אז חשבתי.........

אז חשבתי.........

חשבתי לעשות משהו שכל המעריצים בפורום הזה יספרו מה הם אוהבים אצל לינדזי ומה הם לא אוהבים אצל לינדזי למי שלא הבין! לדגומא:אני אוהבת אצל לינדזי את הקול שלה אני לא אוהבת אצל לינדזי שהיא מעשנת פשוט נכון? אני מתחילה- אוהבת: את הקול שלה את המוזיקה שלה את הסרטים שלה את הסטייל שלה את הקליפים שלה את ההתמודדות שלה עם זה שאביה בכלא(הקליפ שהיא כתבה) את הדיסקים שלה לא אוהבת: שלינדזי מעשנת שמרכלים על לינדזי שלינדזי חיית לילה(הכוונה שהיא מתה על מסיבות) שלינדזי לא מקיימת הופעות שלפעמים הדיסקים והסרטים של לינדזי נכשלים שלינדזי שרופה על קניות ומבזבזת המון כסף

עונה:../images/Emo26.gif

אוהבת: שלינדזי מוציאה סרטים איכותיים ומעניינים(ושתשאר ככה) את הקול שלה את האומץ שלה(אחרי הכל ההורים שלה גרושים וגם שהיא עוד "סובלת" את הפאפרצי החלאות האלה
את הדיסקים שלה את הסטייל שלה(רק שלפעמים היא קצת צולעת בבגדים אבל זה לא קורה הרבה) ואת הכל חחח אין לי עוד רעיונות אבל שתהיו בטוחים שיש אצל לינדזי הרבה לאהוב
לא אוהבת: שלינדזי מעשנת שהיא לא הוציאה עוד סינגלים חוץ מCOABH שהיא לא עושה הופעות את המקרה של המשפחה שלה(הגירושים והשכרות של אבא שלה) אבל מה לעשות זה לא אשמתה על הדברים המוזרים שהיא עשתה בסט של ג'ורג'יה רולכמו המקרה אם התמונות המזעזעות האלו מהסט של ג'ורג'יה רול שהיא רבה או רבים איתה כמו עם פאריס הילטון,אשלי/ג'סיקה סימפסון ועוד רבים וטובים

LINDSAY15

New member
עונהה

אהבתי היא לא מוותרת את הקול שלה את המשחק שלה איך שהיא מדגמנת את השער העניים הפה האף את התוכניות שלה היא חמודהה לא אהבתי שהיא מעשנת היא דוחה אותנו בזב שהיא לא מגיע לישראל :( ממ..בדרך כלל אני אוהבת הכל אצלה

שירלי113

New member
עונה:

אוהבת: את הסרטים שלה ואיך שהיא משחקת את השירים שלה והקול שלה היא אמיצה,איך שהיא התמודדה עם על העניין של המשפחה את הסטייל והמראה שלה את האופי שלה שונאת: שהיא מעשנת.. שהיא לא ממש התקדמה עם הדיסק השני ,כאילו הופיעה יותר והוציאה יותר סינגלים. היא קצת יוצאת יותר מדי בימי עבודה חח

Me../images/Emo98.gif

אוהבת:
את היופי שלה
את הסטייל שלה(*הכוונה,הטעם שלה בבגדים*)
את השירים שלה
את הקליפים שלה
את הקול שלה
את הסרטים המ-ד-ה-י-מ-י-ם שלה
אופן ההתמודדות שלה עם כל מיני מצבים בחיים שלה
את המכונית שלה*
* שונאת:
שהיא מעשנת סיגריות
שהיא נסחפת יותר מידיי עם הבילויים שלה כשיש לה ימי עבודה וצילומים באותה תקופה
שהיא לא באה לארץ(*ובכלל,לא מקיימת הופעות
*)
המריבות שלה עם סלב אחרים(*גם אם זה לא באשמתה*)
שהיא מבזבזת י-ם כסף על בגדים

LindZiv Cohan

New member
קצת מאוחר [מאוד מאוחר]

טוב אני אתחיל עם מה אני לא אוהבת
לא אוהבת: את זה שהיא מעשנת כל המריבות שלה שהיא לא מקדמת מספיק את הדיסק השני את הדיאטה המטורפת שלה אוהבת: שהיא החזירה קצת משקל אחרי הדיאטה
את המשחק שלה
את הסטייל שלה את האופי שלה היופי שלה איך שהיא מתמודדת יפה אחרי כל המשברים במשפחה שהיא רגישה
את הסובלנות שלה [אהמ שתתבע כבר ת'פאפארצי האלה
כרגע סתרתי את עצמי, כן.
] את זה שהיא פשוט היא.

למעלה