אז.. חדשה :)

SLEPPY

New member
אז.. חדשה :)

היי :) אני אתי וכן, גם אני שבויה בקסם הלמברט.. בטעות שמעתי את הביצוע שלו ל- MAD WORLD והתחלתי יותר ויותר לשמוע את הביצועים שלו ויש לו קול מלאכי וזהו לבינתיים :)

R o c k s e n

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif מקווה לראות אותך פה הרבה :)

כי משום מה יש הרבה חדשים בזמן האחרון אבל הם כותבים רק הודעה כזאת וזהו

Orush the Best

New member
../images/Emo207.gif ממ.. גם חדשה? D:

שמעתי את Whataya Want From Me בMTV והתאהבתי בשיר ובסגנון.. אחריי זה החלטתי שאני קונה את הדיסק [אני עוד מאלה שקונים מקורי
] , אז קניתי אותו לפני שבועיים בערך... יאו זה מושלם
הקול שלו מדהים, והסגנון הזה.. ואוו אני ממש אוהבת ! חח .. זה סוג של גאונות מה שהוא שר שם
טוב.. אחריי חפירונת.. מקווה להשתלב בקלות
הא ואני אור בת 16 וקצת :)

Laply Love

New member
היא טרייה ?!

אני אפילו לא קניתי עדיין את האלבום
(וכן אני לא מעריצה את אדם מאז איידול, אני מעריצה את אדם 3 חודשים ו..בהתחלה לא כל כך התחברתי עליו :-\)

Laply Love

New member
אהההה...הבנתי חחחחח

סליחה שדיי סיבכתי אותך, פשוט משו קרה לי בשעות האלה
כמו שאת יודעת

SLEPPY

New member
:)

למרות שאני אוטוטו חוזרת ללימודים אני מקווה להיות כמה שיותר פעילה כאן :) ואני חייבת לומר שמאתמול בלילה (הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום) לא הפסקתי להסתכל בארכיון.. אתן ממש שופעות ידע בענייני למברט.. I LIKE IT :) ד"א- למקרה שאתן מעוניינות, יש ביוטיוב סיפור אהבה דימיוני של אטדם וטומי.. זה ממש נחמד.. אני כבר הגעתי לעונה השנייה פרק 20 http://www.youtube.com/watch?v=GsRpifQGUWc :)

SLEPPY

New member
חח תודה

אבל האמתי אפשא באמת לקרוא לזה בטעות.. אני נכנסתי ליו-טיוב לחפש את הגרסה המקורית של השיר, של tears for fears ובטעות נכנסתי לסרטון עם הגרסה של אדם.. והשאר היסטוריה.. :)

sivan1996

New member
חחח אצלי זה סיפור שונה לגמרי XD

"ידיד" לשעבר שלי סיפר לי עליו, ולא בקטע של "הוא מושלם ואת תאהבי אותו!" אלא בקטע של "את תקועה מידי על זמר אחד, תתחילי לשמוע עוד אומנים!" מוזר האיש הזה XD והוא השמיע לי את SLEEPWALKER אני כמעט בטוחה שזה היה זה... וזהו XD התמכרתי

למעלה