אז ככה בננות....

אז ככה בננות....

בואו נעשה המשך של השרשור שכל אחת תספר איך היא התאפרה הבוקר.. אז אני שמתי היום בבוקר לבית ספר איליינר, עפרון שחור, מסקרה שחורה ופס של צללית שחורה מתחת לעין.. הלכתי על המראה השחור, הגותי... או איך שלא נקרא לזה...
ועכשיו אתן.. איך התאפרתן היום בבוקר?

SkY LiMit15

New member
אני...

שמתי רק עפרון שחור, לא היה לי זמן ליותר מזה... וכל העפרון נמרח לי ונראיתי כאילו לא ישנתי שנתיים

katykr

New member
דווקא היום את שואלת?

קמתי מאוחר, ולא התאפרתי בכלל!

אניייי...

שמתי עיפרון שחור וצללית שחורה (זה מחזיק את העיפרון קצת..) וליפ גלוס וורוד עם טיפ טיפה צבע.. רק מדגיש את השפתיים.. ומסקרה שחורה... (אני אוהבת להשים הרבה שחור בעיניים..) ודמני נראתי כמו גותית... כי היה לי לק שחור ומכנס מתרחב שחור וחולצה שחורה... רק צמידים וורודים בלי קשר.. חחחחחחחח

הדרומית

New member
כוס אמק עם האיפור לביצפר

אני בקושי מתאפרת לבית ספר אבל היום היה לי זמן אז התאפרתי שמתי סומק אפרסק כזה. צללית נוצצת לבנה מסקרה שחורה, עיפרון טורקיז בתוך העין ומתחת לעין שמתי צללית נוצצת בצבע תכלת עדינה עדינה מה זה יפההההההההה

Sharonnn

New member
היי לכולן (כולם?!)!!!:)))

אני חדשה כאן, אבל יצא לי לקרוא קצת!:)) אם אני מבינה נכון אז כל אחת כותבת כאן איך היא התאפרה לבי"ס... אז ככה.. שמתי מייק-אפ, עיפרון שחור למטה(אני אוהבת גם לשים למעלה, אבל בשביל זה אני צריכה הרבה זמן מכיוון שזה לא יוצא לי כ"כ טוב), סומק, צללית בז´+צללית חומה בעפעף העליון(נוצר שילוב יפה) ולמטה צללית סגולה... ככה אני בד"כ הולכת לבית ספר, רק את צבען של הצלליות אני משנה!! ד"א, שמעתי שכדי שהעיפרון בעין לא ימרח שמים צללית שחורה, אבל לא כ"כ הבנתי איך אני אמורה לשים אותה, זה נשמע קצת מפחיד...

MaYo0sH

New member
היי לך

וברוכה הבאה!! אפשר להחליף צללית בעיפרון שחור בכך בכך שלוקחים קצת צללית לחה (מרטיבים קצת את קצה המכחול) ומורחים קו דק. והערה שלא קשורה- אני אוהבת את אביב גפן, אבל למה דווקא את השיר הזה?!? את מתגאה שהבנאדם משתמט?? טוב לא חשוב פשוט היה חשוב לי להגיד את זה..

Sharonnn

New member
תודה על ההסבר ו...

אני לא גאה במשתמטים, הבאתי את הציטוט הזה בגלל המשפט- "אתה נלחם עם טנקים ורובים, אני נלחם עם דף ועט", אני חושבת שזה משפט חכם שכדאי לאמץ אותו!! זה הכל...

Sharonnn

New member
אני בת 17,

אבל התחלתי לשים צלליות ועיפרון(גם לבית הספר) בגיל 13 בערך..

למעלה