אז חבריה ספרו מה חדש?

kisses

New member
אז אני מניחה שהוא לא יכול לדבר

או להזיז את הגפיים ויד שמאל

kisses

New member
../images/Emo57.gifאז זה הצד שמחלימים ממנו

בעזרת השם הוא יחזור לפעילות במהרה

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifובכן..

מחר אנחנו נוסעים למודיעין, יש יריד דירות ותאחלו לנו בהצלחה.. ובערב באים אלינו חברים וחוץ מזה אמור להיות סוףשבוע רגוע..

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gif

ממה שהבנתי היריד בשעה 11 אבל אנחנו הולכים לפני כן להתרשם. אתם חושבים גם על מודיעין?

קרןש

New member
בהחלט חושבים על מודיעין...

אודי במקור ירושלמי אני תל אביבית והאפשרות לקנות דירה בת"א לא מציאותית ואפשרית לזוג צעיר. יש לנו חברים במודיעין, המקום מתפתח, סביבה מצוינת לילדים בהמשך ואפשרי מבחינה כספית כמובן אז אנחנו מתחילים בברורים! מה אתכם?

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifקצת שונה

אנחנו במקור מאזור השרון ושני ההורים משם, כך שמודיעין יוצא קצת רחוק, אבל כמו שאמרת מבחינה כלכלית זה קוסם. בקיצור אנחנו מתבחבשים עם עצמנו בהתלבטויות תיאורטיות ואמרנו שמחר פשוט ניסע לשם. אולי נתאהב במקום וזהו? האמת היא שמפחידים אותי קצת הפקקים.

קרןש

New member
מבינה ללבך...

הפחד שלי זה המרחק מההורים שלי, אני רגילה לגור מקסימום 5 דקות מהם. אבל כמו שאמרנו לא מקבלים את הכל, אה? ההתלבטות שלנו היא לקנות דירה במודיעין או להשכיר לשנה ולבדוק את הלבטים שלנו (מרחק, פקקים וכד´...) אהבנו=נקנה, לא אהבנו=לא השתעבדנו. אנחנו עדיין בדילמות אבל ליריד מחר נלך.

הילית*

New member
אני נורא לחוצה לאחרונה

אבל רק נכנסתי להגיד שלום. אנחנו נוסעים בשבת לצפון !

אופה3

New member
ואני הולכת מחר בערב לים, לשבת על

החוף, עם בירה, שתיה רגילה, אבטיח קר, סיגריות ופיצוחים, ופשוט לנשום את האויר של הים, ולהנות, זה הכי מרגיע אותי, וזה מה שאני צריכה כל טוב ושבת שלום האופה

מאי26

New member
אני עובדת מחר... ../images/Emo10.gif בדרך כלל אני

לא עובדת בימי שישי, אבל יש לנו מדי פעם תורנויות מעצרים, ומחר אני תורנית. כבר הודיעו לי שיש המון עצורים, ונראה לי שלא אצא לפני איזה חמש בערב. סיוט. גם יש מחר אחרי הצהריים לחברה שיש לה יום הולדת, וכנראה שאפסיד אותו וזה די מבאס. מקווה שהמשך סוף השבוע יהיה טוב יותר, וננוח קצת, ניסע לאמא שלי ונתפנק. חוץ מזה כנראה שאני גם אצטרף למבקרי בתי החולים, גם לסבתא שלי היה שבץ והיא מאושפזת (מגיפה בזמן האחרון?), אבל מה שיותר מצער אצלה זה שהיא חולה באלצהיימר וכבר בקושי מזהה אותי.

הילית*

New member
החלמה מהירה לסבתא של מאי !

ודרך אגב, אם מותר לשאול, במה את עובדת ?

מאי26

New member
תודה, הילית ואתי על השתתפותכן.

בינתיים, צר לי להגיד שהמצב כנראה לא הוטב. נראה מה יהיה. והילית: אני עורכת דין בסניגוריה הצבאית. אנחנו מייצגים חיילים שנשפטים בבתי דין צבאיים (מדובר במשפטים בבתי דין שהם בדיוק כמו בתי משפט רגילים, להבדיל ממשפטים ביחידה). העיסוק הוא בתחום המשפט הפלילי.

למעלה