אז ככה- התפקדות 2006

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך
התפקדות

שם: מיכל לויטה מחוז: תל אביב עיר: רמה"ש (רמת השרון למי שלא הבין) בצפר: עולה לרוטברג כיתה: עולה לי' רזומה מש"צי: פרח 2005 קורס 2005 קבוצה 1 מדריכת אשכול עלמים 2006 מדריכת קורס משצים 2006 קבוצה 2 והייתי אמורה לעשות את סיון השנה אבל בוטל =(

maork2

New member
התפקדות שלי......

שם: מאור ... מחוז: ירושלים כבוד!!! עיר: ירושלים בצפר: רנה קסין! כיתה: עולה לי"א הדרכתי קורס מש"צים 2006

טיטיזאד

New member
פשוט ההתפקדות שלי..

שם:tTz(רציתי שזה יהיה הכינוי שלי בפורום..אבל מסץבר שמישהו כבר נרשם בכינוי הזה.. מחוז:תל אביב עיר:קרית אונו בצפר:שז"ר כיתה:ט'2 רזומה מש"צי- הייתי פרח..ואחרי קורס משצ"ים 2006..אני מש"צ... ד"ש לכל מחוז תל אביב..ואל תשכחו.. אני שולט!!
אני רוצה שלום עולמי!!.ביי.. tTz

פ ר ה ה ה

New member
התפקדות !

שלום לכולם...שמחה להצטרף סוף סוף לפורום ...ואממ זהו התפקדות... שם: שירן פרץ מחוז: ת"א ! עיר: בת ים בצפר: אורט מלטון כיתה:...אפשר כבר להגיד כי זה ממש קרוב..י'א ! רזומה מש"צי:..אז ככה.. קורס מש"צים 2004 קבוצה 7 מעצמהההה! קורס סיוון 2005 צוות סגולללל !...(אממ יש כאלה שיכירו בכינויי " פוקהונטאס".!) הדרכת פש"צים 2005 אשכול אורט מלטון בת-ים! קורס מש"צים 2006 צוות הדרכה ...קבוצה 4 ! ואמממ די תכננתי כמו אחרים פה לצאת להשרדות השנה ....לא ממש יצא אבל נקווה לצאת בקרוב!
וגם...טיולים כנסים וכל מיני ...! אממ זהו בנתיים...אם תרצו לדעת עוד, אתם מוזמנים לשאול!

הג'ינג'י עם המפוחית מתפקד!../images/Emo47.gif

שם:בר אביגל AKA הג'ינג'י עם המפוחית מחוז:ת"א עיר:גבעתיים בצפר:שב"ץ כיתה:י' רזומה מש"צי-אשכול פרחים 05-06,קורס 06,והשאר עוד בדרך^^ אה,ואני מנגן גיטרה חובבן++,ומפוחית אני מאלתר
<לא קשור,לא איכפת לי:p>

t a l y n a i m

New member
התפקדות

שם: טלי נעים [הידועה בכינוי נעימה.] מחוז: ת"א עיר: הרצליה כיתה: יא רזומה מש"צי: קורס משצים 2004 קבוצה 6 קורס סיו"ן 2005 צוות כחול קיוויתי לעשות השרדות אבל נדחה :( הממ.. הדרכתי פשצים הרצליה 2004 + 2005 + חצי שנה 2006 ו... זהו נראה לי. יומטוב וחג שמח. :)

למעלה