אז ככה אנשים...

MichalDepp

New member
למה את חושבת שאת יודעת משהו

מ-מה שקרה באמת? ובאמת,אל תגיבי. אין לי כוח.

j e n n y lopez

New member
חחח אופ כפר סבא זה מליון שנה

עד שאני יגיע ניראה לי חח זה רחוק ממודיעין נכון?

סתמי !. אמרתי לך לא להגיב

מה את עילגת???? עיווורת??? משו??? אוףף..!!!!!!1 אין לי כח אליך..תמשיכי תמשיכילהגיב אנילא ייתיחס....

MichalDepp

New member
אני בשוק.

איכסססס אל תפני אליי אפילו יא כונפה. אני כותבת הודעה,ואת תוקפת אותי,אז אני מגיבה לך בשקט וברוגע, ואת פותחת עליי את הג'ורה שלך? גועל נפש..באמת. בושה לאנושות.

yoooni

New member
זה בגלל שאת שקנית עלובה

ושקרנים מקומם בגיהנום. תפסיקי לפזר את הרעל שלך פה.

yoooni

New member
אז להתראות.

לא יאמן שהגיע היום שאני צריך לסלק גולש מהפורום.

j e n n y lopez

New member
נ"ש יהההההההההההה איזה מהממם!!!!!!!

את לא יודעים ההיתי בחולון וראיתי איזה עם שמלה סטרפלז לבנה עם נקודות כמו שהיה לאסי בדיוק אותו דבר ב-ד-י-ו-ק!!!!!!!! עם פס שחור ובהכל הקיצר אחרי שחטפתי הלם אני ובת דודה לשי רדפנו אחרי האישה ועד שהגענו אליה בת דודה הפדחנית שלי שאלה אותה מאיפה היא קנתה את השימלה הזאת?אז היא אמרה לה שמזרה אז אני כזה היא מושלמת!! היא כזה תודה חח ומי שרוצה זרה זה נמצא בקניון חולון וזאת החנות הכי יקרה בעולם!@!!!!! זה יכול לעלות אפילו 500 כאלו בת דודה שלי אמרה לי שהיא לא תתפלא שזה יעלה ככה אבל בכל זאת בשביל מה החסכונות?חחחחחחחחחחחח דוגמא לשימלה

נטייייייייייייייי../images/Emo99.gifי

הייתי בנחשונית... נשרפתי כי הייתי רק בבריכה כל היום.. ולא מצאתי את השומר החתיך..

j e n n y lopez

New member
עדווווווווווווווווווווווווווווווווו

שששששששששששששש חחחחחחחחחח אוף חבל לא ראית אותו חח לא נורא יההההההה שמחה שהיה לך כיף!!!!!!! חחחח פעם הבאה תשאירי לי פתק חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yoooni

New member
האתר הזה הצביע לסקעת ../images/Emo70.gif בדוק ../images/Emo70.gif

תפסיקו לשקר ולפזר רעל גועל נפש.

1פומה

New member
איזההה מעפןןן אתה!!!!!! כנסוו לפה!

איך ישדרו את זה 3 ימים לפני הטלויזיה? כי אז יהיו חסרים לנו שני פרקים!!!! אלא אם זה יום שישי!!! ואז זה יומיים.. כי אם זה ביום חול אז נראה תפרק האחרון לפני פרק 119 ולפני פרק 118!!!!! מעפןןן

למעלה