אז טסט שני..

Phenox

New member
אז טסט שני..

איציק פוסידון. שוב. קיבלתי ממנו שתי התייחסויות כלשהן במהלך הטסט, 1. אמר לי "אחרי הגשר, שמאלה" ועברתי את הגשר אבל הנתיב של שמאלה היה מלא. ניסיתי לעמוד בנתיב לייד ולחכות שיתפנה והוא אמר: "אי אפשר כאן..נמשיך ישר.." 2. עשה לי מחווה כזאת עם היד לקחת קצת ימינה בנתיב. לא נגע בהגה, לא העיר חוץ מזה כלום, לא ברקסים. אולי..? אולי......?

למה לא בעצם ?! לא ציינת אף סיבה

שעלולה להכשיל אותך...חס וחלילה... מחזיקה אצבעות. לא אמורים לדעת כבר תוצאות? :) בהצלחה!

costaet

New member
יש סיבות לכישלון

זה שהוא סימן לך שאת לא ממוקמת נכון על הכביש זאת יכולה להיות עילה להכשיל אותך. בקשר להערה הראשונה, נשמע סביר ולא נורא (למרות שהיה אפשר להגיד לבוחן לבד שאין אפשרות לפנות כמובן במידה ובאמת לא הייתה אפשרות לפנות). אי אפשר לדעת את התוצאה הסופית כי זה נתון להחלטתו של הבוחן ואנחנו לא יודעים עד כמה זה היה חמור מה שהוא סימן לך.

kfktj

New member
וואט?

נשמע מוכר השם הזה...איפה עשית טסט? הרצליה?

kfktj

New member
גם אני עשיתי שם ת'טסטים

טסט ראשון הייתה לי טסטרית לחוצה טסט שני היה לי אחד שמן עם שפם טסט שלישי היה לי אחד שמן טסט רביעי היה לי את פוסידון, ללא ספק אחד הטסטרים היותר טובים - מתחשב בתלמיד, לא צועק, לא בהיכון על הברקס, לא בהיכון עם הטופס הירוק ועט, רק ישב שם כמו עוד נוסע ולא הלחיץ, קיצר אצלו עברתי למרות שכולם אומרים שהוא לא מעביר הרבה.

PinkyRaSta

New member
רק אני לא יודעת את השמות ../images/Emo210.gif

של הטסטרים שלי? את ה1 ידעתי כי נכשלתי והיה רשום בטופס כישלון שהמורה שלי מצא בתא הכפפות קרוע.
ב2 גם נכשלתי אבל הוא לא מצא את הטופס כישלון כך שלא ידעתי מיזה היה. ותמיד כשאני שואלת אותו מיזה היה הוא אומר לי "מישה".. ב1 באמת חשבתי מישה כי הוא היה רוסי... חח וב3 עברתי אז אני בכלל לא אדע מי העביר אותי. טחח לא נורא. ויש מצב שעברת. בנוגע ל1 זה לא אשמתך, לא היה ניתן לעבור אז הוא פשוט אמר לך להמשיך ישר שלא תנסה להידחף בכל זאת, הוא פשוט שינה את המסלול בהתאם לנסיבות- שלא יכולת להיכנס, לא נראה לי מכשיל הקטע הזה. בנוגע לתנועה עם היד.. אין לדעת. לי בטסט שעברתי הוא אמר לחזור לימין <כשעקפתי משו/ מישו בכביש דו סטרי> ואמרתי לו: "ברור". חח וזה היה הערה מילולית ועברתי, הוא עשה לך עם היד.. שזה נראה לי פחות, אבל זה תלוי כמובן. אבל בנוגע ל-1, אני כמעט בטוחה שלא יכשיל אותך על זה.

Phenox

New member
.......אוף.

נכשלתי... על אי שמירת מרחק ונתיב. אפילו המורה שלי בשוק. לא אכפת לי על הטסט..אבל עוד איזה 500 ש"ח.......... מה אני בנק..??

דוש2

New member
אם נהגת טוב אין סיבה שפוסידון

יכשיל אותך. הוא מעביר אם את נוהגת טוב. הכי הגון שיש. העביר אותי

kfktj

New member
צודק

לרגע חשבתי שזה המורה שלי התחבר לפורום או משהו כזה, לפני כל טסט שדיברנו על טסטרים הוא אמר לי ת'משפט הזה.

Phenox

New member
יכול מאוד להיות

אבל אני חושבת (וגם המורה שלי, ככה שלא מדובר בצידוק עצמו..אלא בדעה מקצועית) שהייתי אמורה לעבור טסט ראשון. הנהיגה שלי מעולה. ולא נגשתי בכלל עד שלא הרגשתיש אני 1000% יודעת לנהוג.

Mr Fender17

New member
פאק על כזה דבר מכשילים?

היית ממש רחוקה מהנתיב או טיפה...? שונא טסטים. וטסטרים.

Phenox

New member
איזה רחוקה..

באמת שהייתי בסדר גמור.. בכלל לא חשבתי על זה..כאילו..זה כמו שיכשילו אותי על "לא יודעת להשתמש בדוושת הקלאץ'.."

למעלה