגן הרגשתי לפתע את ידה החמה לופתת את שתי האשכים שלי בין ידה כשהיא לוחצת בחוזקה כאילו משדרת לי את עוצמת הזיון .תוך שאני מבצע עיסוי קליל לדגדגן אני לופת את שדה השמאלי בכף ידי השמאלית והיא לוחשת לי זה טוב אל תפסיק ,כאילו מי חשב להפסיק .......ובשניה הקצב עולה ,אני יורד מטה עם אצבעותי אל עבר ישבנה ומלטף לה את פי הטבעת היא פשוט קסומה ,אני שומע קולות ברקע ,וכן שלה "אני גומרת " והינה זה הסימן שלי תוך שאני מגביר את קצב האגן בסיבובים חדים וחזקים חודר חזק יותר עמוק יותר ,לופת את הדגדגן בין אצבעותי ובחדירה של אצבעותי אל התחת שלה ,נישמעות צעקות אנחה ,היא גמרה ואני יחד איתה פשוט מדהים ,שילוב של טבע ויופי אהבה וסקס מדהים הביאו לתוצאה של 10 דקות של שכרון חושים . לידעתכם הסיפור שסופר כרגע אינו פרי דמיונו של המחבר ,הכל היה וניברא ויש עוד הרבה מהמקום שממנו זה בא אז ........

למעלה