אז חשבתי..

feeler

New member
אז חשבתי..

אני עכשיו בכיתה י'. אני מניחה שכולנו יודעים שבארץ, בכיתה י"א, יש את האפשרות, שהרוב מנצלים, לסוע למסע לפולין. ואני נורא רוצה לסוע. זה תמיד נראה לי חלק מהחיים שלי, שאני אסע ואעבור את כל הדברים האלה עם החברים שלי. אבל עכשיו אני פה ואני לא ממש יכולה לסוע. יש אולי דרך ךסדר עם בית הספר שלי מהארץ או עם משרד החינוך נסיעה? כי אם כן, אני מכירה כמה ישראלים, ואפילו לא ישראלים, שיקפצו על זה.

CosmikDebris

New member
יש כל מיני תוכניות שעושות מסע לפולי

ן אני ישאל כמה אנשים שאני יודע שמכירים את זה - ואני יחזור אלייך. אני לא יודע איך זה הולך מבחינת איפה שאת גרה - איפה את גרה?

feeler

New member
תודה!

אני גרה בבתסדה, מרילנד, שזה ליד וושינגטון די סי

kit k@t

New member
הפסקתי לבכות... אז הנה אני מגיבה,

אורן (שכרגע חסום מהפורום), ביקש להגיד שהוא נסע לפולין עם בית הספר הישן שלו מהארץ... הוא אמר שתנסי ליצור קשר עם בית הספר ולראות אם את יכולה ליסוע איתם. הוא נהנה נורא והכל... --את התגובות שלי אני אשמור הרחק מהעיניין, עדיף לכולם ככה-- קאט

kit k@t

New member
כי עצוב לי...

כי מחר יום ההולדת שלי (למען השם זו לא קראיה למזל טובים.... אררג), ואני אבלה אותו בחברת אנשים שהגיל הממוצע שלהם הוא 50.... כי ביום ההולדת ה18 שלי אני אפילו לא יכולה לפגוש חברים בלל שזה חג וכולם עם המשפחות שלהם... כי האנשים שאני כל כך טרחתי להראות להם שאכפת לי כנראה לא טרחו, וזה מעציב... ופשוט כי זה דיכאון יומולדת רגיל, שבא מוקדם השנה.... קאט

feeler

New member
סורי בובע....

את יכולה לבלות אותו פה איתנו, אם בא לך...

J0nathan17

New member
איזה מזל שחברים שלי עניים ולא נסעו

טוב לפחות רובם אחרת לא הייתה לי ברירה אלא לעלות על אוטובוס ולנסוע לפולין
מאמריקה קצת יותר מסובך הא

maya14

New member
לנו יש

טיול מאוגן לפולין מהביה"ס כמו בארץ רק של אוסטרלים הם הולכים בי"א

איזה קטעים גם אני בדילמה על זה!!

ניצן תגידי לי מה את מגלה על זה.... גם אני נורא רוצה ליסוע.... אולי אנחנו צריכות פשוט לדבר עם בתי הספר הישנים שלנו ולראות מה אומרים, אולי אפשר לסוע איתם... (בשב"צ זה בקיץ) שווה לבדוק...

למעלה