אז ככהההה... :)

אז ככהההה... :)

היה לי טסט עכשיו, הוא לא היה ארוך מדי, סביבות ה 18 דקות. הלך לי ממש ממש ממש טוב. באמת. גם מי שהייתה איתי אמרה את זה אח"כ, לא עשיתי שום טעות, הוא לא העיר לי על כלום, נסעתי חלק. הבעיה הייתה בחניה. עצרתי לא ממש איפה שצריך ואז כשניסיתי להכנס זה לא בדיוק הצליח והתקרבתי לאוטו כזה ואז הוא עצר אותי ושאלתי אם אפשר לתקן וזה והוא אמר כן אבל גם אז לא יצא לי בדיוק אז אמרתי לו שאני מתרגשת אז הוא אמר לי להמשיך. אבל באמת שחוץ מזה לא היה כלום. אתם חושבים שיש מצב?

NewUser4

New member
כל עוד

את החנייה עשית בזהירות, תוך כדי מתן תשומת לב לתנועה החוצה וזהירות מפגיעה ברכבים חונים בעת החנייה. סביר להניח כי הבוחן יבליג.

Renuar Men

New member
תחכי לשעה 4

אצלי גם החניה לא היתה משהו ועברתי..תלוי מי הטסטר

Renuar Men

New member
תחכי לשעה 4

אצלי גם החניה לא היתה משהו ועברתי..תלוי מי הטסטר

Marble Arch

New member
שאלה-

אני יודעת שכל עוד מתפקדים כמו שצריך, אפשר לעבור טסט אם נכבה המנוע (זריקת קלאץ'), מה אם שילבתי הילוך לא נכון בתחילת נסיעה (שלישי במקום ראשון) ונכבה המנוע? כמובן בהנחה ומיד הדלקתי, העברתי להילוך ראשון והמשכתי בנסיעה? רב תודות!

ברור שאפשר... זה לא מה שמכשיל.

אם זאת הייתה הבעיה היחידה שלך בטסט, תהיי בטוחה שעברת. פשוט מדליקים וממשיכים לנסוע והכל בסדר.

לא יודע..

אמרתי לך.. אני מקווה

Ejay03

New member
לא ברור:

"והתקרבתי לאוטו כזה ואז הוא עצר אותי " איך הוא עצר אותך? קבלת ברקס? אם כן הסיכויים שתעברי קטנים מאד. אם הוא עצר אותך כי היה חשש שתפגעי באותו שלידך (גם אם זה בלי ברקס) אז אני לא חושב שתעברי (אבל אני מאד מקווה שאני טועה!!) אבל אם הוא אמר את זה במין הערת BY THE WAY כזאת כדי לעזור לך לחנות טוב יותר ,אז אי אפשר לדעת. הלך לי טסט מושלם ,בגלל ברקס שקבלתי בעת ביצוע חניה במקביל. לא שמתי לב לאוטו שפשוט נצמד לי לאחורה וחטפתי ברקס כשנתתי רוורס מן הסתם נכשלתי ובצדק. כשאת עושה חניה בטסט,מניסיוני ולפי דעתי,עדיף לוותר קצת על האיכות של החניה מאשר לסכן את עצמך בטעות שכתוצאה ממנה תקבלי ברקס.

למעלה