אז טומי חי

ש י ק י XD

New member
זה מהזה לא בסדר שאתם כותבים ככה,

בלי לכתוב ספוילר בכותרת תדעו לכם שהרסתם לאחרים שניסו להירשם לפורום. הרסתם לי תסידרה בקיצר.

E l i a l o N

New member
זה באמת לא בסדר שהוא לא סימן *ספויילר*, אבל

מי אמר שזוהי האמת? אף אחד עדיין לא יודע אם טומי חי

E l i a l o N

New member
הוא פשוט הסתמך על זה שראו אותו בכתבה לעונה

השנייה, וכך הוא החליט שהוא יהיה חי.

porky169

New member
יש לי מין השערה../images/Emo134.gif

אולי אלה בכלל לא הם אלא אבותיהם? ראיתי את זה פעם בפאוור רינג'רס שהם חזרו בזמן למערב הפרוע גם כן וראו אנשים שדומים להם ומסתבר שאלה אבותיהם. זה לא ספויילר זוהי רק השערה...

לי נראה ש...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

זה הם עצמם, חוץ מטומי. כלומר, יון תומרקין משחק את אחד מאבות-אבותיו של טומי, והחבורה איכשהו חזרה לעבר הרחוק כדי לגרום לזה שאיכשהו טומי יוולד בכל מקרה... כמה שזה נשמע הזוי - אין לי הסבר אחר...

8דושנקה8

New member
נשמע דווקא די הגיוני...

אבל יכולות להיות לזה עוד אינסוף סיבות אחרות... נשאר לנו רק לחכות ולראות....

dar dahan

Member
האמת היא שבחזרה לעתיד בסרט השלישי...

רואים את הדמות הראשית (מרטי מקפליי) אחרי שהוא חוזר לעבר, פוגש את סבא של סבא של סבא של אבא שלו, והם נראים דומים, אבל זה לא הגיוני, כי האבות של טומי/דילן הם למעשה קשורים או לאנשים שהגיעו לאי באונייה או למשפחת בן עמי, אבל יכול להיות שזה הכל קשור יחד, ודון לני גבאי ותום אבני משחקים את הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של (הסבא של....) של הסבתא (הלנה...) של טומי/דילן, אבל אין לדעת, וגיורא יכול להביא לנו עלילה כל כך מוזרה שאני לא יהיה מופתע מאותה עלילה (גיורא הוא סוג של גאון וככזה הוא מתעתע בצופים וזו אחת מן הסיבות שגםן האי וגם השמינייה היו תוכניות מצליחות כל כך) ואני אומר שיהיה מעניין, ואני רק מקווה שהקרבות בין המחתרת לבין הקונגרס יימשכו כי אני פשוט אהבתי לראות את הקרבות בין הטיימרים, חחח
...

אממ...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

ראיתי "בחזרה לעתיד 3", וזה יהיה די מאכזב אם זה באמת יהיה ככה... אגב, יש לך טעות... כתבת ש"האבות של טומי/דילן הם למעשה קשורים או לאנשים שהגיעו לאי באונייה או למשפחת בן עמי"... ושכחת שטומי הוא בן של צ'יף וג'יני... ברגע שטומי יירט את האסטרואיד, יוצא שבכלל צ'יף לא קיים, כי הוא נולד בעתיד מהדור שחיו על האי...

8דושנקה8

New member
אולי, אבל לא נראה לי....

יותר סביר שהם חזרו בזמן מסיבה כול שהי כי את מי מעניינים אבות אבותיהם? כי מה? עונה שלמה על אבות אבותיהם? מה הם עשו בזה? למרות שיכול להיות שדרך אבות אבותיהם יסבירו לנו על ראשית הטיימריות ואיך זה בעצם עובד... למרות שזה לא ממש אמור להיות קשור לעבר..... (מי שקרא את "הטיימר מאטלנטיס" יודע...)

דווקא ב"טיימר מאטלנטיס"...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

לספר... ...דווקא בספר מסבירים איך כל עניין הטיימריות התגלה בעתיד, בידי האנשים שנולדו על האי (הם גילו את זה מהרשימת של הדוקטור...) ככה שברגע שטומי יירט את האסטרואיד, אין טיימרים בכלל (ולכן בספר נגזר על בלו להישאר לנצח עם הדור שחי על האי לאחר מילוי משימתו...). אין טיימרים כי אין אסטרואיד - אין אי. בעונה השניה (
) אנחנו כבר יודעים מהמאחורי הקלעים כאן שבלי ספק יש טיימרים, עובדה שכל החבר'ה חזרו בזמן למערב הפרוע. -איך יש טיימרים
מקווה שגיורא ימציא משהו באמת מספק שיענה על השאלה הזאת... (אולי אפשר לומר שיש היסטוריה אחרת, שבה האי כן השמיד את כדור הארץ ויש את האנשים שנולדו על האי ויש טיימרים, ולשם טומי נעלם אחרי שיירט את האסטרואיד. אבל אז, איך החבר'ה, בהיסטוריה שלהם, הגיעו לעבר???... עדיין לא ברור...)

Rioter

New member
../images/Emo124.gif מה הקטע עם ספוילר בכותרת? למה זה טוב?

ברצינות. >< ברייר\שי - אם אפשר לפתוח הודעה חדשה שבכותרת שלה יש אייקון של ספוילר, או למחוק\לשנות\מה שאפשר.. תודה

nana banana XD

New member
אהבתי >>>

ממש אהבתי ת'סט! והבגדיםש הם לובשים?! גועל נפש! אבל יש בהם גם משו מאגנייב כזה..!

Org289

New member
לא הכי קשור אבל...

אני לא יודעת מה אתכם אבל לא הבנתי מה כל כך מותח בסוף של העונה ... (הטלפון שמצלצל) אני מבינה שזה כדי שנחשוב שזה טומי אבל שומדבר לא מוכיח את זה, או אפילו לא רומז לזה! לדעתי זה יכול להיות כל אחד והסוף הזה אכזב.. בקשר לזה שטומי חי - בכלל לא בטוח... בקלות אפשר לעשות שהוא חוזר רק בתור זיכרון\רוח\וכו'... למרות שאם הוא חי זה לא הכי מפתיע כאילו.. יון הוא ה- מלך של הסדרה וה-מלך בככלליי - רק בגללו אני התחלתי לראות את הסדרה ה"חדשה" של הוט - חשופים.. שדרך אגב הוא כל כך מתווקק שמהה!! חחח טוב סטיתי מהנושא... הקיצר כל העניין הזה מוזר.. אני כבר מתה שתתחיל העונה.. :)

8דושנקה8

New member
הסוף באמת לא היה מספיק מותח...

הרי הוא לא השאיר לנו ממש במה להתעסק הרי אחד מתוך מי יודע כמה ניחושים הוא הנכון והסיבה לצלצול גם כן לא ידועה.... ולי לפחות באמת די ברור שטומי חי הרי יון שחקן ראשי וידוע שהוא ישתתף בעונה ה2....... אז מה עונה שלמה הוא ישחק רוח? או זיכרון? מה זה האלופה פה?

dar dahan

Member
אותי זה מתח באופן אישי מכיוון ש...

שיש מסתוריות שאופפת את כל הקטע הזה, בדיוק שטומי/דילן מיירט את האסטרואיד, ליבי זורקת את הספר, ואז ה-צלצול, זה סיטואציה מותחת מכיוון שאף אחד לא יודע מי באמת מי יהיה מאחורי הצלצול המוזר הזה (טעות זו בטוח לא תהיה....) ועם כל הציפיות שיש לי מגיורא חמיצר אני בטוח שזה יהיה משהו מאוד נחמד, ולמרות זאת במבט לאחור זה באמת לא עד כדי מותח, אבל זה מותח מספיק בשביל להשאיר את רוב צופי "האי" במתח ובציפייה בעיקר... ד"א לדעתי טומי יהיה חי, אבל אני חושב שהוא לא יזכור כלום...

היי, שימו לב!

יש פה עוד הוכחה שאביגיל הררי לא משחקת בעונה השנייה! לא רואים אותה בקטע מגיא פינס.. היא גם לא מופיעה ביומן החדש, אז בכלל, אני לא חושב שהיא תהיה גם בעונה השנייה[ אולי רק למעט פרקים??]

8דושנקה8

New member
כבר היו מספיק הוכחות שהיא כן תיהיה....

אבל אולי היא באמת תשתתף רק חלקית....

למעלה