נירוונה
« «Jimmy Page» New member 11/12/07 #34 איי איי, אני חושב שאני רואה פרצופים מפורום נירוונה. עצוב לי שהלהקה הזאת תיקח בגלל רמאות מעציבה.
E epitaph New member 11/12/07 #39 יש מצב... אחרי הכל המנהל של פורום נירוונה כותב כאן בפורום אז זה אפשרי.
A Anuerysm New member 11/12/07 #40 אני אומר תחשיב רק הצבעות של כאלה שכתבו פה יותר מהודעה אחת בשנתיים האחרונות
« «Jimmy Page» New member 12/12/07 #43 ../images/Emo45.gif מה גם שאני לא מבין מאיפה הגיע הגיוס הזה, זה פאקינג משחק די להיות אינפנטילים
M MilkShack New member 12/12/07 #44 אם המשחק גורם לאנשים לבוא זה טוב המטרה העיקרית של המשחק היא לעורר את הפורום. אל תסתכל על זה בצורה שלילית, אלא בצורה חיובית.
אם המשחק גורם לאנשים לבוא זה טוב המטרה העיקרית של המשחק היא לעורר את הפורום. אל תסתכל על זה בצורה שלילית, אלא בצורה חיובית.
« «Jimmy Page» New member 12/12/07 #46 אבל זה לא גורם לאנשים לבוא, זה מישהו שהחליט שמגייס אנשים כדי שנירוונה ינצחו. ועל זה אי אפשר להסתכל בצורה חיובית.
אבל זה לא גורם לאנשים לבוא, זה מישהו שהחליט שמגייס אנשים כדי שנירוונה ינצחו. ועל זה אי אפשר להסתכל בצורה חיובית.