אז טראללללהה הלכה.

שם ים

New member
אז טראללללהה הלכה.

מי נישאר? כי בא לי לצחוק עוד
שם ים. ד"א, אביבית, הבטן מתהפכת לי.. מה את מכינה?

*אביבה*

New member
אני לא מכינה כי אצלי

הכל מוכן מהפריזר. אני גם אוכלת את חיים חי ישר מהפריזר וככה אני מרגישה בבית. אז יש קנישס ישר מהחתונה של יעלינק´ה הבת של הדודה של מאשה, השכנה של צביקה שהיה בחיים (ימח שמו). ושי גם ורייניקס(1) שנשאר מהארוחה שעשיתי לכבוד החתן של הבת של הדודה של ג´ניה. ולסיום קומפוט נהדר משתי חתיכות תפוחים שעשיתי במקום לזרוק והרבה מים. למרוקאית כמוך......זאת ארוחת מלכים....

שם ים

New member
וואללה.

שיחקת אותה. ובקשר ליצורים החיים, אז אם כבר, למה קפוא? יש לי דג זהב מתקתק משו. טיפונת קטשופ, ומיונז של.. וזה סופ הדרך של ארוחת צהריים. שם ים.
.. נ.ב. שמתי את הנענע של שרון על הראש.
.

adam33

New member
בשביל

בשביל תחפושת של טמפון צריך ראשית להיות עטופים בפלסטיק עד שמישהו יוצא אותך משם... בעעעעע איכסססססס טוב השאלה מי מוציא אותך...

*אביבה*

New member
תגידו...

אי אפשר להפליג ולהרחיק בלי השאלות? מה זה כל השאלות ההגיוניות האלה? מה זה פה, מועצת החכמים של הרב עובדיה?

*אביבה*

New member
קודם כל אי אפשר

קודם כל בתור פולניה אני חייבת להזהיר אותך שקודם כל אני אומרת לך "לא". אח"כ אם תסכימי לעשות את הקניות לחג, הבישולים, הכלים וא"כ גם סידור הבית אז, כן, מדג זהב.... אולי תתחפשי לדג זהב? זה פשוט. יש לך את התחפושת בבית....

שם ים

New member
את פשוט אלופת המצחיקות

מצויינת בתור כדור צחוקים. אולי תתחפשי לליצן
ובקש לדגזהב, אז אין לי..סתם שיקרנתי.. אבל אני מתלבטת אם לקנות לי עציץ או דג זהב. אני מניחה שדג יותר שווה כי הוא רב שימושי, בכל אופן יותר מטמפון
חייבת לזוז. שם ים.

adam33

New member
אביבה

את הרי יודעת שאני חום לגבי רך...טוב את ראית אותי מן הסתם עושה מסג...וכל מילה נוספת מיותרת..

למעלה