אז כך...

the bra1n

New member
אז כך...

אני ואור דיקסנו לנו והחלטנו שיבש כאן ואנחנו רוצות לעורר כאן, אז... יאללה! אני עושה לכן שאלות! בעצם, רק שאלה אחת, חוץ מהבקסטריט, איזו להקה עוד אתן אוהבות?

tchch

New member
חחחח...היי יעל...

כמו שהבטחתי...אני יגיב... אני לא אוהבת הרבה להקות חוץ מהבויז (המופלאים!!!!) אני רק חולה על לינקין פארק!!!!!

the bra1n

New member
לינקין איכס!

סליחה, אני בוטה בשעות כאלה, אולי נדסקס חלנו על אנסינק? זה בטוח יעורר את הפורום

the bra1n

New member
אמממם

חוץ מהבויז? אז הנה מבזק יחדשות, אני בכלל לא מעריצה! אז כככה, ווסטלייף, בלו, איי1, אנסינק ממש טובים, מי עוד? ווקסס מדהימים... מספיק?

flying chicken

New member
חחחחחחח..

בוב הבנאי בגלל שזה הכינוי שלי לשיר... כי כשהיא לא רוצה לדבר איתך במהלך וויכוח או סתם אז היא עושה לך כזה "חומה" ומעבירה לך את היד שלה מול הפרצוף שלה (כאילו חומה) אז צחקנו עליה שהיא בוב הבנאי... זה טיפשי אני יודעת אבל סתם בשביל הכיף...

flying chicken

New member
אני? או שיר?? או בכלל זאת ששאלה?

חחחח...שיר קצת היתעצבנה שסיפרתי לכן על הסיפור של "בוב הבנאי".... אז אני מבקשת סליחה זה סיפור נוראאא מצחיק (לפי דעתי) והן שאלו אז לא יכולתי לא לספר....סולחת שיר?????????

Shir 100

New member
אממ..בוא נחשוב אם לסלוח...

אז ככה.קודם כל "חומה"...אח"כ- מעיין אני לא כועסת....אבל החלטתי בכל זאת להעניש אותך..חחחחחחחח (צחוק זדוני ומרושע) אז מעכשיו אני ידבר איתך אבל רק דרך החלון שנמצא בחומה שלי...אז אם את רוצה לדבר איתי...פשוט תדפקי קודם על החלון ואני יפתח את החלון ויענה לך...טוב?
בוב הבנאי מצליח לתקן, בוב הבנאי ..כן כן כן!!!!

bsbgirl

New member
אמממממ...

לא יודעת..אני לא ממש מעריצה... אבל לינקין פארק הם טובים... וגם או טאון...

cosmatic

New member
יש לי תשובה בשבילך

אז ככה אני מעריצה לשעבר של הבקסטריט בויז והייתי מתה עליהם במיוחד על מתוק הזה ניק אז גדלתי התחלתי חיים חדשים וכל זה אני כבר בת 20 ו4 ימים אז אני לא אוהבת יותר להקות בנים רק את קיילי מינוג את גניפר לופז קרייג דיוויד וכאלה אני חושבת שגם להם יש את הקסם הזה... את החומר על בקסטריט שיש לי אני אשמור למזכרת. וזהו

nicky8283

New member
אני בדיוק כמוך. אני בת 19 וחצי

הערצתי את הבויז הרבה זמן וזה תם, אני לא שונאת אותם אני אוהבת את המוזיקה שלהם (היא נפלאה) ואם יצאו להם עוד שירים אני לא יתנגד לשמוע אותם. אני פתוחה לכל סוגי המוזיקה כיום אין לי להקה או מפורסם אחר מועדף. אני אוהבת לשמוע מוזיקה וזה ממש לא משנה לי של מי העיקר שהוא יפה.

Kim Carter

New member
עוד להקות? ../images/Emo168.gif

חוץ מבאקסטריט השולטים... ביטלס כמובן, פאדל אוף מאד האדירים ורד הוט צ´ילי פפרס....... אני חולה על מוסיקת רוק ובאקסטריט זה הפופ היחידי שאני שומעת....

moe777

New member
../images/Emo24.gif

אני מקשיבה המון לבויז2מן. מבחינת להקות יש עוד כמה אחדות שנמצאות אצלי באוסף הדיסקים (למשל טי.אל.סי וכו´...) משום מה רוב האמנים שאני מקשיבה להם הם בעיקר סולנים (מראיה קארי, בריאן מקנייט, טוני ברקסטון, בייביפייס, גלן לואיס וכו´...) אהמ... באופן כללי אני די אובססיבית לעניינין מוסיקה. דרך אגב... יצא לכם לראות כבר את הקליפים הדנשנשים של מדונה, כריסטינה אגילרה ויו2 ? הבטיחו ב"פרידג´" שהיום ישודר קליפ הבכורה של ניק (מחכה ומצפה להקליט אותו. למרות שאני לא מי-יודע-מה חולה עליו) .

bsb 4ever

New member
אני ראיתי!!!

היום ב MTV ראיתי אותו בפרידג´. ניק יצא יפה אבל אני לא ממש אהבתי את המשקפיים שלו...

mandy

New member
ראיתי...

והמנהלת של הפרידג´ כתבה לי שזה יהיה...כן כן אני עדיין בהלם ואני ממשיכה להתכתב איתה... ראיתי את הקליפ של כריסטינה אבל אלוהים ישמור מה יצא ממנה..פעם הייתי מעריצה!

למעלה