אז .......כאן ועכשיו..
ק קרן אור לי New member 6/11/02 #2 בוקר טוב לך ולכולם ../images/Emo42.gif מצרפת ארוחה קלה, להמשך יום נעים!!
Y yafit75 New member 6/11/02 #5 מכירים את המושג הזה "דיאטה" משום מה,,, לא אומר לכם כלום,,, כל הקלוריות האלה,,,, פנטום, בוא שנייה,, בחיאת פנטום,, תן להם הרצאה על דיאטה,,,,
מכירים את המושג הזה "דיאטה" משום מה,,, לא אומר לכם כלום,,, כל הקלוריות האלה,,,, פנטום, בוא שנייה,, בחיאת פנטום,, תן להם הרצאה על דיאטה,,,,
ק קרן אור לי New member 6/11/02 #6 דיאטה? יכולה להרצות לך שעה ../images/Emo6.gif על דיאטה. ומי אמר, שלאכול צנים, עם כפית חמאה וכוס קפה - זה אסור?
דיאטה? יכולה להרצות לך שעה ../images/Emo6.gif על דיאטה. ומי אמר, שלאכול צנים, עם כפית חמאה וכוס קפה - זה אסור?
ק קרן אור לי New member 6/11/02 #9 בוקר מצויין מתוקתי, איך מרגישה? אכלת?, שתית? שואלת כמו אמא פולניה חחחחחחחחחחחחחח
Y yafit75 New member 6/11/02 #12 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב נשמה,,, שיהיה לך יום נעים,, וירוק,,,(טוב נו,, כתום) גנוב,, אחד,,, שתית כבר? אם לא,,, הקפה היום על חשבוני,,,,, הסיגריות היום על חשבון סער,,, בוקר מקסים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב נשמה,,, שיהיה לך יום נעים,, וירוק,,,(טוב נו,, כתום) גנוב,, אחד,,, שתית כבר? אם לא,,, הקפה היום על חשבוני,,,,, הסיגריות היום על חשבון סער,,, בוקר מקסים.