אז ככההההההההה

אז ככההההההההה

אחרי 19 ימים כמעט 20 יום יש לי מלא לספר הייתי במלא מקומות נהנתי אבל גם הייתי צמודה לטלויזה לCNN מתעדכנת בכל מצב ובכל מה שקורה בארץ. לכן לפני שאני אתחיל לבפר איך היה ואיפה הייתי [מי שבאמת מתעניין שישאל במסן אני תמיד שם כדי לספר] אני רוצה להתעדכן במצבם של האנשים מהצפון. האם כולם בסדר? ובכללי איך עברו עליכם 20 יום האחרונים :) אוהבת את כולכם הגר

הגרושששששששששששששששש../images/Emo140.gif

אניייייייייייייייייי כלללללללללללללללללללל כככככךךךךךךךךךךךךךךךךך ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך התגעגתייייייייי יייייייייייי אליךךךךךךךךךך ךךךךךךךךךךךךךךךך אני בטוח שעשית כיף חיים בחו"ל וגם דאגת להתעדכן במצב הקשה שעובר על מדינתנו והזמן האחרון לפחות אליי חוף מהימים האחרונים ,עברו בסדר ואני מתפלל שהמצב יהיה טוב יותר ונחזור לשיגרת חיים רגילה ואמן אמן ואמן שיהיה טוב יותר. בע"ה יהיה טוב יותר יום טוב לכולם אוהב אותך הגר :):p וספרי בהזדמנות איך היה.

ז*****

איכ... נמאס אומרים לכם התגעגעתי שואלים לשלומכם אבל אדם וחצי מתייחס איכככ מקווה שכולם בסדר ותודה לחן ועוד כמה שדאגו לעדכן אותי במצב :) מתה עליכם לילה טוב!

eXtreM1

New member
אהמ...

אנלא כל כך מכיר אותך...רק תכינוי.. אבל אני מהצפון..ולמרות שהעיר שלי לא ספגה קטיושות כמו חיפה...נפלו פה מספיק (פשוט אפחד לא מראה את זה בטלויזיה. אמממ...עם זה מעניין לך תציצ השמאלי אצלי הכל בסדרשם זין על נסראללה ועל הקטיושות אני לא יורד למקלט. :) ותודה על הדאגה חחח

למעלה