אז....יש לי בעיה...

Flame

New member
אז....יש לי בעיה...../images/Emo9.gif

מישהו אולי יוכל לעזור לי..? אני עוברת תמיד ליד החדר של אח שלי, בדרך לחדר שלי... ויש כזה מסדרון שדרכו אני עוברת. על המיטה של אח שלי יושבת אישה/ישות אני לא בטוחה.. היא פשוט יושבת שם תמידדדד ובוהה
... ואני תמיד ורואה מזווית עין..כי אני אף פעם לא עוצרת. אני לא מרגישה בדיוק שליליות, אני פשוט...איך להגדיר.. לא ממש חשה רצון לתקשר איתה, לשאול אותה..? אני לא מפחדת.. או משהו כזה...זה פשוט מציק לי
.... מה לעשות? למה היא אצלי? ולמה היא תמיד נמצאת שם כשאני עוברת! ולמה היא מסתכלת עליי?! הייתי מדברת איתה..אבל איכשהו..אני לא רוצה. מה לעשות?
(חחחח..פעם ראשונה שאני פונה לעזרה
)

wee man

New member
Tת רצינית?!

את בטוחה שזה לא המטפלת?! :) טיפה רצינות- אם את עוברת והיא בוהה, לא חשבת פעם אחת לעצור ולהתסכל עליה חזרה?! היא שם כל הזמן או רק לפעמים? פעם הבאה שאת רואה אותה תבטיחי לי שאת עוצרת ומסתכלת חזרה עלייה..! אולי היא תפתח בשירה :) ואם לא.. אולי סתם איזה שיחה... יהללוך מלאכים ינון

אין סיכוי שאת מדמיינת ../images/Emo3.gif..

זה נשמע ממש מוזר..אם אני הייתי רואה מישהי באחד החדרים הייתי צורחת
טוב אפ'פעם לא שמעתי על זה...

0oBo0

New member
וואוו!

דבר ראשון עצם זה שאת יכולה לראות אותה זה כבר משהו מיוחד-כי לא כולם יכולים רק למי "שניתנה לו המתנה". שנית רוב האנשים היו ממש נבהלים ובגלל זה לא היו מדברים-אבל אם את אומרת שאין לך בעיה עם זה אז תדברי איתה-יש סיבה לכך היא נמצאת בחדר אולי היא צריכה עזרה (אם הבנת אותי...) והיא בחרה בך-שאת תראי אותה כי היא יודעת שאת יכולה לעזור לה...אז תעשי טובה לכולנו ותעזרי לה-תדברי איתה! וכמו שינון אמר-פעם הבאה שתראי אותה תבטיחי שתדברי איתה!

I am a freak

New member
"תשובת העל"

קחי את כל התשובות שנתנו לך, תחברי הכל ביחד ותגיעי לתשובה שלפי דעתי היא הכי נכונה. אם את רואה את היישות הזו, סימן שיש סיבה לכך- "לכל דבר יש סיבה". תצרי איתה קשר, תדברי איתה ותביני מה היא רוצה ממך. אבל יש דבר אחד שאני לא מבין. אם אני הייתי רואה יישות יושבת על המיטה של אח שלי, לא הייתי יכול להמשיך הלאה
הייתי חייב לבדוק מה זה, או מי זה
לפחות בשביל הסקרנות.... יש לך עצבים מברזל, זו תכונה טובה.... במקרים מסויימים....
יום טוב, המשך יום נהדר,

Flame

New member
חיחיחי...ינון ...ואנשים ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif

ינון יקירי...אתה לא חושב שניסיתי את זה?!!! אבל אני כזה באקסטזה...רצה לחדר שלי..ומזווית קולטת אישה על המיטה... דופקת ספרינט אחורה...*פוף* נעלמה
! תודה רבה על התגובות חברים
...וזאת לא בדיוק מתנה, זה משהו שמגיע עם התפתחות מסוימת..וזה לא כל כך מיוחד..כי יש את "המתנה" הזו לכולם
...העיניין הוא שלא כולם בדיוק בוחרים לפתח אותה
, ולא כולם מוכנים בשבילה...
...האמינו לי, הייתי מתקשרת איתה.. אבל משומה אני לא..ויש לזה סיבה..אני תמיד נוהגת על פי האינטואיציה שלי, האינטואיציה היא הדבר היחידי שעליו אני סומכת..
! לכן, אני לא מתקשרת איתה...וזו לא הבעיה כלל וכלל..
ואל תדאגו, אם אני מרגישה שזה מישהו שאני צריכה לשחרר...זה מה שאני אעשה! אבל כרגע...אני לא בטוחה שאני צריכה לתקשר איתה! זאת הבעיה...
ואני לא בטוחה אם זו רוח/ישות..
תודה חברים

SARRON

New member
תשובה

אם מציק לך שהיא שם יש לך שתי בררות : 1 - להבין מי היא כלומר להתמודד 2. לעזוב. במיקרה השני - היסתכלי לכיוון התיקרה שכאת רואה אותה שם, יש שם פתח, אמרי לה ללכת. במיקרה הראשון .... לחיים טובים שר רון

Gum Cigarettes

New member
חשבתי על ההודעה הזאת

בזמן שישנתי, וקמתי במיוחד כדי לכתוב תגובה. תראי, יש שתי אפשרויות, הראשונה היא שהרוח לא רוצה ש*את* תצרי איתה קשר, הרי היא יושבת בחדר של אח שלך, למרות שיתכן שהיא כלואה שם אבל אם היא הייתה רוצה עזרה היא הייתה מסבירה לך את זה יפה וברור (כמו לפתוח ולסגור לך את התריסים, -זונות גמכן). האפשרות השנייה היא שהיא לא יכולה ליצור קשר, ולכן היא רק גורמת לך לראות אותה. בכל אופן, לגבי השאלה שלך אם זה רוח או ישות. שימי לב לצבע העיניים שלה, תנוחת ישיבה (או עמידה), מבנה פנים, שיניים (אם את יכולה לראות), צבע שפתיים וצבע עור. וכמובן, הבגדים שבהם היא לבושה. אם תוכלי לצייר ולהעלות לפה זה יהיה מעניין.

סחתין שחשבת על ההודעה בזמן ש../images/Emo1.gif

ועוד קמת במיוחד לכתוב תשובה-פלימ אני מקווה שאת מעריכה את זה. שלך חנה גונן

Flame

New member
וואו ../images/Emo9.gif

תודה...מעריכה, ומעריכה מאוד אפילו! תודה רבה
לא ממש הבנתי את הקשר לצבע העיניים וכל מה שאמרת
אני אנסה לצייר את זה..
תודה רבההההה

I am a freak

New member
תגובה לבטי ולפליימ....../images/Emo26.gif

לבטי- בקשר לשורה שכתבת- "...בכל אופן, לגבי השאלה שלך אם זה רוח או ישות...." אני דיי מרחף, אז אני לא יודע למי להגיב את זה. רוח זו לא יישות
אם לא, תוכלי בבקשה להגדיר מהי יישות לפי האמונות שלך
תודה.... לפליימ- אני חושב שבטי התכוונה לצבע העיניים, צורת ישיבה וכדומה כיוון שאלו דברים המאפיינים יישויות מסוגים שונים. למשל- לשדים יהיו עיניים אדומות ומבנה פנים ארוך (רק כדוגמא).... זו מחשבה יפה, כך תוכלי לדעת "מה" יושב שם בחדר. אני מצפה לתגובה שלך בקשר לתוצאות...... *סקרנות* יום טוף,

Gum Cigarettes

New member
רוח זו בהחלט ישות.

הכוונה שלי הייתה, ש"רוח" או "ישות" *שונה*, משמע: ישות שהיא לא רוח.

Gum Cigarettes

New member
כשאתה כותב על שדים

תכתוב לי אזהרה מראש.. אני עדיין רועדת מהשורה "למשל לשדים יהיו עיניים אדומות ומבנה פנים ארוך.." .

Flame

New member
שוש (לא שכחתי../images/Emo6.gif)...

היא עודנה שם... ואני לא מתקשרת איתה.. היא פחות מופיעה...אבל בכל זאת אפשר להרגיש אותה.. אני יודעת שהיא בודדה, ואני כבר אסדר את זה! חברה שלי תבוא אליי ונעשה לנו ניקוי קטן עם הצוות

למעלה