אז ככה- התפקדות 2006

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
אז ככה- התפקדות 2006

אחרי שיותר משנה לא כתבתי פה.... חזרתי ובגדול- לכל מש"צים 2006 מכל הארץ ברוכים הבאים. שם: מחוז: עיר: בצפר: כיתה: רזומה מש"צי-

FashiBoy

New member
>>>>>>>

שם:להב(פאשי) מחוז:צפון>אימפרייה עיר:נצרת עילית בצפר(לשעבר
):אורט יגאל אלון כיתה:יב'(סיימתי) רזומה מש"צי: קורסים:מש"צים 2003,סיו"ן 2004. הדרכה:מש"צים 2004. וכמובן מספר טיולים שנתיים,עשרות טיולים,כנסים וכדומה..

gorck

New member
שכחתי לענות....

שם: עופר מחוז: ת"א עיר: רמה"ש בצפר: מקיף השרון למדעים ואומנויות ע"ש רוטברג כיתה: עולה לי'א רזומה מש"צי- קורס מש"צים 2004 קורס סיו'ן 2005 אמור לצאת להשרדות השנה אבל אני אצא שנה הבאה. צוות הדרכה-מנהלה: קורס מש"צים 2005, 2006.

The Did

New member
כדורי שוקולד זה יאאמי../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

שם: עדי אורבך מחוז: מרכז דרומי עיר: ראש העין בצפר: היובל כיתה: ט' רזומה מש"צי- ((אין לי מוזג מזה רזומה..[כסילה שכמותי] אני אנחש
)) סיימתי קורס מש"צים

goola boola

New member
גולה בולה

שם:גלי גבאי (ידועה כגולה) מחוז:ירושלים - כבוד עיר: מודיעין (בספק עם מישהו מכיר) בצפר: עירוני ב כיתה:עולה ל - יב רזומה מש"צי: הייתי פרח כל 2003 קורס ב2004 סיוון 2005 - שנה שעברה יעבור השנה הישרדות מדריכה דור של פרחים בבית הספר, הדרכתי השנה קורס מש"צים 2006 ובדרך להדריך גם בסיוון ושיהיה לכולנו יום כתום

shikole

New member
:) בכיףף.. חחח

שם: מושיקו.. מחוז: ירושלים - כבוד!!! עיר: מודיעין ביצפר: עירוני א'. כיתה: כבר יב', נחשב? חח :p קיצר עולה ליב'. רזומה מש"צי- קורסים: מש"צים 2004, סיור וניווט 2005 הדרכה: מש"צים 2005, מש"צים 2006 השנה עומד להדריך גם בסיור וניווט 2006 והולך להשרדות 2006 :) ובנוסףףף מדריך פרחי מש"צים, טיולים, כנסים וכו' וכו' :) מ...ש"צים...מש"צים... כ...בוד...כבוד!! מש"צים...כבוד... מש"צים כבוד!!

gorck

New member
חיים, לאט ובטוח....

יוצא להשרדות השנה? כי אנחנו מארגנים משלחת מש"צים 2004 להשרדות 2007....

shikole

New member
ברור שאני יוצא השנה...

שנה הבאה בתאריכים של השרדות אני כבר רכוש צה"ל חח..

noname202

New member
אני

שם:גלי מחוז:חיפה עיר:קרית מוצקין בצפר:אורט מוצקין כיתה:עולה לי' רזומה מש"צי- סיימתי קורס משצ"ים 2006

shivering

New member
~מתפקדת~

שם: מור מחוז: מרכז צפוני עיר: פתח תקווה בצפר: אחד העם כיתה: עולה לט' רזומה מש"צי: השנה הייתי פרח עברתי קורס משצים 2006 (2,3 הקשב!@Q#$) סורי, הרגל...

יאפ אני פה

סיון משה מחוז י ר ו ש ל י ם איכות! בצפר לשעבר מדרשית עמליה סיימתי יב עכשיו קורסי משצים- משצים03 דתי סיון א 04 כבוד והרשרדות05 אמפריה הדרכתי ב: קורס משצים דתי 04 משצים כללי05 ו06 סיור וניווט05 ו06 משצים זורם בעורקי. איך אני יוצאי את זה?

Lablabla

New member
אני!

שם: כרמל ברק עיר: בני יהודה (קצרין לכל מי שלא מכיר.. בעעע) בצפר: (לשעבר) נופי גולן, קצרין כיתה: (נגמר) יב' רזומה מש"צי: קורס מש"צים צפון 2003 (מחלקה 4) קורס סיור וניווט 2004 מחזור ב' (צוות 4) קורס השרדות 2005 (צוות 1) קורס מש"צים צפון 2005 (רק שבוע שני, אז מנהלה) קורס מש"צים צפון 2006 מנהלן של הקורס (דניאל לא עשה כלום כמעט! חחחח)

עונה

שם:אורנית מחוז:חיפה עיר:מוצקין בצפר:אורט מוצקין כיתה:עולה לי' רזומה מש"צי-סיימתי קורס משצים

yara derei

New member
ושוב...מתפקדת=]

שם: יערה דרעי מחוז:דרום-->שליטהה!! עיר:ב"ש.. בצפר:דוד טוביהו..=[ כיתה:עולה לט'.. רזומה מש"צי-קורס מש"צים 2006 וכמובן כנסים...

למעלה