אז זה מה שקרה.

אז זה מה שקרה.

היא יצאה מהבית ביום אפרורי ומעונן דורכת בקשיחות מה על עקבי הפלסטיק שלה, ושובל רחפני של תהייה מלווה אותה לכל אשר תצעד. מאחוריה צעד ארמיל המחמד שלה, מוישה, כשפניו מביעות תוגה גדולה ועלי השלכת הבשרניים שעל המדרכת מאטים את צעדיו. היא הביטה בו בזעף ומשכה בקולרו בקשיות. מסביבם הילכו, רצו, פיזזו וקרטעו אנשים שונים שהתאגדו תחת המכנה המשותף "עוברי אורח". פרצופים שטניים או אדישים, זקנות בעלות שיניים תותבות, ילדים פרועי שיער, נערות שטוחות עכוז, גברים בנעליים אלגנטיות ונשים קטומות צפרניים. שלט גדול בפינת הרחוב משך את עיניה. הנה. זה המקום. היא נעצרה, פתחה את מעילה העבה ונשמה לרווחה. הנה, זה כאן. בעוד חודש המקום הזה ישחרר אותה מכל צרותיה. מהבעל העיקש, מתלונותיו האינסופיות, מהחביתות החרוכות שנאלצה להגיש לו וממכונת הכביסה בעלת האופי הסירקואלי. היא הביטה שוב על החלונות האפלים של הרבנות ופנתה לאחור בצעד נמרץ. אט אט התמתנו צעדיה. כבר היה קר. אבא הביט בה מן החלון בבנין הגדול וחיכה שהיא תחזור הביתה. אין לה עכשיו בית אחר. היא מחתה דמעה קטנה ונשמה עמוקות את אוירה הצלול של ירושלים. <אייקון עצוב נורא> מוקדש בבלבול, מבוכה, תהיה, האשמה עצמית, פמיניזם מודרני וזעקות יאוש ליוסי מי מפחד מחסימות????

VASHKOSA

New member
אני בהלם...

היא התגרשה ? שחור משחור, כן זה מה שאני רואה עכשיו אני לא מצליח לראות, לקרוא ולכתוב יש כוכבים ברקע שחור שמסתובבים לי מול העיניים למעלה למטה ולצדדים יש לי כאב בלב חזק מאוד, זה כאב חד זה דוקר וזה בלב מסך שחור חוסם לי את הראיה, וגוש גדול ומר מפריע לי לנשימה שיחרב העולם הלוואי כנראה שיש דבר כזה אהבה ומסמתא שתמיד ילווה לה אכזבה

לא עדיין לא

היא בהליכים... נורא עצוב לי לקרוא את הכאב שלך. אבל אני חושבת שהפעם מדובר במשהו יותר שמח ממה שאתה חושב. תאר לך - היא השתחררה מהכבלים שהעיקו עליה, וידעה לחתוך בזמן אחרי שהבינה שזה לא בשבילה. אני מעריצה אותה. אני מבטיחה לך שיותר טוב לה. נו פליייז - אל תהיה עצוב.

VASHKOSA

New member
למה ה לא קורה לי?

זה הדבר הכי טוב בשבילי עכשיו. תודה בכל אופן על האינפורמציה. שיהיה...

VASHKOSA

New member
להתגרש לפעמים זה לא רק מוצא אחרון

זה יכול לפתור הרבה בעיות, זה יכול יכול לשחרר הרבה מועקות, זה יכול לתקן הרבה משברים או סדקים, זה יכול להחיות אוהבים "מתים", <או שהם בסטנד ביי> זה יכול להביא לזוגיות חדשה ופורחת, זה יכול להיות תחילה לאהבה מוצלחת.

VASHKOSA

New member
מה לך כי תליני עלי ?

הנה אני מוצא את עצמי בעל כח השפעה רב, על המון "המון" מסובביי, ואת ההשפעות שלי אני אחליט על מי להחליט, ובפרט בהשפעה כזו שתשפיע גם עלי, ואם בהשפעות עסקינן... אינני רוצה להיות משפיע שלילי, ברם, לא כדאי לנו להיות מושפעים, ולחלוק איתה מעט מה"מהלכים"?! במיוחד שאני מוצא אותם דווקא חיוביים, כנראה שלזה כוונתך: ...לא כולם ברי מזל, יש כאלה שמתגרשים, ויש כאלה שאוכלים חרא כל החיים... אכן, זה לא דברים שאני אשפיע על מהלכם, נכון!!!!!!!! שיהיה

VASHKOSA

New member
מה אומר לך...

מצאת דרך מקורית להתכתבות ביננו. מגניב. אגב, אם יש 'ניוז' אז תעדכנמוס, אהה,,,?! שיהיה

שיהיה.....

לא חיפשתי דרך מקורית פשוט ככה היה לי יותר נח. אם קשה לך עם זה פנה למערכת תפוז שתחסום אותי.... <הם כבר מכירים אותי כפרובוקטורית> אני. שונאת ילדים טובים.

VASHKOSA

New member
ואני אוהב ילדות רעות

זו באמת 'דרך קלה' להתכתבות, באמת.

VASHKOSA

New member
ואני אוהב ילדות רעות

זו דרך 'קלה מאוד' להתכתבות. באמת.

VASHKOSA

New member
ילדה טובה ?! היית רוצה !!

היי, מה לברר לך ? וחסמת את המסנג'ר? מה חסום לך בראש? מה יהיה עכשיו? כאילו וזה עוד שלב בבריחה מהמציאות? שיהיה...

שיהיה...

נראה שאתה כבר בשלב האדישות לא יודעת מה עשיתי אני עוד לא סגורה עם עצמי. ואני ילדה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VASHKOSA

New member
אני רוצה הסבר מיד!!!

להיכן נעלמת? מה עשית? מה הטלפון שלה? איפה היא נמצאת עכשיו? מה קורה עם השבת? מה הצבע האחרון שנמאס עלייך? ואיזה מנגינה את כבר לא יכולה לשמוע יותר? יש מצב שתתחברי במסנג'ר? שהתשובה תיהיה כן!

למעלה