אז זהו...

T i g e r R o n

New member
אז זהו...

אנחנו אחרי הגענו הביתה עייפים ומלאי סיפוק אושר הוא אשר יכולנו להעניק לאלון ערב בלתי נשכח. תודה לכם חברים יקרים שלנו שבאתם להיות איתנו ולצידנו אוהבים אתכם
כל אחד ואחת מכם
תודה

קטי30

New member
היה מקסים ומרגש ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ענתי האושר שעל הפנים החיוך הזה שלך שממיס את הלב רונצ'וק הפרטנר הכי הכי היה מקסים לראות אותכם ולהיות חלק ביום המלא אושר הזה שלכם
אוהבת אותכם מאחלת לכם שתראו נחת מהמלאכים האלו כולם ולחתן הבר מצווה המקסים והמתוק אייג'ן
ילד אוהבתותכם המון חברימש'לי

magic40

New member
רגעים של אושר../images/Emo13.gif

טוב שיש את הארועים האלו שמאחדים אותנו עם הנעלמים למינהם באתי באהבה והיה כייף

Raychoo

New member
היה מרגש

והיו רגעים שעמדו לי דמעות בעיניים... אתם משפחה מיוחדת. אני וילדיי שמחנו להיות שם ולקחת חלק בחגיגה. מזל טוב לכם ולאלון.

לא הייתי שם../images/Emo46.gif

אבל עדיין רוצה לאחל לך לרון ולכל המשפחה ובמיוחד לנערון
מזל טוב..הגיע לבגרות..הגיע לבחרות..ועכשיו הילד הפך לנער... ואללה בטוח היה מרגש מאוד... מזל טוב לנער...

ת י א ה

New member
../images/Emo23.gif

תודה שנתתם לנו את האפשרות לחגוג אתכם את שמחתו של אלון
היה מרגש ושמייחחחח מאוד מאוד
שיכורים (וכן) מיין
תודה
רק בשמחות

כברלא

New member
נשמות...

מבחינתי עוד לא נגמר... מחכה להזמנה לבת-מצווה.....
וברצינות...אתם אלופים!
ההתרגשות מדרך הכניסה שלכם ושל אלון לבר המצווה, ענתי המקסימה שקולה נחנק מהתרגשות בזמן הדרשה... השמחה... תודה אהובים, שמחתם ושימחתם, אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת

ת י א ה

New member
גיברת כבר לא ../images/Emo39.gif

שירשרת אלינו בטעות, מה גם שגם אנחנו נשמות... שלי נעלייך מעל רגלייך ותתחילי לזוזזזזזזזזזזז

כברלא

New member
נו,טוב,נשמותתתתתתתתת

משרשרת לכם בתנאי אחד: אמבטיה.......... אבל רק לאחר ששתינו..... מ-פ-ו-נ-פ-נ-ו-ת.... שיהיה מה להרוס...

אחלה ערב!! ../images/Emo51.gif לכם

משפחה אחת מאוחדת, מקסימה ומרגשת!! היה כיף אמיתי להשתתף בשמחתכם בערב המרגש הזה... שיזכה לחיים טובים ומאושרים לצידכם האוהבים אותו נהניתי מאד... וכעת ממתינה לבת המצווה של קורלי!!

a n a t i 3 3

New member
חברים שלנו../images/Emo25.gif

אין לי מילים שיוכלו לתאר את איך שאני מודה לכל אחת ואחד מכם. כן, בהחלט התרגשתי אתמול... יודעת שראו את זה עלי
חודשים אני מדמיינית איך האירוע הזה יהיה, מה אני יכולה לעשות לאלוני שלי שיהיה הכי הכי. יודעת שהצלחתי - שהצלחנו! אנחנו ואתם... כן, אתם שבאתם להיות חלק מאיתנו, שרקדתם, ששמחתם, שהייתם שם איתנו - עם אלון! תודה לכם חברים יקרים
המון המון תודה

../images/Emo23.gif אהובים...

מן הסתם יצר האירוע המקסים הזה געגוע אינסופי לכל החבר'ה... כל כך שמחנו לראות ולחבק את כולם כלכך שמחנו להיות חלק בשמחה הגדולה הזו, אנחנו יודעים כמה גדולה הייתה ההתרגשות... עכשיו , רגע אחרי, בשלווה הזו, כמה כיף להביט אחורה ולחייך חיוך ענק על ערב מקסים שמח ומלא אהבה. לראות בעונג את המשפחה המורכבת מורכבת מדהימה שאתם, לחבק להתרגש ולהעריץ.
תודה לכם עליכם. אוהבים

../images/Emo140.gif יפים הלבבות האלה..

ולצערי - לא הצליחותי... ואת החיבוקים - החמצתי
בטוח שהיה כיף - עם אנשים יפים לא יכול להיות אחרת.. שימשיך לכם כך, עם כל האהבה הזאת שמציפה... מיאיר

למעלה