אז יש כאלה..

אז יש כאלה..

שהדרך שלהם להתמודד, או לא להתמודד.. היא להפסיק. להתיישב, להיכנס לתוך האין.. והחוסר. לשקוע בענן הסמיך של הריק. ויש כאלה.. אני למשל, שמתכסים בהרבה יש. שמקיפים עצמם בהרבה אקשן ואנשים ועיסוקים וארועים ו"צריך-ים". ועבודה.. הרבה הרבה עבודה. זה נוח.. עבודה. שמיכת פוך שמכסה כשקר, שמרפדת איפה שקשה, שמבטיחה וודאות והערכה והרגשה של עשייה ומועילוּת. שמאפשרת לא להיכנס למקומות מעורערים. מאוררים. מערערים. אז יום אחד השמיכה התאדתה.. פאףףף! ושקט. והרבה זמן. והטלפון הנודניק שותק. וה"אין לי זמן לזה" כבר לא תופס. לא. ואי אפשר להמשיך להתעלם מערמת הזבל שנצברה מחדש והוזזה הצידה כל פעם שעלתה לתודעה. בללעעעע.... אז מרכז הכובד משתנה והזוויות מתחדדות וצריך למצוא את נקודת האיזון החדשה, שתתמוך את התדרים. בלגאן. אולי בלגאן בריא.. אבל בלגאן. וחזרה מבורכת לחוכמה העתיקה והמופלאה של עקרת הבית.

noor נור

New member
חמודה, איזה מזל שהסתיו כבר |שבלו

פה,ויש "אישור" להתכרבל בתוך הפוך שוב (אצלי הפוך תמיד תמיד תמיד נשאר במיטה- שיהיה...), ולפעמים להוציא את הרגליים, "רגליים קרות" , ולמדוד את טמפרטורת המים, ולבדוק אם מתאים לנו לצלול לתוכם או לא, ואיזה כוח זה נותן לדעת שאנחנו מודעים לכמויות הזבל ושזה רק נתון לנו, הפעולה- האם לפנות אותה ואם לאו. ואת יודעת מה? לקראת החורף, כשהבית סגור, עדיף לנקות כמה שיותר זבל- כי אחרת- זה מסריח...נשיקות.

אורי_ח

New member
השמיכה תמיד קצרה מדי

ו...כן, מרכז הכובד משתנה או שהוא מחזיר אותך למקום שכבר היית בו. כך אצלי. הנה, למדתי להכניס כבסים למכונה ולהריץ אותה בלי תקלות. תגידי, יש בזה משהו עתיק ומופלא? אחד שאתך בצד ההוא
Welcome to the club

אז לענין הלהריץ ללא תקלה..

תראה איך יש לך פה הזדמנות לצלול לתוך העולם המופלא של המכבסת תולה. נכון עד עכשיו חשבת שהבגדים צומחים בארון, במצב צבירה מקופל וריחני? אה?! חשבת כמה אפשר ללמוד ולהשקיע, בהבנת התהליך של המכונה, או זה של הכביסה? ואיזה קשר נפשי עמוק, אתה יכול לפתח עם הקופסה, שמטפלת לך בכל הלכלוך והכתמים.. של הבגדים. והמחשבה והשלווה שבתהליך של המיון?.. ההתלבטות הזו.. האם הסגול ילך עם האדומים או עם הכחולים. לא פשוט אדוני! הו לא! וההזדמנות לרוקן את הכיסים? שלא לדבר על לסגור את כל הרוכסנים? חשבת על זה פעם? קראת אולי את ההוראת של איך עושים "כביסה איכותית"? אתה יודע שצריך להפריד גם לפי צבעים וגם לפי סוגי הבדים? (בחיי כתוב!) ראית כמה תוכניות כביסה יש במכונה ממוצעת? תגיד.. מי משתמש בכל האופציות האלה? אה?! ישר רואים שמי שהמציא אותם, לא מבין שום דבר בלכבס לכלוך. כמה תוכניות יש במכונה ממוצעת? לפחות 10. מי משתמש ביותר משתיים שלוש? אה.. הממ. אז למה צריך את הפטנטים המתוחכמים האלה? אה?! ומי ממציא אותם? הממ..חה! והמייבש אורי? איך חיינו רוב חיינו בלי המייבש? חוסר התלות הזו שיש לך עכשיו ב"יש שמש", "אין שמש", או ברוח שיש בחוץ. מרוב זה שאתה לא רוצה להיות תלוי, אתה כבר לא יוצא בחוץ להסתכל על השמים. תגיד.. זה טוב? זה משפר את האיכות של החיים? זה יותר עדיף להיות תלוי במשהו חשמלי? אוטומטי? טוב. אני.. אולי נשמעת אחת שצוחקת.. אבל אני לא. אולי בעצם כן. אבל ככה אני גם מתחמקת מלהגיד, שבעצם.. הממ.. חושבת, שדווקא הלהיות עקרת בית, זה מה שעשה את הנשים כל כך חכמות וכל כך..יותר אה..אחרות. (זה בשביל לא להעליב אף אחד). ועכשיו יקומו כל הגברים מכאן וכל הפמיניסטיות משם, אז אני כבר לא פה.. חזרתי לפינה. כבר מכינה את הנאום של "דברי הוצאו מהקשרם"..

noor נור

New member
מתוקה- יש לך בעיה בלהיות "עקרת בית"

????בואי הנה....תקראי את הספר שכתבתי : "מסודותיה של עקרת בית"- חבל"ז... ולכל הפמניסטיות ...

אורי_ח

New member
ומחר נדבר על...

1. חימום פיצה במיקרוגל ולמתקדמים ממש עוף ותפו"א בתנור בלי לשרוף בית. 2. הפעלת שואבק והיכרות עם פינות חבויות כמו למשל זו שבין השטיח לרגל של הספה. 3. חסימת האף במהדק לצורך פריצה מהירה אל חדר בנך המתבגר כדי לחפש שם את האלחוטי הזרוק מתחת למיטתו בין גרביו הניחוחיות.
מיומנו של מובטל זכר שאינו יושב בטל.

neoM

New member
ויש כאלה

אשר מתעטים בשמיכת ההכחשה למשך שנים ארוכות מאוד. זה קרה, אבל למישהו אחר בזמן אחר, במקום אחר. וכך, נעים בעולם עם שריון שלכאורה עשוי מ"פלדת אל-חלד" ולפתע... כן ה"לפתע" הזה...... והזמן בכלל לא חשוב, אגב......

nypx

New member
אני רק רוצה להבין...

למה ששמים תחתונים במייבש נהיה לי חוטיני ואני מסתכל על הגרביים ולא כל כך רואה אותם בלי זכוכית מגדלת וחוץ מזה מכבסת תולה? והיונים של ברוך מחרבנות לה את הכביסה עפות ושבות ושבות ועפות ובזה מסתכם אצלי עניין הכביסה ואני בכלל חשבתישעדיין מכבסים ביד

BooBee

New member
אני מתנגדת למייבש

לתלות כביסה זה כמו רגע של זן. שקט. המון שקט. רק אני והריח המטרף של המרכך. בדרך כלל מפעילה מכונה רק אחרי 11 בלילה. תולה בחצות. יש שקט מופתי ברחוב. יש רוח נעימה שמכה לי בפרצוף ויש לי רבע שעה של מחשבות נקיות ומריחות טוב טוב.

המשך...........

ואח´כ המראה.... עליז כזה.... הכביסה שלי מתנפנפת ברוח..... שלוש שורות של בגדי בני שורה שלי ושורה אחת של מגבות וגרביים והכל ברוח צוהל רוקד לו חגיגה של צבעים ואז........... גשם!!!!!! מהר מהר להוריד לפני שהטיפות יכתימו ברטוב את הכל תחרות עם הסתיו
(כל הזכויות שמורות לתפוז על האייקונים החדשים)

למעלה