אז חפרתי קצת...

• פותח הנושא תצ1
  • פורסם בתאריך

נ ו ם

New member
מסכימה עם מורן

וגם - נצתרך לעשות בחירות למנהל פורום שיחליף את מעיין.

תצ1

New member
אולי באמת מזה אני פוחדת

אולי אתה צודק... אולי באמת כל הקטע של המרחק מפחיד פתאום! כאילו מרגישים שהכל עומד להשתנות... ואני מקווה באמת שכמו שכתבת עדיין יצא לנו להיפגש ולדבר. מקווה מאוד אפילו!!!!

kedeman

New member
וגם למחליף לניצן

יש מישהו שמעוניין בתפקידים? דרישות בשניהם: אחריות, לקיחת יוזמה, רקע תנועתי בלינקיה (במקום הדס): ידע לחיפוש באינטרנט (הדס מבטיחה ללמד גם טריקים שלה) לפורום (מעיין): להסתדר עם המערכת של תפוז (ממש לא קשה), חברות בפורום אתם מוזמנים להציע את מועמדותכם!!!

hadasbaril

New member
רעל!לא של עכברים...

חשבתי קצת בצורה הגיונית (כמה שאני יוכלה ביום זה) והגעתי למסקנה: בשביל הלי נקיה צריך ניסיון באינטרנט אבל יותר חשוב,לי, זה הלהט,הרעל,הניצוץ בעינים,החידק(מתישהוא אני אספר עליו) -בקיצור-הרצון לעשות,לעזור ולהשפיע (כתבתי מניפסט תנועתי......) אני מבטיחה לעזור אבלבואו נתחיל מהר אפשר לפנות אךי בכול דרך-אי סי קיו, אי מייל, עדיף לא מסר כי אני לא אוהת אותם,אבל זה אפשרי. הדס בר נ.ב העבודה לא כול כך מסוכבת וגדולה כי התשתית כבר קיימת....צריך להוסיף ולסדר ולעדכן אבל זה כיף..... ועדו דרישה-מעבר למוזילה כדפדפן זה פשוט מקצר דברים אבל זה לא חובה. אם משש הנבחר\ת יתעק-תתעקש אני מבטיחה קורס אצלי בבית...... אז תתנדבו!אני רוצה מחליפה (עכשיו אני פתטית) hadasbaril

תצ1

New member
אז חפרתי קצת...

אז כך... קראתי את ההודעה שמורן כתב (סיום טרומפים....)וכן.. אנחנו בהחלט סימנו טרומפים, נכנסים לשנת הדרכה,התרגשות ופחדים מפה ועד להודעה חדשה!!!! הזמן באמת רץ בטירוף!!! מהר מדי... אולי אני מרגישה את זה בדברים אחרים כמו שכולם מסביבי מתחילים לקבל תעודת זהות, רישיון, אחותי הגדולה כבר קיבלה צו ראשון! ואני רק עומדת באמצע כל זה, קטנה קטנה ומתה מפחד! כשהייתי קטנה יותר, בערך בכיתה ד' תמיד הסתכלתי על כל זה כעל משהו עצום. שזה "ה"גיל, כבר אפשר לעשות הכל, כבר כל כך גדולים. ועכשיו שאני עומדת בתוך זה ורואה את הילדה שאני עושה עלייה ביביסיטר מסתכלת עליי ככה באותה צורה, אני מבינה כמה בעצם אני נראית גדולה לכולם! אבל אני לא!אז היציאה למדצי"ם זה בעצם האות עיקרית שלי... זהו אני כבר נכנסת למסגרת של עצמי, שאני בחרתי... היחידות שלקחתי והמגמה שבחרתי.. זהו אני מכתיבה לעצמי עכשיו את העתיד הקרוב לפחות... מבועתת מפחד. אבל כמו שמורן אמר נעבור את כל זה כל עוד יש לנו חיוך על הפרצוף, כל עוד אנחנו שלמים עם זה. ואני חושבת שאני שלמה. אז אחרי חפירות ממושכות אני רק אאחל המון בהצלחה לכולם!!!!!

fresh mishmesh

New member
oh my god!!

שי, אתה מתחיל להיות כמו המורה שלי להיסטוריה... היא קוראת לי הדס בגלל שהשם משפחה של הילד שלפני ברשימה הוא הדס... מדאיג, מטריד...

נ ו ם

New member
עוד דרישה (לדעתי)

שיהיה בין י' לי"ב, או בעצם בין ט' לי"ב. לא גרעינר, לא חניך.

kedeman

New member
המממ...חשבתי שזה ברור...

הוא צריך להיות ב-ט-יב כי זה הקהל העיקרי של האתר ולא גרעינר כי הם לא יכולים לעזור...

שי

תעלה הודעה על זה באתר, כדי להגדיל את כמות האנשים שיראו את זה. חוץ מזה נראה לי שכמה שיותר צעיר זה יותר טוב, כדי שיוכל להישאר בתפקיד במשך הרבה זמן, אחרי הכל שנה הבאה גם אתה תצטרך לחפש מחליף.

hadasbaril

New member
עוד משהוא-

בקשר ללינקיה אני א. מבטיחה הפליה מתקנת ב. אני רוצה מישהוא שיש לו דמן ומרץ לעשות את זה

kedeman

New member
הם יכולים לבקש את זה

אבל אולי הם יסתפקו בשיחת טלפון

מעיין©

New member
הדרישות של ../images/Emo43.gif

מישהו מעל גיל 16 (או עם המלצות מ2 מנהלים)
מישהו שיגיע למשרדים שלהם בר"ג. ההגעה היא חובה

למעלה