אז חזרתי מהנחלה...

טרהקוטה

New member
אז חזרתי מהנחלה...

בסוף נסעתי לבד (בחושך), לא קניתי המון, אבל אני מאוד מרוצה ממה שכן קניתי. לבד.
נדמה לי שהפרינט הזה נקרא אצטקי. לי הוא דווקא מזכיר משהו אפריקאי. אבל מעולם לא הייתי לא באפריקה ולא באצטקיסטן, ובעיני הוא פשוט יפה. ההדפס של הפסים לא כל כך רחב כמו שנראה לי שהוא יוצא בתמונה. הוא יהיה שמלה. הפסים, כמובן, לאורך.
 

טרהקוטה

New member
ותראו את הסוסונים החמודים האלה!

הם מ"קטיפה כחולה". המוכרת אמרה שזה ויסקוזה, אבל זה משהו ממש מוצלח. הבד כל כך נעים, ויש לו נפילה מקסימה. הסוסונים רוצים להיות חולצה. מחוייטת, עם כפתורים וצווארון. ואז יצטרפו ל - מי יודע? ג'ינס? חצאית פליסה שחורה?
 

orrri1

New member
מקסים מקסים!

בדיוק בדים כאלו אני מחפשת,
אפשר לשאול מה המחירים למטר? (של שני הבדים מהחנות קטיפה כחולה)

וחולצה מחוייטת מבד נשפך? חדש לי, מעניין.
 

טרהקוטה

New member
הוא לא ממש נשפך,

הוא "זורם" כזה, נופל נעים, אבל מחזיק את עצמו. הם עלו 25-30 שקל למטר.
 

טרהקוטה

New member
וגם זה מקטיפה כחולה.

הוא יותר יפה מהתמונה שלו. הוא יהיה שמלה, אבל כנראה יצטרך משהו מתחת, הוא די שקוף.
 

טרהקוטה

New member
גם כאן ההדפס נראה ענקי...


המוטיבים לא גדולים, ונראים הרבה יותר עדינים.
 

טרהקוטה

New member
וזה ממש מיוחד-

הבד גמיש ונעים מאוד. ההדפס המרכזי מאוד גדול, הוא יהיה במרכז הגוף בשמלה, והסיומת הטבעית של הבד תהיה השוליים. הבד הזה והבד הראשון הם מ"בדי שני".
 

טרהקוטה

New member
טוב, באמת שבבד הראשון

ההדפס לא כל כך רחב כמו שיצא בתמונה. הסתכלתי עליו שוב ונבהלתי. הוא לא נראה ככה!
האמת שלא היה מבחר ענקי הפעם בנחלה. יש פעמים שהחנויות פשוט מתפוצצות מדברים שאני אוהבת. אבל אני מאוד מרוצה מהרכישות שלי.
 
האצטקים היו אינדיאנים במכסיקו

בפרו היתה האימפריה של האינקה. ולא היה קשר בין האצטקים לאינקה. מה שעזר לספרדים לעשות את אותו הטריק של ההשתלטות פעמיים, באותה הצורה בדיוק.
 
למעלה