אז יש עצומה!

• פותח הנושא NTL
  • פורסם בתאריך

NTL

New member
אז יש עצומה!

לקח לי הרבה זמן, אבל לבסוף זה קרה, אחרי שנשללתי מהם דרך המייל והפייסבוק, אפשר להעלות הילוך.
אשמח לחתימות :)

LeRanch

New member
לא מסכים איתך בנושא מסוים

ההערה על הסדרות המבוטלות - זו לא אשמתה של yes. הסדרות האלה נרכשו הרבה לפני שעלו לשידור בארה"ב. החברה לא יכולה לצפות חודשים מראש האם סדרה תצליח או תבוטל, אז קורה שמדי פעם נרכשות ומשודרות סדרות שהסתיימו בטרם עת (והנה אחת נוספת שמגיעה במאי - אמילי אוונס של CW). יש גם הרבה סדרות מבוטלות שנרכשו ולא שודרו בסופו של דבר (Vanished ו-Help me help you מלפני כמה שנים בין היתר).
פשוט צריך להסיר את הקטע הזה מהעצומה.

NTL

New member
שים לב

אני לא מתלוננת על זה ששידרו משהו שירד, אלא מדגישה שיש גם ככה הרבה סדרות שלא ממשיכות איתנו, אז לא צריך להוסיף לנו לעוגמת נפש עוד סדרות שלא ימשיכו אף על פי שיכלו

shulak14

New member
האמת שמכל הסדרות חסרה לי רק הישרדות

וכדאי לצמצם את העצומה ולמקד אותה. גם למחוק סדרות שבכלל בוטלו כמו ש leranch ציין. גם אולי להוריד הכללות
כמו אין מה לראות.

תצליחו.

גםצופה

Member
מנהל
אפשר להוסיף גם את העניין

שמפסיקים עונות באמצע - בגלל שנגמר החוזה הקרנה. בעיני,ףץף אם ידוע שהחוזה יגמר באמצע השידור אז עדיף כבר לא להקרין את הסדרה בשידור חוזר...

כמו כן אני למשל מתפלאת שלא העלו ביס את העונות הנוספות של קורא המחשבות - סה"כ העונה הראשונה היתה טובה והסוף שלה הותיר המון שאלות פתוחות...

LeRanch

New member
וגם פרסמו שעונה 2 תשודר!

כשערוץ yes Sci-Fi עלה, פתחו אלבום בעמוד הפייסבוק של החברה ופרסמו בו תמונות של כל הסדרות שישודרו בערוץ - ביניהן העונה השנייה של "קורא המחשבות". אני אומנם הפסקתי לצפות בה עוד בעונה הראשונה אבל זה ממש מכעיס שמפרסמים שישדרו בערוץ מיוחד ולא עושים את זה לבסוף.

LeRanch

New member
שעממה אותי

וטוב שהפסקתי כי סתם הייתי מתעצבן כשהפסיקו לשדר אותה אם היא הייתה מוצאת חן בעיניי.

גםצופה

Member
מנהל
הנה התשובה שקבלתי

מיס

היי, ישנם שיקולים רבים ושונים באם לשדר תוכן כזה או אחר. בכל מקרה, הוחלט על הפסקת שידורה.
ובכלל, באמת מוזר שהוחלט כך אם דיברו על המשך שידורה

למעלה