Disney Freak
New member
אז יש לי וידוי ../images/Emo9.gif
אני אנונימית
בת 18 שבשל מספר בעיות (שאני מעדיפה לא לפרט עליהן) מוגבלת לבית כרגע... אתם בטח יכולים לנחש איזה מרגיז משעמם ומתסכל זה, גם אם יש אינטרנט וטלוויזיה ולא חייב לקום ב-7 בבוקר לעבודה ואפשר לישון עד מאוחר, זה בכלל לא ההגדרה שלי לכיף... לפני כמה ימים שוטטתי לי פה בתפוז וחיפשתי פורומים מעניינים והגעתי לפורום שלכם
אני מודה שבהתחלה חשבתי לעצמי - מי יהיו הפסיכים שישבו להרכיב פאזלים של 2000-18,000 חלקים אבל אחרי שקצת קראתי פה ונכנסתי לכמה אתרי פאזלים וראיתי את המבחר של התמונות זה התחיל קצת להלהיב... הפעם האחרונה שבניתי פאזל הייתה לפני שנה וחצי, של 500 חלקים ואפילו קצת הסתבכתי (ובסוף גיליתי שזה בגלל שהיו חסרים איזה 20-30 חלקים) לפני כן אני לא חושבת הרכבתי פאזלים מאז שהייתי ילדה בגילאים של תחילת בי"ס יסודי אז חשבתי לעצמי מה כבר יש לי להפסיד ושלחתי את חברי היקר לחפש לי כמה פאזלים מעניינים ברחבי העיר
הוא אגב גם לא בונה פאזלים בד"כ אבל כן חובב אתגרים
והוא חזר לי עם 2 שקיות ובהן 4 פאזלים שמהם התלהב
אחד, כיאה לכינוי שלי פאזל של 350 חלקים של מלך האריות
ועוד 3 פאזלים קצת יותר "רציניים" - אחד של 1000 חלקים בצורת פרפר, אחד של הפחיות (ה-2000 חלקים) ואחד של מורדילו, 1000 חלקים (הפאזל הזה שיש ביניינים ומכל בניין מציצים מכל החלונות הפרצופים של היצורים האלו
אני אולי אעלה תמונות יותר מאוחר). אגב - כל 4 הפאזלים עלו לו רק 360 שלפי מה שראיתי באתרים זה אחלה מחיר
את מלך האריות כבר הרכבתי ולמרות שחלקכם זה קצת ישעשע אני גאה בעצמי, גם אם זה רק 350 חלקים
עכשיו אנחנו רוצים לקנות את הפיקניק פאזל ולהתחיל להרכיב את המורדילו
בכל אופן הפואנטה של ההודעה הארוכה והלא בהכרח מעניינת הזו היא שמבחינתי גיליתי "עולם חדש"... מה שהכי מושך אותי לפאזלים הוא שזה לא יכול לשעמם כי יש אלפי תמונות שונות, גם של דיסני כמו שאני אוהבת
ככה שתמיד אפשר למצוא תמונה שאוהבים והסיפוק שרואים את הפאזל שלם... גם כשמדובר בפאזל של רק 350 חלקים זה כיףףףף
בקיצור אני שמחה להצטרף לשורותיכם ואולי מתישהו גם אני ארכיב פאזלים של 12,000 (או 12,004
) חלקים
אני אנונימית