אז זה נכון ש...

שולהה

New member
אז זה נכון ש...

אז זה נכון שמיום ראשון יש 60 שאלות..? והאם אפשר לגשת לתאוריה ביום שישי?. ואם אני רוצה לגשת לתאוריה מתי בבוקר אני צריכה להיות שם?.. מתי הכי מוקדם?.. (בחולון -ליד הקאנטרי) פליזזז תעזרו לי אני לא יודעת כלום.... תודהה

Marble Arch

New member
חבל שלא ניגשת עד עכשיו..

משנים את זה בסוף היום בגלל שהיום זה יום רביעי. לא נורא, כולה עוד 30 שאלות, מה הלחץ?

NewUser4

New member
זה נכון.

מספר השאלות יהיה 60, וניתן לטעות בשתי שאלות. רוב המבחן יכלול שאלות על המנוע (שאלות קשות שטרם ניתקלו בהם עד היום, לשים לב). עוד דבר קטן. אם את לא יודעת כלום, תקראי קודם את המאמרים, את הטאגליינס, ודפדפי קצת בדפי הפורום. אם בכל זאת לא קיבלת תשובה, רק אז תציגי כאן שאלה. תרבות הפורומים נקרא לזה.

d@r121

New member
אני שמעתי טענה

שאם זה יהיה ממש מוצלח אז יעלו את מספר השאלות ל120. כדי לסנן טוב יותר.

be_roo

New member
השאלה לגיטימית. מה שלא לגיטימי

זה שגולשי ישראל לא למדו את תרבות הפורומים. אף אחד מהם לא היה מעז להכנס לחדר מלא אנשים ולצעוק שאלה בתקוה שמישהו יענה, אבל משום מה בפורום זה לגיטימי לא לטרוח לחפש את התשובה שמופיע אפילו באותו דף, שלא לדבר על כותרת הפורום וחיפוש בארכיון.

NewUser4

New member
וחוץ מזה

גם יש לאותם אנשים נטייה לא להאמין למה שהם שומעים כשהם שומעים מגורם מוסמך (מורה נהיגה לדוגמה), אך כשזה שמועה מפי איזה חבר ששמע את חברה של אחותו של בת דודה של אישתו אומרת את זה, אז זה בטוח נכון והם נכנסים ללחץ. בלי קשר, הדבר הטבעי ביותר לעשות הוא להכנס לאתר של משרד התחבורה ולבדוק בעצמך.

INMI

New member
לא זה לא נכון

זה לא יקרה מיום ראשון, זה יקרה כבר החל מהיום. אולי חלאס כבר? ממי אתם שומעים את השטויות האלה? כבר חשבתי שבעיתון אתם קוראים על זה, אבל מסתבר שאפילו שם זה לא נאמר. אז מאיפה?

ChilD SouL

New member
הלוואי ויעלו ואנשים כבר יסתמו../images/Emo67.gif

אִמרו איתי אמן - אמן.

למעלה