אז חוץ מביטלס

godsdice

New member
יש דברים טובים גם באלקטרונית

דפש מוד, zero 7, New Order (?!) והרבה דברים יותר משנות ה80.

trinity triple

New member
counting crows!!!!!!!!!!!!!

הלהקה הכי הכי הכי הכי מדהימה בעולם.. רק לשבת ולהקשיב לקול של אדם דוריץ, זה ממיס אותי... אח, הם כאלו מדהימים.. אממ... dire straits כמובן... מלכי עולם. r.e.m eric clapton leonard cohen tori amos gin blossoms dave matthews band שלמה ארצי דני רובס גידי גוב היהודים יוני רכטר אוח, יש עוד המון... שלום חנוך מאיר אריאל אלאניס מוריסט... פינק פלויד בוב דילן.. אהה- כמובן.. וואל פלאוורס. סטיינד קריד. ואוו, רשמתי הרבה, אבל יש עוד מלא שבטח שכחתי. אם מישהו רוצה להעלות נושא בקשר לכל אחת מהרשומות מעלה- אני אשמח! יום טוף. טרין.

godsdice

New member
trinity 3, אם אני יכול להוסיף לרשימ

david gray ואולי ryan adams? מה את אומרת? נשמע טוב אחרי (וקשור) ל-dave matthews band ו- counting crows. והם כבר דיברתי, שמעת פעם את הביצוע של ה-Crows ל-"Oh My Sweet Carolina"? דוריץ ופסנתר לשיר מעולה (במקור שיר של אדמס)

trinity triple

New member
וויייפפפייי...

אאאהההההה! עוד מישהו שאוהב את הקרואוז!! כל יום שנוסף חבר חדש למשפחה אני יותר ויותר מאושרת.. בעזרת השם אמן אמן יתנו לי לפתוח פורום קאונטינג קרואוז...(:) וזהו , אחרי שנרגעתי- רייאן אדאמס.. נראה לי קצת יותר מדי.. אממ.. קאנטרי?..אבל בתכל´ס שמעתי רק שיר אחד שלו ,אז אני לא אשפוט. שמעתי פעם אחת את הביצוע של הקרואוז לשיר שאמרת ,לפחות אני חושבת שזה היה זה, וחיפשתי בקאזה ולא מצאתי.. יש לך אולי אותו?.. או יודע מאיפה אפשר?.. חוץ מזה, איזה כיף למצוא עוד מישהו שאוהב אותך את הקרואוז!!!! אני ממש מאושרת מהעניין..:) וזהו..:) אהה דרך אגב, שו דייויד גריי?.. ספר עליו..

godsdice

New member
בתור אחד ששונא קנטרי!

וזה דחה אותי מלהקשיב לו (רייאן אדמס, את Whiskeytown הלהקה שהוא היה חלק ממנה, לא אהבתי כי הם כבר ממש קנטרי) שהקשבתי בלי דעות קדמות, גיליתי סיגנון מאד מוכר (רוקנ´רול מבוסס על השפעות של קנטרי ובלוז) הלהיט שלו "ניו יורק, ניו יורק" ממש לא מצדיק אותו, ולדעתי אחד השירים הפחות טובים שלו (ואין הרבה כאלה) אני אמליץ לך על כמה שירים שאני אישית אוהב: Rosalie Come And Go La Cienga Just Smiled The Rescue Blues Goodnight, Hollywood Blvd come pick me up (מהאלבום הראשון שלו) בקשר לדייוויד גריי, זה פשוט להקשיב לו גם. אני משאיר לך שני קישורים לערכים שלהם במומה. את יכולה לקרוא, לשמוע קטעים מהשירים, אבל הם יעשו עבודה יותר טובה מכולנו בלהרשים אותך. מהרשימה שלך, מהסיבה שדייב מת´יוז היה יכול "לגלות" את גריי בשבילנו, ודוריץ היה יכול "לעזור" לאדמס ולהיות מעריץ שלו. אין סיבה שאת לא תאהבי אותם! שיהיה לך האזנה נעימה!

חוץ מהקלסיקות כמו

Beatles, Doors, Pink Floyd אני אוהבת גם את: Jefferson Airplane (להקה משנות השישים שעושה רושם שאף אחד חוץ ממני לא מכיר) Radiohead Skunk Anansie (חבל שהתפרקו) Portishead

opherk

New member
"שאף אחד חוץ ממני לא מכיר" חחחהה..

White Rabbit של Jefferson Airplane הוא אחד משירי הפסיכדליה הטובים של כל הזמנים. (ו GRACE SLICK היתה אחת מהזמרות הפצצות של כל הזמנים גם בקול וגם ביופי) ובכלל אי אפשר להחשב לחובב rock מבלי להכיר את האלבום Surrealistic Pillow !! לרוץ מהר ולשמוע

לא התכוונתי לזה literally, רק לזה

שמעטים האנשים שאני מכירה שמכירים את הלהקה הזאת.

rshilkrot

New member
u´v just had somekind of mushroom

and your mind is moving low וואו. מפחיד.

elad2040

New member
מותר רק להקות? ../images/Emo13.gif

הי! אני חדש פה. בא נראה. *ה*להקה שלי היא כנראה king crimson. אין טעם לעשות פה יותר מידי ניים דרופינג אז אני רק אוסיף שלאחרונה התאהבתי לחלוטין בחומר של מיילס דייויס מהסבנטיז (יש לי את הסשנים השלמים של "ביצ´ז ברוז" ואת "און דה קורנר"). מדהים. מהפנט. ממכר.

למעלה