אז יש לנו סוס....

ספיישיל

New member
אז יש לנו סוס....

פניתי אליכם בעבר,בהתלבטות אם לקנות לבת שלי סוס ע"פי בקשתה,כמתנה לבת מצוה. אז בסוף קניתי לה. נחשפנו לעולם שאיננו מכירות.החויה אדירה. אז אני אחת האדם,כרגע פה. שמעתי שיש "טיול רבין" לירושלים. אפשר מפה לקבל פרטים? מישהו יודע? מפרסמים פה את הטיולים?

../images/Emo6.gif

לבת שלך יש אתר בטיפו.... אני לא יודעת אם את יודעת את זה אבל היא ממש שמחה שקניתם אותו וממש חולת סוסים...

cowgirl Ms

New member
אוף אוף!!!../images/Emo80.gif

מחשב מחורבן!! הוא לא פותח לי את האתר... יש מצב שתכתבו לי מה אומרים שם... ? :(

soosapir

New member
בבקשה../images/Emo140.gif

הנדון : מסע רכיבה לזכר י. רבין ז"ל. המסע המסורתי לזכר ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל יתקיים זו הפעם ה-12 ביום שבת 4.11.2006. לוח זמנים יום שישי –3.11.2006– כינוס ביער המגינים (צומת נחשון) ליד אנדרטת המטוס החל משעות אחה"צ. חן בניאן יוביל ערב שירה בצבור ועד שעות הבוקר המוקדמות. יום שבת –4.11.2006– מסע הרכיבה. תחילת רכיבה בשעה 08:00. טקס הזכרון יתקיים בשעה 10:00 מצפון למצפה הראל. מארגני הארוע מבקשים מכל המשתתפים במסע לכבד הטקס ולהיות נוכחים בו. הנחיות לרוכבים 1. כל רוכב ו/או משתתף נלווה חייב לודא כי ברשותו פוליסת ביטוח תאונות אישיות ופוליסת ביטוח אחריות כלפי צד ג'. 2. הסוסים המשתתפים בארוע חייבים להיות מפורזלים ב-4 רגליים ומחוסנים בהתאם לדרישות השרותים הוטרינריים [כלבת, טטנוס, הרפס 1 (2 חיסונים מהשנה האחרונה) ושפעת סוסים (2 חיסונים מהשנה האחרונה)]. 3. כל רוכב ו/או קבוצת רוכבים תדאג למנהלות של עצמה (רכב, ציוד אישי, מזון לסוסים ולרוכבים, נשק, עזרה ראשונה, ציוד לינה וכו'). מים ירוכזו בחניון הלילה ולאורך תואי המסלול. מארגני הארוע ו/או מי מטעמם מדגישים כי בכל מקרה הם לא ישאו באחריות כלשהי לנזק שיגרם למי מהמשתתפים במסע ו/או הנוכחים בעצרת. הארוע מתקיים בחסות "מרכז יצחק רבין לחקר ישראל" ו"מי עדן בע"מ". אנו, מארגני מיזם יחודי זה בנוף הישראלי, חברי "עמותת ניחוח חציר", הנושאים בנטל אירגונו ובעלויות הכספיות הנדרשות לקיומו, פונים בזאת לכל אחד ואחד מציבור הרוכבים ומבקשים, בהעדר תמיכה מהגופים המוסדיים והפרטיים, תרומה כספית (כל אחד לפי יכולתו) להמשכיותו של מסע זה. לבירורים ניתן להתקשר ל : 1. ישראל רובין – 050-4237304. 2. מנחם אסייס – 050-5322724. 3. דרור אלמגור – 050-2272228. 4. דיויד כצנלסון – 050-5247949 (דוא"ל [email protected]). שנה טובה וגמר חתימה טובה. בכבוד רב ישראל, מנחם, דרור ודיויד. המעוניינים בביטוח תאונות אישיות לצורך האירוע יכולים לפנות להתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה במייל [email protected] או בפקס: 09-8850939 בעלות של 30 ש"ח

בסדר../images/Emo13.gif

מסע רבין ה-12 הזמנה לציבור הרוכבים. מסע הרכיבה השנתי ה-12 למען סובלנות ואחווה בעם לזכר יצחק רבין ז"ל עמותת ניחוח חציר מזמינה את כל רוכבי הסוסים ואוהבי ארץ ישראל היפה והשורשית ב-3.11.06 נתכנס ביער המגינים בצומת נחשון לחניות הלילה ולערב השירה בציבור המסורתי עם חן בניאן. מסע הרכיבה יצא מהיער ב-4.11.06 ובסיומו יערך טקס לזכר יצחק רבין ז"ל הנידון: מסע רכיבה לזכר י. רבין ז"ל: המסע המסורתי לזכר ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל יתקיים זו הפעם ה-12 ביום שבת ה-4.11.06. לוח זמנים: יום שישי- 3.11.06- כינוס ביער המגינים (צומת נחשון) ליד אנדרטת המטוס החל משעות אחה"צ. חן בניאן יוביל ערב שירה בציבור ועד שעות הבוקר המוקדמות. יום שבת- 4.11.06- מסע הרכיבה. תחילת הרכיבה בשעה 08:00. טקס הזיכרון יתקיים בשעה 10:00 מצפון למצפה הראל. מארגני האירוע מבקשים מכל המשתתפים במסע לכבד הטקס ולהיות נוכחים בו. הנחיות לרוכבים: 1. כל רוכב ו/או משתתף נלווה חייב לוודא כי ברשותו פוליסת ביטוח תאונות אשיות ופוליסת ביטוח אחריות כלפי צד ג'. 2. הסוסים המשתתפים באירוע חייבים להיות מפורזלים ב-4 רגליים ומחוסנים בהתאם לדרישות השירותים בוטרינריים [כלבת, טטנוס, הרפס 1 (2 חיסונים מהשנה האחרונה) ושפעת סוסים (שני חיסונים מהשנה האחרונה)]. 3. כל רוכב ו/או קבוצת רוכבים תדאג למנהלות של עצמה (רכב, ציוד אישי, מזון לסוסים ולרוכבים, נשק, עזרה ראשונה, ציוד לינה וכו'). מים ירוכזו בחניון הלילה ולאורך תואי המסלול. מארגני הארוע ו/או מי מטעמם מדגישים כי בכל מקרה הם לא יישאו באחריות כלשהי כלפי נזק שיגרם למי מהמשתתפים במסע ו/או הנוכחים בעצרת. הארוע מתקיים בחסות "מרכז יצחק רבין לחקר ישראל" ו"מי עדן בע"מ". אנו, מארגני מיזם יחודי זה בנוף הישראלי, חברי "עמותת ניחוח חציר", הנושאים בנטל ארגונו ובעלויות הכספיות הנדרשות לקיומו, פונים בזאת לכל אחד ואחד מציבור הרוכבים ומבקשים, בהעדר תמיכה מהגופים המוסדיים והפרטיים, תרומה כספית (כל אחד לפי יכולתו) להמשכיותו של מסע זה. לבירורים ניתן להתקשר ל: 1. ישראל רובין- 050-4237304. 2. מנחם אסייס- 050-5322724. 3. דרור אלמגור- 050-2272228. 4. דיויד כצנלסון- 050-5247949 (דוא"ל: [email protected]). שנה טוב וגמר חתימה טובה בכבוד רב ישראל, מנחם, דרוד ודויד. המעוניינים בביטוח תאונות אשיות לצורך האירוע יכלים לפנות להתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה במייל [email protected] או בפקס: 09-8850939 בעלות של 30 ש"ח.

cowgirl Ms

New member
אתן חמודות, תודה רבה!!../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

אחח, איך אני מקווה שאצליח לבוא. מישהו מפה מתכנן להגיע??

הם לא יכולים להתפשר בצבא?

cowgirl Ms

New member
הצבא לא עוצר אותי-../images/Emo80.gif

איך אגיע עם הסוס, הסידורים, ואם בכלל יהיה לי עם מי לרכב שם.. אני לא רוצה להיות בודדה בים של רוכבים, זה עצוב
.

cowgirl Ms

New member
האמת../images/Emo80.gif

שבכיף הייתי מביאה למישהו שיהיה איתי את הסוסה השניה, אבל היא בהריון כבר דיי מתקדם ובשילוב עם הרגליים הדפוקות שלה... זה לא הכי טוב.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifברור שלא מומלץ..

אבל למה שלא תלכי לבד? מהר מאוד מכירים אנשים שם.. נוווו.. כולם רוכבים.. יש לכם משהו במשותף

cowgirl Ms

New member
אני פדחנית בקטעים האלה...../images/Emo80.gif

נו, נחיה ונראה. מקסימום, תמיד יש את השנה הבאה...

שירלי317

New member
נמנמנמ

יש סיכוי קטן מאוד אבל אפשרי שאולי אולי אולי אני אבוא על הסוסה של הבעלים של החווה... ואם יתברר שכן אז אני אודיע לך ונראה לי יכול להיות נחמד לרכב שם ביחד.. ואני מכירה גם עוד כמה אנשים שיוצאים..

תםטםOHIO

New member
מזל טוב, ברוכות הבאות וכמה המלצות -

1. ביטוח תאונות אישי וחברות בהתאחדות, עכשיו זמן טוב כי בספט ' התחילה העונה והביטוח לשנה בדיוק מספ' לא משנה תאריך ההרשמה. 2. ללמוד על סוסים ואחזקתם ולרכב בעיקר בליווי מדריך או רוכב מהימן, בכל אופן לא לבד 3. להחזיק את הסוס במקום בו אתן שלמות ללא התפשרות מהטיפול. כל חסכון באחזקה עלול להיות יקר מאד. בהצלחה!

../images/Emo45.gif

ועוד בענייני ביטוחים, בעיני חשובים שני ביטוחים: ביטוח צד ג' (למקרה שהסוס שלכם יפגע במישהו אחר) וביטוח בריאות לסוס. זה מאוד חשוב, משום שאת לא רוצה לגלות שקרה משהו לסוס, והוא זקוק לטיפול יקר ואת לוקחת הלוואה כדי להציל את הסוס, או חלילה עומדת בדילמה של לטפל בסוס או להזניח/להרדים. אפשר לעשות גם מנוי במחיר מאוד סביר לשירותים רפואיים בביה"ח הוטרינרי (אם את לא מבטחת את הסוס זו אופצייה מאוד הגיונית).

למעלה