אז...... יום טוב, שמח, חגיגי

אז...... יום טוב, שמח, חגיגי

חג שמייח, פורח, נעים וכל מה שעולה לכם בראש
יש לכם סוכות כבר? אתם ישנים בסוכה? ישנתם פעם? מישהו יודע להגיד לנו משהו על המנהג הזה?... זה מעבר של מגורים למיקום אחר, למשך של שבוע ימים... יש לזה משמעות. מה אתם אומרים??

חג שמח!!! ../images/Emo24.gif

בעבר, בהיותי נערה ישנתי בסוכה. כעת בבניין בו אני גרה ישנם ילדים קטנים, אך משום מה אין שת"פ בין השכנים ואין סוכה... חבל... משמעות? בהחלט יש... השינה בסוכה היא משהו אחר, חדש, משהו שלא חווים כל יום, ישנה גם השינה הקבוצתית, לא כ"א במיטה/חדר נפרדים הוחיות והחמימות של המיטה לא מתקיימים בסוכה, כן ישנם האויר הצח, הכוכבים המביטים עלינו מלמעלה...

../images/Emo24.gif תגידי...

את חושבת שזה יעבור לך ככה בלי לספר לנו איך היה בסיני? ככה את חושבת שנחליק את זה? תני לנו תאורים של מה שראית, איפה היית, מה קורה שם.... כן, שינה בסוכה, הסוכות גם מתמעטות כשהילדים מעטים בביתם משותפים מי עוד מספר לנו על הסוכה שלו?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היה נפלאאאאאאאאאאאאאא מנוחה לנפש ולמח נסעתי לא בשביל המנחה הפיסית, אלא השאנטי... אין טלפוני סלולרייפ, אין שופ אמצעי תקשורתי רק מים תכולים מדהימים, נקיים, קרירים ונעימים, בטן גב כל היום, ללא דאגות, חופים זהובים, טיולי לאור הירח ששלח אורו על פני המים, חשבון נפש עמוק ועוד ועוד הייתי עם עוד 3 חברות בנואיבה, בראס אל שטן. עשינו גיחה קצרה לחנויות בטראבין (20 דקות נסיעה). רכשתי 2 זוגות מכנסי דייגים וחברתי רכשה נרגילה (ועשתה בה שימוש נרחב...) היה תענוג, אבל התגעגעתי וטוב לחזור אני מעלה תמונות... לגבי הסוכה, דווקא בשנים האחרונות מס. הילדים גדל, אך השת"פ ירד...

אחחחחחחח........ ריח של שקט

שלווה ושמחה עולה מהתמונות האלה.... נצבט לי הלב...
וואאאלללה,, תודה לך, נראה לי שאם אראה עוד כאלה...בסופו של דבר אעזור אומץ ואסע לשם בעצמי... תודה מתוקה

יאאאאאאא למה

אני לא רואה את התמונות?
איזה באסה... ואיך אני גם רוצה לסיני......

uti

New member
גם אני לא רואה../images/Emo10.gif, ובכל מקרה שיהיה

לכולם חג שמח

מוזר, גם אני לא מצליחה עכשיו

העלתי את התמונות גם לפורום מורים ולפורום "לרזות בראש אחר". אתן מוזמנות

יששששששששששששש../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סוף סוף! עכשיו אני באמת מקנאה!!

למעלה