אז חזרתי

yoavabadi

New member
אז חזרתי ../images/Emo160.gif

היה נורא כיף באיסטמבול היו המון חנויות בולים ונדהמתי כמה יקר שם. חוץ מהתה (ששתינו 5-10 פעמים ביום) קניתי אלמום בולים עותמניים וחמש גליונות של בערך 50 בולים בכל אחד מאירן. היתה שם חנות שכל אספן היה משתגע בכל החנות- קופסאות פח, בקבוקי קוקה קולה, מטבעות-עותמניים, סורים אל מה אני מדבר כל המטבעות!, בולים, סיכות-כ-סיכות וסמלים ממתכת! ועוד ועוד ועוד... אבל לא קניתי שם...

meytar

New member
הכי כיף זה לקנות בולים בחו"ל!

אני ממש אוהבת! באנגליה קניתי בשוק הפשפשים חבילה גדולה של 300 בולים חתומים, ובצרפת לא, כלומר, קניתי אחד כדי לשלוח גלויה למשפחה שלי. גם באנגליה קניתי 12 גלויות! רציתי רק שתיים אבל סבא שלי "הכריח" אותי לקנות עוד. בהתחלה חשבתי שהוא רוצה אותם בשבילו, אבל הוא הביא אותם לי:) אז נשארו לי 10 גלויות ריקות:) וגם כסבא וסבתא שלי נסעו לבולגריה הם קנו לי בולים (חתומים) חלק מבולגריה וחלק מקובה, מה זה יפים! עם ציורים של חיות מים:) טוב אני אפסיק לקשקש, בכל מקרה תמשיכו לאסוף, ולהגדיל את האוסף שלכם בחו"ל!! ((((:)

תמיר1991

New member
שני דברים:

1. כשהייתי באנגליה ובצרפת הבאתי איזה 100 גלויות, ומעטפה של הנסיכה דיאנה,ששמורה אצלי עד היום. 2. יואב, כשכתבת איסטמבול זו לא הייתה טעות... בכל העולם קוראים לעיר איסטמבול... תמיר.

yoavabadi

New member
ראשית

תמיר אנשים אומרים איסטמבול כי הנון במילה חצי אם קריאה (אפשר לקרוא כך וכך) ואינסטמבול כותבים

yoavabadi

New member
ראשית

תמיר אנשים אומרים איסטמבול כי הנון במילה חצי אם קריאה (אפשר לקרוא כך וכך) ואינסטמבול כותבים.

yoavabadi

New member
אוי שכחתי לכתוב שנית

אז שנית: החנות ממוקמת בכיכר טקסים לקראת הסוף ליד מסעדות הדגים

תמיר1991

New member
טוב לדעת!

תודה על התיקון. בלשון אריק תמיד עוזר. אולי הוא יוכל להגיד לנו את התשובה הודאית. תמיר.

yoavabadi

New member
סליחה ניסוח לא נכון...

התכוונתי לומר שזו מילה לועזית ולא עברית לכן אפשר לכתוב ולקרוא גם כך וגם כך

תמיר1991

New member
אני יודע!

בטורקית - איסטמבול. בעברית - איסטנבול. אריק, Where are you??? תתקן אותי אם טעיתי באיסטנ(מ)בול. ועוד משהו - שימו לב: איסטמבול... תמיר.

למעלה