אז זה המצב

תולו

New member
אז זה המצב

אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 11 חודשים. בחודש הבא "נחגוג" שנה. עשיתי ועשינו את כל הבדיקות האפשריות, הכל יצא תקין, יש ביוץ ויש זרע משובח. וזהו. וכלום לא קורה, עושים הכל, בודקים חום, וכלום. בחודשיים האחרונים התחיל משהו מוזר, פתאום יצאו לי חצ'קונים, המחזור שלי מאחר ביומיים בדיוק. ממש לא ברור. אז רצתי לרופא נשים, והוא אמר שהכל בסדר. אז למה לא קורה כלום ? האם קרה למישהי מכן שאחרי 9 חודשים של מחזור סדיר כמו שעון פתאום ישנו איחור ? והחצ'קונים האלה , מה זה צריך להיות ? די כבר אין כוח יותר. רופא נשים אחד, אחד מתוך 4 שהייתי אצלם אמר שזה לחץ. שאנחנו לחוצים. נראה לי בולשיט, ובכל מקרה, אנחנו לא לחוצים יותר מכל זוג ממוצע.

סנונית 1

New member
היי תולו ../images/Emo10.gif

אני לא יודעת בת כמה את, אבל לנסות שנה זה בהחלט המון זמן לכל גיל. אני גם לא יודעת אם ניסית לקחת איקקלומין או מזרזים אחרים ואם אין בעייה בזרע של בעלך.. זה מתסכל, זה מעצבן, זה מאכזב וזה לא פאייר אחד גדול. אני מנסה חודשיים וקשה לי כל כך אז אני מתארת לעצמי מה עובד עלייך. אני ובעלי החלטנו שאם בספטמבר זה לא הולך אז אנחנו הולכים למטפלת אלטרנטיבית שהמליצו לי עליה והיא מטפלת בבעיות פוריות, אין לי בעיות פוריות אבל לא אכפת לי, אולי גם אני לחוצה בגלל הגיל אני בדצמבר אהיה בת 34 בעלולי בספטמבר בן 31 ואנחנו רוצים ילד! אני מרגישה את הכאב שיוצא מתוך הכתיבה שלך. שולחת לך
ענקי ומציעה לך לנסות אולי טיפולים קונבנציונאליים או אלטרנטיביים. שיהיו רק בשורות טובות. בהצלחה.

שנה זה המון זמן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

כל רופא נשים/פוריות יאמר לך ששנה זה ממש לא הרבה זמן. אפילו ברב המקרים מתחילים טיפולים והפנייה לבדיקות רק אחרי שנה של ניסיונות. אל תתייאשי, גם אנחנו מנסים כבר 10 חודשים, וגם אצלנו הבדיקות תקינות, אבל כמו שכבר אמר לי אחד הרופאים שהיינו אצלו בכל קיום יחסים יש סיכוי של 20% בלבד להכנס להריון, גם אם יש ביוץ והכל תקין. אז מקווה שזה יקרה לכם בקרוב, תחשבי חיובי
ותמשיכו לנסות ולהנות מהניסיונות
. לכי לרופא פוריות אולי באמת תקחי מחזור אחד של איקקלומין ותראי איך הגוף שלך מגיב לזה. מחזיקה לך לי ולכולן אצבעות
נטע

hagaram

New member
יש לי מטפלת אלטרנטיבית להמליץ עליה

מטפלת בשיטת אבי גרינברג, מדהימה עזרה לי להיכנס להריון... אחרי בסך הכל 3 טיפולים אצלה שמה מרגלית ספלטר 052-548612 מקבלת באורנית ובכפר סבא ממליצה בחום!

פּוֹנְג

New member
ההודעה של hagaram - יש לי מטפלת

אלטרנטיבית להמליץ עליה: מטפלת בשיטת אבי גרינברג, מדהימה עזרה לי להיכנס להריון... אחרי בסך הכל 3 טיפולים אצלה שמה מרגלית ספלטר מקבלת באורנית ובכפר סבא ממליצה בחום!
מזכירה לכן שאסור לפרסם מספרי טלפון בפורום אלא רק בלוחות הפורום אני מקווה ש hagaram תוסיף את ההמלצה + מספר טלפון - ללוחות.

hagaram

New member
זה לא בול שיט בכלל

את לא יודעת כמה שזה משפיע הלחץ, זה הכל בראש ואת יודעת שהכל בסדר אז איזו עו סיבה יש? אני ממליצה לך לבקש מהרופא שלך כדורים לחיוק הביוץ, ובמקביל לעות מעקב זקקים באולטרה סאונד כך תוכלו לדעת במדויק את יום הביוץ וביוץ יהיה חזק יותר מה שמגביר את הסיכוי אני נכנסתי ככה להריון, אחרי 9 חודשים של ניסיונות כושלים ומתסכלים שיהיה בהצלחה!

Galit29

New member
המלצת הפורום - סעו לרודוס!!!

והמון חיזוקים להמשך מוצלח

המלצה שלי: רפואה אלטרנטיבית

במקרה אני קוראת עכשיו ספר אלטרנטיבי, שמדבר על איך אנשים גורמים לתחלואים אצלם. ומה הם צריכים לעשות כדי להפטר מהמחלות ולהרגיש טוב. בין היתר מצב של קשיי קליטת הריון לפי הספר, זה גם מחלה שאנשים (נכון יותר: נשים) גורמים לעצמם. המלצה מפורטת על הספר, בקרוב, כשאגמור לקרוא אותו. בכל מקרה, הנושא של חצ'קונים, הוא גם סוג של מחלה שלטענת הספר האדם גורם לעצמו. רוב המחלות/הסימפטומים קורים כי כל אחד מאיתנו לא אוהב את עצמו והוא מלא בביקורת אישית כלפי עצמו על כמה שהוא לא בסדר. הספר מעודד שכל אחד יאמר לעצמו אני אוהב את עצמי ואני ראוי לאהבה. אני מאוד מאמינה במה שכתוב בספר. וממליצה לך בצורה חמה מאוד לפנות לטיפול אלטרנטיבי. לצערנו לפעמים הדברים הם בראש שלנו, רק שאנחנו לא יודעים להגיע אליהם. מנסיון, הטיפול האלטרנטיבי משחרר הרבה בעיות.

blue4u2

New member
תולו היקרה, קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif

מעבר לכך כמה דברים לי לומר: * אני לא מבינה גדולה בטיפולים אלטרנטיביים אבל אם ממליצים כאן על זה, שווה לשקול זאת. * שנה זה באמת לא מעט זמן לנסות ולא להצליח. גם אני בדיעה שיש לשקול לפנות לרופא מומחה בפוריות עם כל הבדיקות, התוצאות, התאריכים והמידע ולבדוק מה עושים הלאה...זה לא פשוט וצריך אולי לשנות "פאזה" אבל אין ברירות. * השאלה הגדולה שנשאלת
- את מדברת על איחור במחזור יומיים, למה ללכת לרופא נשים?????????? תעשי בדיקה ביתית או בדיקת דם ותראי אולי פשוט נקלטת?!?!?! מה דעתך על זה?!?!!?!?!? * אגב, צריך לאחל לך גם ברוכה הבאה לפורום, לא? כמדומני זו פעם 1 שאני רואה כאן את שמך. אז מקווה שיהיה טוב ו

mishi1

New member
היי...

אל תדאגי מכל השינויים המוזרים. אחרי שהפסקנו עם הגלולות לפני כל מחזור התחילו לכאוב לי הציצים. מה שמיד עורר בי את התקווה שזהו עשינו את זה. ואז באה האכזבה האדומה. בחודש שנכנסו להריון היו לי את כל הסימנים הרגילים לפני מחזור... אז חמודה, חשוב להרגע לא לחשוב על זה יותר מדי. אפילו לנסות להנות מהלבד של שניכם ביחד כי אחרי שיהיו לך ילדים זה ממש לא יהיה אותו דבר. אז תהני ממה שיש. כי מה שיש זה לא כזה נורא מאחלת לך המון בהצלחה- אם הרופאין לא מודאגים גם את לא צריכה להיות. היום בכזו קלות תוקעים לכל אחת איקק' ...אז סימן שאצלך הכל ממש תקין. אולי את טועה באיזור הביוץ? כמו שאני טעיתי?

תולו

New member
תודה תודה תודה תודה

שלום לכולכן, התעצלתי לענות לכל אחת בנפרד וכל מה שרציתי להגיד זה ת ו ד ה !!!! אתן מדהימות. איך לא נכנסתי לפורום הזה לפני ?! תודה על התמיכה, אני אנסה את הקטע האלטרנטיבי, אני מאמינה גדולה בכל זה. ושוב תודה

blue4u2

New member
ומה עם השאלה הגדולה שלי, תולו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה עם לעשות בדיקה ולהבין את פשר ה"איחור"???? אולי משהו מתפתח שם בפנים?!?!?! הלוואי אמן
את מוזמנת לכאן תמידדדדדדדדד

תולו

New member
תשובה

האיחור היה בחודש שעבר ובחודש לפניו, מקווה לאיחור קצת יותר רציני הפעם. מקווה מאד. עוד 12 יום למנאייק

למעלה