אז זה הפורום החדש?...

אז זה הפורום החדש?...

האמת היא, שראיתי פה ושם איזה פרק של דוסון, אבל אני לא ממש מת על זה, כי זה מזכיר במילא את המציאות, רק שהמציאות עולה על כל דמיון! אז קרן, אחרי שהואלתי בטובי לגרור את עצמי לפה, שיהיה לך בהצלחה עם ניהול הפורום (ואני בטוח שלא תכשלי...) ותהני לדבר פה עם האנשים על... ה... על... אמ... מה שזה לא יהיה... !!!Enjoy! and don´t forget meeeeeee חולה עליך ילדונת.

מציאות??

זו אחת הסדרות הכי פחות מציאותית שקיימת... מתי לאחרונה ביקרת בעיירה קטנה בארה"ב? לאף אחד אין כל כך הרבה בעיות...

פירחוש

New member
חחח...

מה אין שם? יש פיגועים, יש בתים, יש אנשים, יש חיות, יש מיליון גני ילדים.. ואפילו חוות התוכים

YaLdoNet 4 EveR

New member
ששששש אל תגליייייייי

חוות התוכים היא גאוות היחידה שלנו *לשעבר! אהמ* אני מדברת יותר מבחינת האנשים אחד שההורים שלו גרושים אחד שאמא שלו חולת סרטן יש את הסיפור שלי ושל בלונדה שאהבתי מישו והיא *אהמ אהמ!* נהייתה חברה שלו אבל זה סיפור ישן, רייט בלונדה (אני מדברת אל Moony)...?
אתם לא תבינו אם לא תכירו אותם.

הייתי בחוות התוכים... ../images/Emo42.gif

זו הגאווה היחידה שלכם??? נו אפנס אה?... ולי בכלל אין מה לדבר... איפה שאני גרה... אצלנו גם אם אין לפחות עשרה ילדים בכתה שההורים שלהם גרושים זה לא נורמלי...
מיכל

Moony1

New member
לא לא לא

א. זה לא נאה ולא יאה שאת מספרת דברים על אנשים..(ואני לא מדברת על מה שאמרת עליי..) ב. מה שאמרת עליי (
) הוא אכן נכון , אבל זה לא היה ככה ואת יודעת את זה אז ששששששש ודי כבר להזכיר את זה , כי כמו שאמרת , זה סיפור ישן. ג. אנחנו לא דוסון קריק אבל בהחלט יש לנו הרבה בעיות במושב..): זהו. מעין

פירחוש

New member
חחחחחחח

אני עדיין בעד חוות התוכים.. אה.. כן, יש לכם גם את כד קפה, איך שחכתי?!

טעות.

זה מראה שלא היית הרבה זמן בישראל.... בישראל יש פי אלף יותר צרות מהדרמות האלה... אבל לא נתחיל לפתוח ויכוח, כי אני לא רוצה להרוס לקרן את השמחה בפתיחת הפורום. יש לך את האיי סי שלי כבר, ואת מוזמנת להעמידני על טעותי ש-ם.

למעלה