אז זה הסיפור

סנונית 1

New member
אז זה הסיפור ../images/Emo7.gif

לפני שלושה שבועות הגיעה תשובת בדיקת הזרע של הבעלול אחרי שכל הבדיקות שלי יצאו תקינות , התשובה היתה רוב צורת הזרע אינה תקינה. בכיתי כל היום על כל החודשים של הנסיונות על כל הבדיקות וכל הערכות וכל הציפיות וכל האכזבות. הבעלול הרגיע שנלך לרופא ונראה מה הוא יגיד, הרופא אמר שמתחילים בטיפולי פוריות, שתי השבחות ואחר כך אם לא יילך הפריות. באותו הרגע העולם חרב עליי, ידעתי שעברתי לסטטוס אחר, לפורום השכן אבל לא זה שכולנו רוצות להיות בו "פוריות". הרופא אמר שאקבל זריקות לייצור יותר ביציות כדי שיהיה יותר סיכוי להרות אחרי ההשבחה ואז יחדירו לי את הזרע לרחם ושיש סיכוי גדול לתאומים. בכיתי בכיתי בכיתי. עברו כמה ימים והתחלתי לנחם את עצמי עם הרעיון של התאומים. ושהנה נמצאה הבעייה ואיתה הפתרון , קיבלתי על עצמי שנוותר על מרוץ ספטמבר ובאוקטובר נתחיל את הטיפול. הרופא שלח את הבעלול לבדיקה נוספת ול US אשכים. היום קיבלנו תשובה: יש לו ורידים באשכים שמועכים את הזרע ויוצרים צורה לא תקינה, כנראה צריך לנתח כדי להסיר את הורידים, ניתוח? עכשיו ניתוח? ומתי הוא יחלים ומתי נוכל לחזור לפעילות? ומתי יגיע תורי? יום שני תור לרופא נראה מה הוא יגיד.
זהו אז זה הסיפור!

mikasphika

New member
../images/Emo39.gifהי סנונית

לבי לבי איתך. כל מה שעולה לי בראש זה "איזו בעסה..." פשוט לא מוצאת שום דבר מנחם לומר. אני מניחה שזה שיודעים מה הבעייה מגדיל את הסיכוי לפיתרון מהיר אבל זה בטח לא מקטין את כאב הלב עכשיו. אז רק להגיד שאני איתך

Galit29

New member
סנונית, מהר אופטימיות על הפנים

תתחילי לחייך ולהראות אופטימיות לבעל תחזקי אותו כמו שהוא מחזק אותך ולפי מה שאני קוראת פה אז הוא נשמע ממש על הכיפאק. ניסיתם עד עכשיו וחשבתם שהבעיה היא אצלך מסתבר שלא, אבל לא יכול להיות גרוע אתם יודעים עכשיו מה הסיבה ומאיפה לתקוף וזהו. קחי לך סיפור אופטימי לשבת: חברה הכי טובה שלי ביום שהתחתנה זרקה את הגלולות, לא חיכתה הרבה זמן והתחילו לעשות ניסיונות כשהיא ראתה שמשהו לא בסדר הרופא נתן לה איקוקלומין ועוד כל מיני כדורים אחרים לזירוז, לביוץ לחיזוק לשיפור ומה לא, אחרי כמה חודשים הם החליטו לבדוק את הבעל, מתברר שכמות הזרע שלו לא מספקת - אז הם עשו טיפולי הזרעות ובפעם השניה היא נקלטה והיא צריכה ללדת עוד שבועיים פחות או יותר, בהתחלה היו שני שקי הריון ואחד נפל אז כרגע יש לה בבטן פשוש קטן והם הכי מאושרים וכן זה בא עם קצת תיסכול אבל הם ידעו שאין להם שום ברירה אחרת. אז זהו חמודה שתהיה לכם שבת של כיף.

אויש זו בעיה, אבל טוב שיודעים מהי

ושיש טיפול. עכשיו זה רק שאלה של זמן, כי זה בטוח יצליח. וגם יהיו תאומים, שיהיו בריאים ויביאו לכם רק אושר. סנונית, תחשבי שעכשיו אתם יודעים מה לעשות, נגמר השלב של האי וודאות ותורך יגיע במהרה בזכות הטנולוגיה. אז תשמרי על אופטימיות ותראי לו שאת יכולה להיות חזקה. אנחנו פה בשבילך

chapling

New member
קודם כל טוב שיודעים!!

ואין מה להצטער על הזמן שעבר, כי לא בוכים על חלב שנשפך... (גם אם ממש רוצים...)טוב, אולי קצת
אבל... ואני מקווה שאני לא פוגעת
.... נראה לי שאת צריכה להיות קצת יותר רגישה לבעלול.... נראה לי שמכל העניינים כרגע מה שהוא הולך לעבור בזמן הקרוב לא יהיה הכי נעים.. (את יודעת כמה הם רגישים בנוגע ל... שלהם
), אז עוד מעט יהיה תורך , לטיפולים ולקיטורים עכשיו.... אני חושבת שמגיע קצת צומי לבעלול.

פּוֹנְג

New member
סנונית ....../images/Emo24.gif

נכון, זה לא קל. אבל - זה הרבה יותר טוב כשלא יודעים מה הבעיה. אולי זה לא עוזר כרגע, אבל לפעמים צרת רבים היא כן חצי נחמה... הרבה מאד בנות מפורום פוריות הן 'בלתי מוסברות' וזה הרבה הרבה הרבה פחות נעים לא לדעת מה הבעיה. לא יכולה לתת לך תשובות עניניות לשאלות שלך אבל אני בטוחה שהן ימצאו התשובות האלו. מותר לך להיות עכשיו בשוק מהמצב. זה לא פשוט לגלות שמה שקורה לכולן כל כך בקלות (לפחות על פי הסיפורים) כמו הריון, יהיה לך קשה להשיג. אבל זה לא אומר שלא תשיגי את ההריון הזה. את תשיגי אותו והוא יהיה לך עולם ומלואו ואולי אפילו יותר כי אומרים שמה שמגיע בדרך הקשה מוערך הרבה יותר. מאחלת לכם לעבור הכל בקלות ומהר ולא לשכוח, גם אם תהיי קצת בפורום השכן - לעדכן אותנו כשתהיה בהריון.

happy

New member
../images/Emo24.gifסנונית יקרה

זה מאוד מעצבן אבל כמו שכתבו חברותי צריך להתנחם ולהתחזק בכך שיודעים בדיוק מה הבעיה. אז נכון ההריון יבוא קצת יותר בקושי ולא בטבעיות אז מה! אל תשכחי שרק אם אנחנו מאוד מתאמצים אנחנו יודעים להעריך את מה שיש לנו. אז יקח לכם עוד קצת זמן להכנס להריון נו אז מה. רק תזכרי שבמדינת ישראל אם יש לך רחם את תהיה בהריון. את זה אמר לחברה טובה שלי הרופא שלה אחרי שגילו שלבעלה יש זרע דליל ולה יש גם בעיות. והיום יש להם תאומות מדהימות בנות שנתיים. יש המון יתרונות בתאומים. אם את רוצה פרטים של הרופא שלה או לדבר איתה תעבירי לי מסר. הכי חשוב תקחי הכל בקלות ותעודדי את הבעלול. חיבוק ענק ממני

u z a

New member
סנונית איזה סיפור!../images/Emo24.gif

אני מבינה את העצב ואת הבכי - זה גם בטח מהשוק. את עכשיו צריכה להיות שם בשביל בעלך, לעודד אותו ולעבור איתו את הניתוח, אח"כ יגיע תורו לעודד אותך (נראה לי שהוא מצויין בזה), ואח"כ תור שניכם לשמוח. מקווה שהזרעה אחת תעשה את העבודה, ושתזכי לגדל בטן לתפארת ממש בקרוב. ועוד משהו: טוב שעליתם על זה עכשיו, לפני שבזבזתם זמן על נסיונות סרק. מאחלת לכם להיות חזקים בתקופה הקרובה, את מוזמנת להתפרק כאן איתנו אם תרגישי צורך, והלוואי הלוואי שעוד כמה חודשים תלטפי את הבטן באהבה והכל יהיה מאחורייך.

סנונית 1

New member
שאלתי שאלות בפורום פוריות ../images/Emo10.gif

שאלתי לגבי הניתוח וזה נשמע זוועתי, אני מרגישה כל כך רע, מודאגת , מפוחדת וחסרת אונים כי הניתוח הוא עם תפרים שם.... מסכן הבעלול המתוק שלי חוץ מעידוד מה אני עושה שלא יכאב לא? בפורום גם כתבה לי מישהי שבעלה סובל מאותה הבעייה עשה את הניתוח והם עדיין בפורום פוריות. אני חושבת שהכי כדאי זה שאני ישמע מהרופא ביום שני, כי אני מוכנה לעבור את כל הזריקות וההזרעות אבל שלא יגעו בו ולא יכאיבו לו, לאהוב שלי.

שמעתי שעדיף שהבעיה אצל הגבר

אם הבעיה אצל האישה זה קצת יותר מסובך לפתור. גם לבעלול שלי מצאו שהזרע מכיל צורות לא תקינות, אבל לא אמרו שום דבר על ורידים. אמרו לכם שהצורות הם מורפולוגיות? קודם כל - לא להילחץ, כדאי שתדברו עם הרופא ותשאלו את כל השאלות - אם זה כואב וכו'. ודבר שני, אל תסתכלי על אחרות בפורום פוריות, את לא יכולה לדעת מה קורה איתן, אולי בנוסף לבעייה של הגבר יש גם בעייה עם האישה? תתעודדי ובייחוד תראי לבעלול שאת לא לוקחת את זה קשה - כי הגברים מאוד רגישים לגבי הגבריות שלהם ואם נמצאת בעיה לא תקינה אצלהם אז הם מרגישים שהגבריות שלהם נפגעת, וזה לא מה שאת צריכה עכשיו. שולחת לך חיבוקים ענקיים!!!!

מעין26

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך

שולחת לך חיבוקים גדולים לעידוד. הרבה אין לי מה לומר חוצמיזה שאני מבינה לליבך, אבל עדיף שגילו ועכשיו יוכלו לטפל וכל מה שנשאר זה רק לתת לזמן לעשות את שלו. את תראי בסוף שהכל יסתדר וגם את תסתובבי בבטן תפוחה ותוציאי עיניים לבחורות צעירות, מבטיחה שהכל יעבור, התעודדי ועודדי את בעלך כי חשוב להעניק לו הכי הרבה תמיכה שרק אפשר אני בטוחה שלו מאוד קשה. ואנחנו פה בשבילך יקירה.

מעיןבר

New member
"וריקוצלה" ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ככה קוראים לבעיה (ואני מנסה לכתוב לך את ההודעה מהבוקר אבל היו לי קצת בעיות מחשב...). זו בעיה של ורידים מוגדלים באשכים היוצרים חום רב מדי באיזר ולכן יש פגימה בזרע. המזל הוא שיש פתרון - ניתוח (הפתיחה מבטן, לא נוגעים לגבר באיברים החשובים
) בניגוד להמון בעיות אחרות וזה ייתרון רב כשהבעיה ידועה ולא מה שנקרא "בלתי מוסבר". אז נכון שזה ניתוח וזה לא נעים, הבעיה היא גם שעם זרע לוקח זמן עד שרואים הטבה. אני מציעה לך בכל זאת לברר עם מחלקת הזרע של פורום פוריות קצת בעניין איפה לעשות את הניתוח ועם איזה רופא. במכתב הפתיחה אנחנו מבטיחות להחזיק לכן את היד במעבר לפורום "ההוא", אז נעשה גם נעשה. מבטיחות להיות בקשר ומבקשות שתמשיכי לעדכן, אבל אל תפחדי, נכון שהכל נראה קצת מפחיד כרגע אבל יש שם חבורה מדהימה של נשים שמונהגת ע"י נעם@בת שהיא אישה גדולה!

סנונית 1

New member
מעין פניתי אבל....

הכל אינפורמטיבי שם ובקושי עונים כבר הייתי אמיצה לכתוב כמה הודעות שם אבל זה לא כמו פה. דבר נוסף יש לנו רופא נהדר ששם בפורום פוריות קראתי מאמר עליו ועל עוד פרופ' מפורסם מה שחיזק אותי יותר, ביום שני נהייה אצלו נראה מה עושים.

אני מצטערת שזה הרושם שקיבלת

על פורום פוריות. זה ממש לא כך. זו קהילה חמה ותומכת מאוד. אבל כרגע הקהילה הזו נלחמת על חייה ונמצאת במאבק קשה ומתיש בגזירת הקיצוצים שמונפת מעל ראשינו. כל האנרגיות המעטות שעוד נותרו למי שמטופלת פוריות מופנות כעת למאבק ולכן הפורום קצת מוזנח. קשה למצוא מספיק אנרגיות כדי להמשיך בטיפולים, להיאבק ברוע הגזירה וגם להיות תומכת ולבבית. בתור בוגרת הפורום ומי שמקווה שתוכל גם לחזור להיות חלק ממנו, אני יכולה להבטיח לך שבמצב נורמאלי תמצאי שם בית מאוד חם ואוהב.

zamzam

New member
סנונית יקרה../images/Emo24.gif

לפחות אתם יודעים מה הבעיה עכשיו ושהדברים ניתנים לטיפול. השתדלי לראות את חצי הכוס המלאה עד כמה שניתן. אני בטוחה שלבעלך עוד יותר לא קל עכשיו מכיוון שהוא יודע שהבעייה היא בו וההליך הוא די מכאיב ולא פשוט. כך שאת צריכה לעודד אותו עד כמה שניתן. אני מחזיקה אצבעות שהבעיה תיפטר כמה שיותר מהר ותחילת השנה המתקרבת תהווה סימן טוב שהשנה בעזרת השם תזכו לפרי בטן. בדמות ילד/ה שיהיה ששוה את כל הדמעות והתסכולים בדרך לשם בהצלחה ושנה טובה

מגלשה

New member
סנונית, יהיה בסדר!!!

כמו שכתבו פה הנות, זה שמצאו את הבעיה זה באמת צעד ענק לקראת הפיתרון. תחשבי שזה מקרב אותך מ-א-ו-ד לפתרון שהוא הילד הנכסף!!! נכון, את צריכה להיות חזקה בשביל הבעלולי שלך, אבל מותר לך בהחלט להרגיש קצת "באסה".
אני מבינה אותך כל-כך! גם אני הייתי צריכה כבר לעבור לפורום פוריות אבל לא מסתדר לי כל-כך: אם פעם פחדתי
מהפורום הזה, ובקושי הייתי מעזה לקרוא בו (גם עין הרע וגם כי זה די מדכא), אז עכשיו אני יותר מעזה לקרוא ולהשתתף מעט אבל קשה להתחבר, פשוט כי התרגלתי לאווירה של הפורום הזה. אני בטוחה שהבנות שם גם מקסימות ואוהבות ותומכות, פשוט כנראה בסגנון שונה - כל פורום וה"תרבות הארגונית" שלו...
אז בקיצור ובשורה התחתונה, אחרי כל הבלבולי מוח שלי - בסוף יהיה טוב!!! אני בטוחה!

למעלה