אז ככה אנשים...

MichalDepp

New member
אז ככה אנשים...../images/Emo88.gif

ב-2 לספטמבר,בקניון ערים בכפר סבא (אם מישהו רוצה מידע על אוטובוסים שיגיד לי איפה הוא גר) יוקרן הפרק האחרון של מיכאלה שלושה ימים לפני שידורו בטלויזיה,וכוכבי הסדרה יבואו לצפות בו. אני לא יודעת עדיין מי יבוא אבל אני מבררת..זה יהיה בסביבות האחר צהריים/ערב אז אני אודיע. בינתיים ביררתי תאריך ומקום. ומה שאמרתי פעם הקודמת על סקעת,סתם שתדעו,שהייתה רמאות עם התוצאות והעברתי את מה שאני יודעת לעיתון מעריב והם חוקרים את זה. אז לכל אלה שקראו לי בכיינית,שבו בשקט ותחכו בסבלנות,כי שום דבר לא ברור עדיין. יאללה מיכאלה סקעת וג'וני דפ שולטים

MichalDepp

New member
יוו אתם ממש לא סימפטים.

אומרים לכם משהו ואת ישר מתנפלים! מה קרה?! אל תענה לי לא רוצה לדבר ולא רוצה יותר לדבר עם אנשים שנותנים יחס כזה רק כי אומרים להם משהו שלא נראה להם נכון. זה הניסיון האחרון שלי. אח שלי עובד במעריב והעברתי לו את כל מה שאני יודעת ושידוע וזהו. הם עכשיו בודקים את זה ולא רוצים לפרסם לפני שידעו שזה סגור. אז זהו. אני לא אמרתי שזה סגור ושזה נכון. רק אמרתי שיש מצב שזה רמאות. למה להתייחס כך? אם אתה לא מתכוון לענות לי יפה,אל תענה

yoooni

New member
אני שונא רמאים ושקרנים

הדבר הכי מגעיל הוא שאת מעזה להפיץ את השמועות הדוחות האלה למרות שההפקה הסבירה בכל כלי תקשורת שההצבעות שהתקבלו מאתרים אחרים - נפסלו
אין לכם טיפת בושה, מסכן סקעת שיש לו מעריצים כאלה דוחים. כגודל הציפיות גודל האכזבות. פעם הבאה במקום להאמין אמונה עיוורת שהוא מנצח, אני מציע להצביע - להצביע - לא לחלום ולחכות לרגע ההכתרה. ואנחנו מאד סימפטים. את באה לכאן מורחת אותנו כשאני יודע באמונה שלמה שזה לא נכון ואני אמור לקבל אותך בזרועות פתוחות
אני מתבייש שגולשים כמוך גולשים אצלי.

yoooni

New member
אני אכתוב עוד פעם כי את בטח לא

קלטת את גולת הכותרת: ההפקה הסבירה בכל כלי תקשורת שההצבעות שהתקבלו מאתרים אחרים - נפסלו את בחרת להצביע בדרכים לא חוקיות... עכשיו תאכלי את הדייסה שהכנת לעצמך.

יאאאא אני יתפוס שורה ראשונה אני

יבוא הכי מוקדםםםםםםםם!!!! שיההההה אני יגיד לאמא שלי..(טוב עזבו אל תתייחסו לזה..) אבל מתי זה באיזה שעה כאילו??

יאא אני יתפוס שורה ראשונההה אני

יבוא הכי מוקדםםםםםםםם!!!! שיההההה אני יגיד לאמא שלי..(טוב עזבו אל תתייחסו לזה..) אבל מתי זה באיזה שעה כאילו??

קניון עריםםםםם אההההההההההההההההההה

יואווווווווו זה ממש ממש ממש קרוב אליי ^@%!%!$!%@$!%@#%!@@^$^@$%!@ אפרת מקרוב !!!!!! אמאאאאאאאאא

MichalDepp

New member
את מכפר סבא?

הייתי מציעה לך לבוא 3 שעות לפני אם את רוצה להיות קרובה ... יש לי ניסיון מכוכב נולד ומההופעה של נינט שהיו אצלנו. 3 שעות קודם.

yoooni

New member
לא הייתה רמאות ../images/Emo70.gif

תלמדו להפסיד בכבוד - ואני מבקש לא להכניס את עניין הרמאויות לכאן. איך את מכריזה על רמאות אם אין לך ממצעים
את יודעת שאני בדקתי את העניין והקולות עברו בעצם לעדי כהן
ובכל מקרה - ההפקה פסלה את הקולות שהגיעו מהאתרים הללו. תפסידו בכבוד. לוזרז.

MichalDepp

New member
תראה

אני לא אתחיל לדבר פה כי ביקשת. אבל תאמין לי שהיה,אבל אני מנועה מלדבר על זה,כי מעריב דרשו ממני. אתה יכול לומר מה שאתה רוצה,ויש לי מקורות אמינים ואפילו אנשים. ולמה אתה מדבר ככה? מישהו עשה לך משהו?

yoooni

New member
את ממש נשמעת אמינה

את משחקת אותה כאילו את צריכה לשמור על סופר אמינות אבל מצד שני מקשקשת על העניין הזה כדי להפיץ את השמועה גם כאן. לא במשמרת שלי. אני בדקתי את העניין בעצמי לפני שהצבעתי בתוכנה הזאת. לידיעתך הצבעתי לסקעת ואני לא מאוכזב שמויאל זכה. אני חושב שאני מספיק אמין בשביל שאנשים יסמכו על מה שאני אומר... מקווה שתחליטו נכון להאמין לי ולא לשקרנית הזאת. וכן - אני אקרא לך שקרנית - כי אני בדקתי את זה עוד לפני הגמר. בדקתי את זה. ושום דבר לא יותר נכון ממה שרואות העיניים שלי. אתם פשוט עלובים וממורמרים. במקום לקפוץ בקניון בכפר סבא הייתם צריכים לשבת בבית ולהצביע.

../images/Emo45.gif אשכרה נכון...

כל המעריצים של "סקעת" רצו לכפר המוסיקה..במקום להצביע..בגלללזה..עכשיו אני קולטת...וואלה...!!!

../images/Emo45.gif כולכם הימרתם על סקעת...

בסוף נדפקתם..חשבתם שסקעת ינצח..אבל מויאל לקח...
תפסידו בכבוד...תאמינו לי שהוא שר יותר טוב מסקעת.. סקעת כמעט בלע באותו ערב את המיקרופון טוב אל תגיבו להודעה הזאת..אין לי כח להיתווכח.. רק רציתי שתפסידו---- ובכבוד..

למעלה